Találatok: 6 hír

Radnóti Zsuzsát díjazta a Fidelio példamutató kezdeményezéséért

Fidelio
-
  Tegnap 15:30 SzínpadMagyar Nemzet

A Fidelio szerkesztőségének felterjesztése alapján az Art is Business Díj kuratóriuma Radnóti Zsuzsa dramaturgnak ítélte oda a Fidelio "Művészek a művészekért" különdíjat a Kortárs Magyar Dráma-díj megalapításáért.

Variálnak a Fidelitasos madarak Pécsen!

OLKT
-
  19.11.13 10:00 BelföldPécsBaranya

A Szabad Pécs információi szerint a a Fidelitas Központi Irodája a napokban e-mailben tájékoztatta a kormánypárti ifjúsági szervezet pécsi csoportjának tagjait, hogy a csoportot november 6-ai ülésén feloszlatta az országos elnökség. A Fidelitas a cikk megjelenése után reagált a lap korábban feltett kérdéseire. Válaszukban azt írták, hogy “A pécsi F

A hatalmas bukás után feloszlatták a pécsi Fidelitast

Zsúrpubi
-
  19.11.13 09:00 Vélemény

A Szabad Pécs szerint a Fidelitas Központi Irodája nemrég e-mailben tájékoztatta az országszerte körberöhögött csicskakommandó pécsi csoportjának tagjait, hogy a csoportot november 6-ai ülésén feloszlatta az országos elnökség.

Feloszlatták a pécsi Fidelitast a brutális vereség után

Hírklikk
-
  19.11.13 06:18 BelföldPécsBaranya

A Fidelitas Központi Irodája a napokban e-mailben tájékoztatta a szervezet pécsi tagjait, hogy a csoportot november 6-ai ülésén feloszlatta az országos elnökség – tudta meg a Szabad Pécs.

A pécsi Fidelitas folyamatos és hatékony vezetésének biztosítása miatt felszámolták a pécsi Fidelitast

444
-
  19.11.12 21:19 Belföld

De ennek szerintük semmi köze ahhoz, hogy a kormánypártok nagyon rosszul szerepeltek a városban.

Követendő a példa…. – „A pécsi Fidelitas folyamatos és hatékony vezetésének biztosításához szükségessé vált a csop…

A Fidelitas Központi Irodája a napokban e-mailben tájékoztatta az ifjúsági politikai szervezet pécsi csoportjának tagjait, hogy a csoportot november 6-ai ülésén feloszlatta az országos elnökség – tudta meg a Szabad Pécs. “Zökkenőkkel működés” Hogy miért, azt a portál információi szerint nem közölték az említett levélben a tagokkal. Az eset…