Találatok: 78 hír

F1: idén is több futamot kihagy a Ferrari csapatfőnöke

NSO
-
 Ma 21:27Forma1

Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke az idei Formula–1-es szezonban is több futamot kihagy majd – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

A Ferrari missziója: Visszatérni a csúcsra!

A Carlos Sainz - Charles Leclerc kettőssel vág neki a 2021-es Forma-1-es küzdelmeknek a Ferrari. Az olasz istálló mihamarabb szeretne visszatérni a csúcsra. A Scuderia pénteken tartotta csapatbemutatóját, ennek apropójából pedig egy rövidfilmet is közzétett, melyben Mattia Binotto mellett a versenyzők is megszólalnak.

Öt éven belül bajnok lenne Sainz, a Ferrarival!

m4sport.hu
-
 Ma 16:52Forma1

A mclarenes tapasztalatát felhasználva segítené hozzá a Ferrarit is a talpra álláshoz Carlos Sainz. 2021-től nem vár csodát, Charles Leclerc legyőzése és a bajnoki cím is hosszabb távú cél nála.

Binotto: A Ferrari idén gyorsabb lesz az egyenesekben

A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto úgy véli, az olasz istálló 2021-es versenyautója már nem lesz olyan lassú az egyenesekben, mint az elmúlt idényben volt.

A szimulációk szerint sokat javult a Ferrari

Mattia Binotto csapatfőnök szerint az SF21-es a tavalyi F1-es autójukhoz képest aerodinamikailag és a motorerőt tekintve is sokat javult, így a csapat idén várhatóan versenyképesebb lesz.

Ferrari: A szimulációk alapján újra gyorsak leszünk az egyenesekben

Sikerült megoldani a 2020-as fő problémákat, így a Ferrari idén újra gyors lesz az egyenesekben – ígérte a csapatfőnök Mattia Binotto.

F1: Végre nagyon jó hírt kaptak a Ferrari rajongói

Vezess
-
 Ma 15:41Forma1

A Ferrari szimulációi azt mutatják, hogy az idei autó jóval gyorsabb lesz az egyenesekben a tavalyinál.

A Ferrari főnöke idén nem akar hibákat látni a csapatától

Binotto, Leclerc és Sainz webvideóval indította a Scuderia 2021-es szezonját.

Megmutatta módosított festését a Ferrari

m4sport.hu
-
 Ma 14:55Forma1

Nem szolgált sok hírértékkel a Ferrari pénteki „bemutatója”, ám a közzétett kisfilmjükből legalább az kiderült, hogyan változhat az új autójuk festése.

Íme Sainz és Leclerc az új sisakjával, a Ferrari 2021-es szerelésében! (galéria)

Magyar idő szerint pénteken 14 órától rendezték a Ferrari F1-es csapatbemutatóját, amelyen túl sok dolog nem derült ki, az viszont igen, hogy hogyan fog kinézni a csapat versenyoverallja, emellett pedig Charles Leclerc és az új igazolás Carlos Sainz sisakfestéséről is lehullt a lepel.Az overallon természetesen már ott vannak az idén érkezett…

F1: az új autója nélkül „tartott" bemutatót a Ferrari

NSO
-
 Ma 14:15Forma1

Közel két héttel az autóbemutatója előtt, péntekre ígért egy csapatbemutatót a Ferrari, amelyet egy, a hivatalos honlapján közzétett videóval ejtettek meg a maranellói istállónál.

F1: online „tartott" csapatbemutatót a Ferrari

NSO
-
 Ma 14:15Forma1

Közel két héttel az autóbemutatója előtt, péntekre ígért egy csapatbemutatót a Ferrari, amelyet egy, a hivatalos honlapján közzétett videóval ejtettek meg a maranellói istállónál.

Autó nélkül mutatkozott be a Ferrari F1-es csapata

A maranellói F1-es istálló nagydobra veri, így két részletben rendezi meg a 2021-es bemutatkozását. Pénteken az idei autóról még nem hullt le a lepel, viszont virtuális színpadra állt Sainz, Leclerc és Binotto.

A Ferrari visszatér Le Mans-ba!

A Ferrari kilencszer nyert Le Mans-ban, legutóbb 1965-ben, de 1973 óta nem tagja mezőnynek.