Találatok: 186 hír

Andorai Péter helyében Jordán Tamás lett a Nemzet Színésze

Hírhatár
-
  Ma 19:26 Belföld

A szavazást az eddigi díjazottak alkotta közösség hozta meg: Almási Éva, Bodrogi Gyula, Cserhali György, Csomós Mari, Haumann Péter, Király Levente, Máthé Erzsi, Molnár Piroska, Szacsvay László, Tordy Géza, Törőcsik Mari.

Légiósok: Kádár Tamás még nem tudja, mikor utazhat Kínába

NSO
-
  Ma 17:18 Foci

Mint arról beszámoltunk, Kádár Tamás a kínai Santung Lunengben folytatja a pályafutását. A válogatott védő egyáltalán nem tart az Ázsiából indult koronavírustól, azonban még nem tudja, mikor csatlakozhat új csapatához.

Schanda Tamás: nincs ok a pánikra

A kormány megérti az emberek félelmét a koronavírus-fertőzéstől és az ebből adódó élelmiszer-felhalmozást, de ez a szakértők szerint sem indokolt - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Cseri Tamás: politikai bosszúból akar elhallgattatni a közgyűlés

Promenad
-
  Ma 14:04 Megyei

Bírósághoz fordul Cseri Tamás azért, amiért a vásárhelyi közgyűlés pénteken felfüggesztette a képviselői mandátumát. A Fidesz-frakció vezetője szerint ugyanis jogszerűtlen intézkedés történt, mivel az általa kiadott „A vásárhelyi ellenzék hangja” nem sajtótermék, hanem tájékoztató kiadvány.

Az év párja: családjuk ösztönzésre nevezett a bronzérmes Tímea és Tamás

Beol
-
  Ma 13:26 Belföld

Az év párja 2019 harmadik helyezettjei pénteken vették át nyereményüket Békéscsabán.

Az év párja: családjuk ösztönzésére nevezett Tímea és Tamás

Beol
-
  Ma 13:26 Belföld

Az év párja 2019 harmadik helyezettjei pénteken vették át nyereményüket Békéscsabán.

A szerb FK Oktober 2 Kumane vendégeskedik Tamásiban

Teol
-
  Ma 13:19 Sport

Nemzetközi felkészülési találkozót játszik szombaton a Tamási 2009 FC. Az ellenfél a vendéglátójához hasonlóan a megyei első osztályú szerb FK Oktober 2 Kumane lesz.

Mesevár-Óvodás program a Varga Tamásban

Promenad
-
  Ma 13:12 Megyei

Február 27-én ismét jó hangulatú programmal várta iskolánk a leendő első osztályosokat. A délutánt a harmadikos tanulók nyitották meg, majd az óvodásoknak meghirdetett rajzpályázat eredményhirdetésével folytatódott, amelynek témája a gyerekek által elképzelt álomiskola volt. A város 11 óvodájából több mint 60 pályamunka érkezett. A szép…

Mesevár-Óvodás program a Varga Tamás Általános Iskolában

Február 27-én ismét jó hangulatú programmal várta az iskola a leendő első osztályosokat.

Kádár Tamás a Santung Lunenghez szerződött

A Dinamo Kijevet hagyta ott a kínai bajnokságért.

Kádár Tamás Kínába igazolt

A kínai első osztályban szereplő Shandong Luneng csapatához igazolt Kádár Tamás, a magyar labdarúgó-válogatott védője. A magyar szövetség Twitter-oldala a hír közlése kapcsán kiemelte, hogy a játékos a belga Marouane Fellaini és az olasz Graziano Pellé csapattársa lett. A 29 éves Kádár 2017 óta a Dinamo Kijev együttesében szerepelt.

Szele Tamás: KontéNERek

Huppa
-
  Ma 10:45 Vélemény

Az azért már biztos, hogy ki nyeri az eheti lottó ötöst, illetve kik: Dr. Magyar György és én, valahogy majd csak megoszlik kettőnk között a monstre nyeremény, én ugyan még abba is belemennék, hogy ő kapjon hatvan százalékot, én meg negyvenet, mert övé volt eredetileg az ötlet – de majd csak megosztozunk valahogy azon a …

Kínába igazolt Kádár Tamás

A magyar válogatott védője a Shandong Luneng csapatánál folytatja.

A közgyűlés megszavazta, hogy Cseri Tamás is méltatlan

Hódpress
-
  Ma 10:30 Megyei

A képviselőtestület zárt ülésen megszavazta, hogy Cseri Tamás fideszes képviselő méltatlan, mivel sajtóterméket üzemeltet. Az érintett megerősítette lapunknak a hírt, és azt mondta: politikai bosszú zajlott ellene, ezért fellebbezni fog. A mai rendkívüli közgyűlésen megszavazták: Cseri Tamás méltatlan képviselői tisztségére, mert A vásárhelyi ellen