Találatok: 8 hír

Ők lesznek a legcsodálatosabb feleségek

NLC
-
  20.10.22 19:15 Ezotéria-horoszkóp

Már kislányként az esküvőről fantáziáltál, és minden apró részletet kidolgoztál, mire ujjadra került az a bizonyos gyűrű. De vajon milyen feleség leszel?

Tolvajlás luxuskivitelben: Porschéval lopták a cigarettát a szemétszállítók

Az erzsébetvárosi rendőrök elfogták azt a két nőt, akik a gyanú szerint szemétszállítás helyett rendszeresen fosztogatták egy Budapest VII. kerületi dohánybolt árukészletét.

Szemétszállítás luxuskivitelben: Porschéval járt cigit lopni két nő egy budapesti trafikba

Az erzsébetvárosi rendőrök két nőt fogtak el, akik a gyanú szerint szemétszállítás helyett egy VII. kerületi dohánybolt árukészletét fosztogatták rendszeresen.

10+1 dolog, amit nem tudtál még a Született feleségekről

A nyolc évadon átívelő Született feleségek túlzás nélkül a világ egyik legnépszerűbb televíziós sorozata volt, szinte minden korosztály követte, hiszen volt benne romantika, izgalom, bűnügy és ármánykodás is, tehát tuti receptre épült. Már a fogadtatása is kedvező volt a nézők és a kritika részéről is, többszörös Primetime Emmy-, Golden Globe-…

Szemétszállítás luxuskivitelben – szolgáltatás helyett prémiumkategóriás autóval lopta a dohányt a hulladékszállító

Szemétszállítás luxuskivitelben – szolgáltatás helyett prémiumkategóriás autóval lopta a dohányt a hulladékszállító Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 10. 21., sze - 09:15 Az erzsébetvárosi rendőrök elfogták azt a két nőt, akik a gyanú szerint szemétszállítás helyett rendszeresen fosztogatták egy VII. kerületi dohánybolt árukészletét.

10+1 dolog, amit nem tudtál még a Született feleségekről

Life
-
  20.10.20 16:03 Kultúra

10+1 dolog, amit nem tudtál még a Született feleségekről

Ezer éve nem láttuk őket! Új fotón a Született feleségek jóképű ikrei

Joy
-
  20.10.19 13:32 Bulvár

A mai napig az egyik legnépszerűbb sorozat a Született feleségek, pedig már 8 éve véget ért az utolsó évad. Lynette és Tom "ikrei" pedig már 23 évesek!