Találatok: 100 hír

Több a feketén foglalkoztatott munkavállaló a mezőgazdaságban

Agrotrend
-
  Ma 16:24 Gazdaság

A mezőgazdaságban nőtt, a feldolgozóiparban csökkent a feketefoglalkoztatás aránya az idei háromnegyedéves adatok szerint 2018 azonos időszakához képest – áll a Pénzügyminisztérium Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztályának jelentésében.

Kevin Feige elárulta, miért fogjuk más színben látni a Végjáték történéseit a Fekete Özvegy fényében

IGN
-
  Ma 15:54 Film

Sok részletre derül fény A Marvel stúdió elnöke azt is elárulta, Fekete Özvegy miért nem kapott hagyományos eredettörténetet.

Itt áll feketén-fehéren: ebben a hónapban van a legtöbb öngyilkosság Magyarországon

HelloVidék
-
  Ma 14:00 Életmód

Az évszakok váltakozása számos módon befolyásolhatja a mentális egészségünket. A tél egy egészen különleges évszak, hiszen ebben az időszakban valahogy minden azt sugallja, hogy ideje lecsendesedni, pihenni és együtt tölteni az ünnepeket a családunkkal. Persze ez nem mindig megy ilyen könnyen, az ajándékvásárlás, a tömeg és az…

Ragadozó madarak: Ewan McGregor Fekete Maszkja egészen újszerű főgonosz lesz

IGN
-
  Ma 13:30 Film

Legalábbis a producerek szerint A film producerei szerint ezúttal egy olyan főgonoszt kapunk majd, aki teljesen kiszámíthatatlan, és a kegyetlensége ellenére is szerethető.

Megbüntette a feketéző fideszes képviselőt az ellenzéki vezetésű önkormányzat

Már a hét közepén lépett a terézvárosi önkormányzat, a fideszes képviselő, Becsó Zsolt tulajdonában álló Nagymező utcai, engedély nélkül működő szállodával kapcsolatban - írja a 24.hu.

Sílusiskola: Csinos outfitek feketével

Style
-
  Ma 09:12 Életmód

A fekete az a szín, amit a legtöbb nő azért imád, mert egyszerre tud nagyon elegáns és teljesen hétköznapi is lenni. Most olyan szetteket válogattunk össze, melyeknek minden egyes darabja fekete színből áll, mégis nagyon csinosan mutat.

Fekete sas felbukkanása

Vékonyszálú, permetező eső, sejtelmes párában úszó táj fogadott a Kis-Balaton gátján, Sármellék határában a napokban, egy kora reggelen.

Fekete karácsony: Már a mozikban az évtized utolsó horrorja!

Mafab
-
  Ma 04:00 Film

A hazai mozikba is megérkezett az év utolsó horrorja, a Sophia Takal rendezésében bemutatott Fekete karácsony. A friss bemutató kapcsán cikkünkben mindent összegyűjtöttünk, amit érdemes tudnotok az az...

Fekete karácsony - Az év legfeleslegesebb filmje

Origo
-
  Tegnap 21:22 Film

A tavalyi Halloween sikerén felbuzdulva még egy 70-es évekbeli horrort támasztottak fel, de a siker ezúttal elmarad.

Trükkök, hogy lehengerlő és ne lehangoló legyél a fekete szettedben

Bien
-
  Tegnap 17:31 Divat

Mindig is imádtam a fekete szetteket, megunhatatlanul imádom ezt a nem túl feltűnő, ám annál elegánsabb színt. Egy időben tudatosan próbáltam...

Fekete Karácsony – Működhet egy feminista horror?

Port
-
  Tegnap 17:00 Film

A korábbi slasher horrorok receptje szerint a lányok sikítva menekültek mindig a rossz irányba, ha felbukkant egy maszkos gyilkos, de ez most másképp történik!

Megjelent a légitársaságok friss uniós feketelistája

Startlap Utazás
-
  Tegnap 15:21 Utazás

Nem közlekedhetnek az Európai Unióban.

Nőtt a mezőgazdaságban a feketefoglalkoztatás aránya

Agroinform
-
  Tegnap 14:13 Gazdaság

A mezőgazdaságban nőtt, a feldolgozóiparban csökkent a feketefoglalkoztatás aránya az idei háromnegyed éves adatok szerint 2018 azonos időszakához képest – áll a Pénzügyminisztérium Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztályának jelentésében.

Hajóval a Siótól a Fekete-tengerig

Hazánk legjelentősebb üdülőkörzetének legnagyobb infrastrukturális fejlesztéseként Siófokon megkezdődött a Balaton zsiliprendszerének 19 milliárd forintos átépítése, emellett hamarosan indulhat a Sió csatorna vízi turisztikai fejlesztése, 340 millió forintból. A vízleeresztő rendszer korszerűsítésével hosszabb lesz – a tervek szerint a Duna torkola

Gyászol a magyar rendőrség, minden épületükre fekete lobogót tűztek ki

Az elhunyt dandártábornok 28 évig szolgált a rendőrségnél.