Találatok: 262 hír

Megszólalt Fekete Dávid áldozata: A végsőkig fogok harcolni

A döntéshozatal után nyilatkozott a volt megasztáros autókereskedő csalásainak egyik sértettje, aki még reménykedik, hogy visszakapja az értékeit.

Hosszú évekre börtönbe kerülhet Fekete Dávid

Van olyan megkárosított nő, akitől több mint 50 milliót és két autót is kicsalt az énekes.

Hivatalos: Börtönbe került Fekete Dávid, leghamarabb ekkor szabadulhat

A bíróság meghozta az előzetes letartóztatásról szóló döntését, Fekete Dávid pedig akár sokkolóan hosszú időt is börtönben tölthet.

Ez várhat Fekete Dávidra: hosszú évekre rács mögé kerülhet

Fekete Dávid nagyon komoly bajban van: elrendelték a letartóztatását. 

Fekete Dávidot bilincsbe verve vitték a bíróságra, 11 év börtön vár rá

A Győri Járásbíróság egy hónapra letartóztatta a csalót, akit a károsultak átkozódva szidalmaztak az épület előtt. Egy óra alatt döntött a bíróság a 100 millió forintos csalással gyanúsított énekes letartóztatásáról, de vélhetően hosszú évekig rács mögött marad. A tárgyalás végén Dávid senkivel nem állt szóba, a rendőrök a lehető legrövidebb útvona

Újabb részletek: még letartóztatása előtt sem tudott leállni kétes ügyleteivel Fekete Dávid

Egy újabb áldozata számolt be arról, hogy verte át az egykori énekes. Fekete Dávid családja nem jelent meg a tárgyaláson.

Állítólag letartóztatták Fekete Dávidot

Nap Mint Nap - Online Magazin Tovább zajlik az egykori Megasztáros énekes, Fekete Dávid szomorú története. Szinte minden nap bukkannak fel cikkek az interneten az általa megkárosított egykori barátokról, ügyfelekről, de úgy tűnik, hogy még mindig nincs vége. Az autókereskedőként dolgozó egykori énekesről azt állítják, hogy sok száz millió forint…

Nem engedi el Fekete Dávidot a bíróság: szökéstől és újabb sefteléstől tartanak

Az áldozatok nem hagyták ki Fekete Dávid letartóztatását, volt, akit 50 milliónál is többel károsított meg.

Akár 11 év börtönt is kaphat Fekete Dávid

Hosszú évekre börtönbe kerülhet az egykori megasztáros. Károsultjai megnyugodtak, amikor látták, hogy bilincsben vitték a bíróságra Fekete Dávidot.

Mi lesz vele? Akár hosszú esztendőkre is rácsok mögé kerülhet Fekete Dávid

Döntés született: elrendelték Fekete Dávid letartóztatását. A közel százmilliós tartozást felhalmozó, sikkasztással és csalással gyanúsított egykori megasztárost bilincsben vezették csütörtök délután a Győri Járásbíróságra, ahol két károsult is várt rá az utcán. Az énekes szótlanul, leszegett fejjel állta a dühös szavakat:

Vezetőszáron vitték a börtönbe a Megasztár egykori énekesét – A letartóztatás előtt is seftelt Fekete Dávid

Áldozatai ordítozása közepette tartóztatták le tegnap délután Fekete Dávidot. Az egyik károsultja a Borsnak beszélt arról, hogy az énekes csak őt 55 millió forinttal és egy kocsival rövidítette meg.

Megszólalt Németh Sándor Fekete Dávid ügyéről: a börtönben is számíthat segítségre a volt megasztáros

Blikk
-
 Tegnap 21:31Bulvár

Fekete Dávid egy darabig a Hit Gyülekezetében is feltűnt, igaz, főként azért, mert egy ideig a felekezetbe járó Cserpes Laura férje volt. A szervezet alapítója és vezető lelkésze, Németh Sándor a Blikknek azt mondta, ha a fiatalember szeretné Isten tanítását megkapni, nem zárkóznak el tőle.

„Megrohadsz, te k*csög!” – Fekete Dávid károsultjai a bíróságnál várták

A mai napon vált hivatalossá, hogy az ex-megasztáros Fekete Dávidra börtön vár. A Blikk a helyszínre ment, és egy videót is készített arról, ahogyan bilincsben viszik a bíróságra az énekest.