Találatok: 500 hír

Csütörtöki sportműsor: az El-ben lép pályára az MU és a Milan

NSO
-
 Ma 00:09Foci

Csütörtökön ismét Európa-liga a televízió képernyőin: pályán a Manchester United, az Arsenal, a Milan, Napoli és a Roma. A férfi kézi Bajnokok Ligájában ezúttal is a Telekom Veszprémnek és a Mol-Pick Szegednek szurkolhatunk – előbbi a Zagreb, utóbbi a Kielce ellen küzd meg a csoportkörben. Csütörtökön is lesz jégkorong, sznúker és tenisz…

Izrael vakcinát küld szövetségeseinek, miközben a palesztin polgárok oltásra várnak

Liner
-
 Ma 00:01Külföld

Az oltóanyagokat olyan nemzetek kapják, mint Csehország és Honduras, melyek ígéretet tettek diplomaták Jeruzsálembe történő kivezénylésére, a kritikusok szerint azonban Izraelnek kötelessége oltást biztosítani a palesztin polgárok számára is.

Elvis Presley-Vel Játszott Közös Filmben Az Elfeledett Lukács Pál

Újságmúzeum
-
 Tegnap 21:48Film

Ha Los Angelesben a Hollywood boulevardon sétál egy magyar turista, általában rá sem hederít a 684. csillagra a betonon. Talán mert azt sem tudja, hogy a Paul Lukas név valójában Lukács Pált takarja. Budapesten született 1894-ben Munkácsi Pálként. Hamar eldőlt, hogy színész lesz, és miután az I. világháború borzalmait túlélte a fronton, a…

Verstappen, Pérez és Albon is pályára lépett a Red Bull-lal Silverstone-ban

Kétéves és új autót is vezettek, de a csapat csak az egyiket mutatta meg a képeken.

Pápán készülnek a Budavári Palota Szent István-termének gyönyörű fa berendezési tárgyai, burkolóelemei

Augusztus 20-ától lehet megtekinteni a tervek szerint a Budavári Palota elsőként rekonstruált, díszes történelmi szobáját, a Szent István-termet.

Fekete-Győr: ránk akaszkodott a rendszer

Ma tartották a Momentum elnökének tárgyalását a bíróságon – tanúk beidézésével – a „rabszolgatörvény” elleni tüntetés miatt.

Bizonytalan a visszatérés: még nem tudni, mikor lép újra pályára Szoboszlai

Szoboszlai Dominik menedzsere, Esterházy Mátyás szerint továbbra sem lehet tudni, az RB Leipzig válogatott labdarúgója mikor térhet vissza a pályára.

Idén nyáron 150 ezer, állami tisztségre pályázó embernek kell letennie az ukrán nyelvvizsgát

Idén nyáron az állami tisztségekre pályázó 100-150 ezer embernek kell letennie a speciális ukrán nyelvismereti vizsgát, a most hivatalban lévő tisztségviselőkre azonban nem vonatkozik a kötelezettség, mert a nyelvtörvénynek nincs visszamenőleges h...

Őskori csontártól a bélyeges téglákig – leletek a vasút-villamos pályája alól

Promenad
-
 Tegnap 18:13Megyei

Öt év alatt több mint kétezer munkaórát töltöttek a Tornyai János Múzeum régészei terepen a tram-train városi szakaszának munkálatai során.

Turisztikai és környezetvédelmi projektek Palicson

A Palicsi és Ludasi tavak környezetének rendezésével Szabadka város turisztikai értékének a további erősítése a cél.

Fekete-Győr András nem vállalja a felelősséget

A Momentum elnökének bírósági ügye: úgy jelentkezett be miniszterelnök-jelöltnek, hogy még a saját tetteit sem vállalja fel.

Ungár Péter: Fekete-Győr András alkalmatlan

Mandiner
-
 Tegnap 17:40Belföld

Az LMP szerint alkalmatlan miniszterelnök-jelöltnek Fekete-Győr András – mondta az ATV Start vendégeként Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője.

Navalnijéhoz hasonlította saját bírósági ügyét Fekete-Győr András

Fekete-Győr Andrásra másfél év börtönbüntetést kér az ügyészség három évre felfüggesztve, mert a 2018-as túlóratörvény-elleni tüntetésen füstgránátot dobott a rendőrökre. Ma volt az első rendes tárgyalása az ügynek, ezt követően tartott online sajtótájékoztatót a Momentum elnöke.