Találatok: 43 hír

Milliós beruházás Fejérben: így újulnak meg közutak a megye északkeleti részén

Több mint tízmilliárd forintból újulnak meg közutak Fejér megye északkeleti részén, Bicske környékén, a Váli-völgyben és a Velencei-tó térségében - jelentette be Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője, az Etyek és az 1-es főút közötti, 8108-es számú út felújításának munkaterület-átadásán.

Így újulnak meg Fejér megye közútjai

A 8108-as út munkálataival augusztus közepére végez a Duna Aszfalt Zrt.

Tízmilliárd forintból újulnak meg Fejér megye közútjai

Több mint tízmilliárd forintból újulnak meg közutak Fejér megye északkeleti részén, Bicske környékén, a Váli-völgyben és a Velencei-tó térségében - jelentette be Tessely Zoltán (Fidesz), a térség országgyűlési képviselője kedden, az Etyek és az 1-es főút közötti, 8108-es számú út felújításának munkaterület-átadásán.

Nehéz éjszakán van túl Exatlon-Anna, komoly ütést kapott a fejére

Liner
-
 Tegnap 13:35Bulvár

Anna nem a kórházban töltötte az éjszakát, hanem a csapattársaival a faházban, de az mindenképpen jó hír, hogy valamelyest jobban van.

71 fővel nőtt az igazoltan fertőzöttek száma Fejérben kedd reggelre

Feol
-
 Tegnap 09:25Megyei

Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 3 317 052 fő, közülük 1 400 703 fő már a második oltását is megkapta. 1645 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 754 833 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

Koronavírus: hosszú idő után 100 alá csökkent az új Fejér megyei fertőzöttek száma

Tegnap óta 1645 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 71-en Fejér megyeiek. Elhunyt 199 többségében idős, krónikus beteg.

Újra megteltek élettel az iskolák és az óvodák Fejérben

Feol
-
 Tegnap 07:15Megyei

Magas arányban érkeztek hétfőn a gyerekek az első óvodai és iskolai napjukra a zárások után. Az otthon maradt alsósok továbbra is megkapják az iskolában átadott tananyagot és a házi feladatot, akik pedig mentek iskolába, főképp ismétléssel, gyakorlással kezdték a hetet.

Fázni ugyan nem fogunk, de eső az lesz kedden Fejér megyében

Feol
-
 Tegnap 07:11Időjárás

Kedden délelőtt eleinte átmenetileg többfelé csökkenhet a felhőzet és valamennyi napsütés szinte mindenhol lehetséges.

A szervezők startra készek – Van olyan Fejér megyei tábor, amely már betelt!

Feol
-
 Tegnap 07:00Megyei

Lehessen táboroztatni a nyáron, mert sokan kimerültek az online oktatás miatt – kérik a kormányt a családszervezetek. A tervek készen állnak már megyeszerte, ami esetleg gátat szabhat a dolgoknak, az a vírushelyzet.

Exatlon: Anna akkora ütést kapott a fejére, hogy máshogyan látja a színeket

Liner
-
 21.04.19 22:53Bulvár

Anna valószínűleg napokra kiütötte magát azzal, hogy nekiment a kötélnek, de úgy tűnik, nincs agyrázkódása, ami nagyon jó hír.

Fejér megyei erősember-győzelmet eredményezett a Cesa® Liga első állomása

Feol
-
 21.04.19 18:02Sport

Április 17-én Sárbogárdon került sor a Cesa® Liga első versenyére, melynek tétje nem kisebb volt, mint az első osztályú Prémum Ligába történő kvalifikáció.

Gólyahír: velük gyarapodott Fejér megye az elmúlt napokban

Kevés örömtelibb esemény történhet az ember életében, minthogy gyermeke születik.

147 fővel nőtt az igazoltan fertőzöttek száma Fejérben hétfő reggelre

Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 3 266 425 fő, közülük 1 391 381 fő már a második oltását is megkapta. 2680 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 753 188 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

Fejér évfordulós emlékei április 19-én

Feol
-
 21.04.19 08:00Megyei

Sorozatunk a Fejér évfordulós emlékei, a sok-sok évvel ezelőtt történt eseményeket gyűjti egy csokorba, amelyek anno megjelentek a Fejér Megyei Hírlap hasábjain.