Találatok: 54 hír

Fővárosi törvényszéki végrehajtónak adja ki magát egy ismeretlen férfi

A rendelkezésre álló adatok szerint egy magát legtöbbször Tóth Ferencnek vagy Tóth Dénesnek nevező férfi 2019 májusa óta telefonon keres meg embereket, magát fővárosi törvényszéki végrehajtónak kiadva.

Álvégrehajtóra figyelmeztet a Fővárosi Törvényszék

Napi
-
  Tegnap 14:02 Baleset-bűnügy

Tavaly május óta egy ismeretlen férfi fővárosi törvényszéki végrehajtónak adva ki magát telefonon csal ki pénzt emberektől országszerte - adta hírül a Fővárosi Törvényszék.

Csalókra figyelmeztet a Fővárosi Törvényszék

2019 májusa óta ismeretlen személy, magát telefonon fővárosi törvényszéki végrehajtónak kiadva károsít meg polgárokat országszerte. A Fővárosi Törvényszék kéri, hogy hasonló esetben fokozott óvatossággal járjanak el és személyesen győződjenek meg arról, hogy valóban indult-e végrehajtási eljárás Önökkel szemben - írja a…

Figyelem! Fővárosi törvényszéki végrehajtónak adja ki magát egy férfi

ATV
-
  Tegnap 12:22 Baleset-bűnügy

Tavaly május óta egy ismeretlen férfi fővárosi törvényszéki végrehajtónak adva ki magát telefonon csal ki pénzt emberektől országszerte - közölte a Fővárosi Törvényszék pénteken az MTI-vel.

Kern András is megjelent a Fővárosi Törvényszéken

Fidelio
-
  20.01.16 10:05 Színpad

A Fővárosi Törvényszék patinás esküdtszéki tárgyalótermében tartották a Játékszín februári bemutatójának sajtóeseményét. A vád tanúja című produkciót Simon Kornél rendezi, a főbb szerepekben Kern András, Kocsis Dénes, Szerednyey Béla és Lévay Viktória lép színpadra.

200108 BEL1 1120 Fővárosi vidéki rendőrök, rendőrhiány, lakhatás - öf HZS

Infostart
-
  20.01.11 07:07 Belföld

Átalakítják a rendőrképzést, hogy növeljék a rendőrnek jelentkezők számát - értesült az InfoRádió szakszervezeti forrásból. A létszámhiány komoly probléma a rendőrségnél, Budapesten például a rendőrök több mint fele vidéki.

"Nektek nem kell edző, akár el is mehetnék most" – ez a beszéd hangzott el a fővárosi rangadó előtt

Csakfoci
-
  20.01.11 12:48 Foci

Lelkesítő beszéddel rázta fel a játékosait Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd vezetőedzője az Újpest elleni fővárosi rangadó előtt.

Kártérítést kérnek a magyar államtól és a Fővárosi Önkormányzattól a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának áld…

A sértettek még mindig várják, hogy a felelős intézmények felelősséget vállaljanak a történtekért. Megkereséseikre hónapok óta nem kapnak érdemi választ, ezért beperelik a magyar államot és a fővárost.

Ritka módszerrel újultak meg ezek a fővárosi utak

Magyar Építők
-
  20.01.13 08:00 Gazdaság

A munkálatok célja az elöregedett, elfáradt, deformálódott útburkolat felújítása, megerősítése, valamint a környező útcsatlakozások, járdafelületek részleges megújítása volt.

Orbán lebukott, bosszúra készül: Ha a sértett despota marad, a fővárosiak nem sok jóra számíthatnak

Zsúrpubi
-
  20.01.13 09:00 Vélemény

Persze az elmúlt lassan 10 évre visszatekintve gyorsan hozzá is kell tennünk, hogy a vidéken élők sem. Ez a támadás azonban most főként az önkormányzati választásokon a kormánypártot kiütő fővárosiak ellen irányul. A jelek szerint nagyon nem tudják feldolgozni az október 13-ai bukást.

Szembeszálltak a tankerülettel egy fővárosi iskola tanárai - pedagógiai programot kéne módosítaniuk

Eduline
-
  20.01.13 09:06 Karrier

A Budapest XVIII. kerületében működő Kapocs Magyar-Angol Két Tannyelvű Általános Iskola ellehetetlenülésétől tartanak az intézmény tanárai, tanulói és a diákok szülei - írja a Népszava.

Most kezd el teljes gőzzel működni Karácsony fővárosi adminisztrációja

Propeller
-
  20.01.13 11:06 BelföldELTETV2

Hétfőtől Rényi Ádám a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója, írja a Budapest.hu. A 42 éves Rényi az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett francia nyelv és irodalom, valamint média szakon. Pályáját újságíróként kezdte, majd különböző kereskedelmi televízióknál dolgozott, 2007 és 2010 között az RTL Klub kommunikációs…

Továbbra is nagyon rossz a fővárosi levegő

A napokban többfelé nőtt a légszennyezettség. Budapesten továbbra is fenntartják a szmogriadó tájékoztatási fokozatát.

Hamarosan elkészülhetnek a negyedik fővárosi centrumkórház tervei

A Szent János Kórház és a Kútvölgyi úti klinika is külső-belső szerkezeti átalakítást kaphat.