Találatok: 41 hír

Esztergomi McDonald’s: a fideszes többség előre megszavazta a nyílt pályázat eredményét

A polgármester részvétele nélkül zajlott az az ülés, ahol Esztergom vezetésének többsége végül megszavazta: előre megállapodnának a belvárosi McDonald’s-ről, még a kötelezően kiírandó nyílt pályázat meghirdetése előtt.

Neuropátia centrumokkal bővül a cukorbeteg-ellátás Salgótarjánban és Esztergomban

Két új megyei neuropátia centrum is nyílt Észak-Magyarországon 2021 szeptemberében: az egyik Salgótarjánban, a másik Esztergomban. Az érintett megyék cukorbetegei ezentúl tehát kényelmesebben, kevesebb utazással érik el a jól felszerelt diagnosztikai központokat, ahol érzékeny műszeres vizsgálatokkal már korai stádiumban…

Az utcán áll a sor Esztergomban, egy virágboltból lett mentőszolgálatos Covid-tesztpont előtt

SzMo
-
 Ma 13:23Belföld

Sokkal inkább India ez, mint egy európai város - mondja a várakozók egyike, aki egy órát ácsorgott a forgalmas utcán. A mentők szerint jobb a szabadtéri várakozás, bár tudják, nem kényelmes.

Hétfőn újraindul a Suzuki esztergomi gyára

vg.hu
-
 Ma 13:23Gazdaság

A kéthetes leállás után szeptember 20-tól ismét zajlik a termelés, két műszakban.

Frakcióülést tartottak a kormánypártok Esztergomban

Kocsis Máté: A gyermekvédelmi törvényről nem Brüsszel dönt, hanem a magyarok fognak népszavazáson

Kutatók Éjszakája Esztergomban

Szeptember 24-én, pénteken 18 és 21 óra között rendezik meg a Kutatók Éjszakáját Esztergomban. A résztvevők bepillantást nyerhetnek az Iohanneumban működő kutatólaborok munkájába, tudományos előadásokat hallgathatnak, illetve játékos felfedezőtúrán vehetnek részt.

Elérte az alaptábort mászótársával az esztergomi öregdiák a Himalájában

Kemma
-
 Ma 12:01Sport

Suhajda Szilárd és Klein Dávid ismét üzent a Himalájából. A „Zajo Dhaulagiri Expedíció 2021” célja a 8167 méretes Dhaulagiri meghódítása.

Önkormányzati kitüntetéseket adtak át Esztergomban

Szeptember 16-án az esztergomi polgármesteri hivatalban díjat vehetett át dr. Szántó Tamás Gyula, dr. Dinnyés József, dr. Ungár Dénes és dr. Erős Miklós. A 2021. szeptember 16-ai testületi ülés napirendjének elfogadása előtt önkormányzati kitüntetéseket adtak át. Einczinger Ferenc-díj „Esztergom Gyarapodásáért” kitüntetést kapott dr. Szántó…

Kutatók Éjszakája Esztergomban

infoVáros
-
 Ma 06:48Megyei

Kutatók Éjszakája Esztergomban 2021.09.24-én péntek este 18.00-21.00 között.

Kalcium-kloridos impregnálással kötnék meg a port egy esztergomi murvás utcában

infoVáros
-
 Tegnap 18:42Megyei

Tegnap kísérleti jelleggel elvégezték a Beszédes Sándor utca Visegrádi út és Akácos utca közötti szakaszának kalcium-klorid (CaCl2) oldatos impregnálását.

Unokázós csalók pénzét mosta tisztára egy esztergomi férfi

Origo
-
 Tegnap 16:46Belföld

Korábban csalás miatt is állt bíró előtt.

Szabad Európa: Titokban osztanának ki egy esztergomi területet a NER-közeli vállalkozónak, hogy McDonald'sot építhe…

A Szabad Európa úgy tudja, hogy a belvárosi terület hasznosításáról csak nyílt pályázat útján lehet dönteni, de a fideszes többségi önkormányzat előre tető alá hozná az üzletet. Méghozzá egy Fidesz-közeli beruházóval.

A kormánypártok frakcióülést tartanak Esztergomban

HírTV
-
 Tegnap 12:53Vélemény

Esztergomból tudósított Papp Ágota.

Fergeteges komédia érkezik Esztergomba!

2021. szeptember 17-én, pénteken, 19.30-kor, a Babits Színházban Esztergomban látható a Folyóügy című szkeccskomédia. A darab gerincét egy fiktív behajtáskezelő cég (az Intrum Mundi Zrt.) alkalmazottjának abszurd telefonbeszélgetései adják. A darabban mindössze 3 fiatal színész alakít összesen 26 szerepet 21, a mai magyar valóságból vett…

Vádat emeltek az esztergomi „unokázós” csaló ellen

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal az esztergomi férfival szemben, aki „unokázós” csalásból származó pénzt utalt és utaltatott át külföldre. A vádirat szerint egy külföldön élő férfi telefonon keresztül több sértettet is tévedésbe ejtett azzal a valótlan állítással, hogy a sértett unokája balesetet okozott, amely miatt azonn