Találatok: 384 hír

Elhunyt férjéről készít szobrot Szilágyi István özvegye

Jolika néni néhai férjéről, Szilágyi Istvánról mintáz szobrot, hogy elárverezhesse.

Elhunyt férjéről készít szobrot Jolika néni – síremlékre gyűjt

Az egykor neves szobrászművészként ismert Jolika néni már több évtizede nem alkotott. Szilágyi Isván özvegye most mégis agyaghoz nyúlt, hogy megformálja elhunyt férje arcmását, amit majd elárverez, és remélhetőleg méltó síremléket vehet belőle.

Megrendülve jelentette a család: elhunyt a népszerű énekes

"Össze vagyok törve. Soha nem gondoltam volna, hogy eljön ez a pillanat."

23 éve elhunyt férfi hamvait tárolták a töki páncélszekrényben

Évtizedek óta halott férfi hamvai kerültek elő a töki polgármesteri hivatal páncélszekrényéből. Az önkormányzat az urnában talált névtábla alapján próbálta felkutatni az 1997-ben elhunyt K. László családját.

Elhunyt az RTL Híradó munkatársa

Facebookon közölte a hírt a kereskedelmi csatorna: súlyos betegség következtében elhunyt Szűcs Edit. A megemlékezésben azt írják, Szűcs Edit a kezdetektől, több mint 20 éve dolgozott az RTL Magyarországnál. Neki és csapatának köszönhető, hogy az RTL Klub műsorai a megszokott, magas színvonalon kerültek képernyőre. Editet hatalmas…

Elhunyt az 1956-os olimpia nehézsúlyú ökölvívóbajnoka

Sport365
-
  Tegnap 22:24 Sport

Pete Rademachert évek óta demenciával kezelték.

Gyász: elhunyt az 1956-os olimpia nehézsúlyú bokszbajnoka

NSO
-
  Tegnap 21:34 Boksz

Hosszan tartó betegség után 91 éves korában elhunyt Pete Rademacher, az 1956-os melbourne-i olimpia nehézsúlyú ökölvívóbajnoka.

Ők kapnak 500 ezer forintot az egészségügyben – elhunyt dolgozók családja is jogosult

Július 1-én kapják meg bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatásukat az egészségügyi dolgozók – jelentette be az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az egyszeri bérkiegészítés 160 ezer embert érint. Az alábbi munkakörben dolgozók kapják: valamennyi közfinanszírozott ellátásban…

Egy 23 éve elhunyt férfi hamvait találták meg egy önkormányzati páncélszekrényben

RTL Klub
-
  Tegnap 18:12 Bulvár

Egy 23 éve elhunyt férfi hamvait találták meg a Pest megyei Tök önkormányzati páncélszekrényében - erről maga a polgármester adott hírt a Facebookon. A bejegyzést a 444.hu vette észre. A hamvakat szerdán temették el. A településen mindenki azt találgatja, hogyan került az urna a széfbe. Kerestük az ügyben az önkormányzatot, de nem válaszoltak.

Elhunyt Gém Zoltán, a BVSC híres vízilabdázója

Life
-
  Tegnap 18:00 Bulvár

Elhunyt Gém Zoltán, a BVSC híres vízilabdázója

Elhunyt az Rtl Klub Híradójának munkatársa

Indirekt
-
  Tegnap 17:30 Belföld

A kereskedelmi csatorna Facebookon jelentette be a szomorú hírt: súlyos betegség következtében elhunyt Szűcs Edit. Szűcs Edit töb, mint 20 éve dolgozott az RTL Magyarországnál, mint a közleményben írják, “neki és csapatának köszönhető, hogy az RTL Klub műsorai a megszokott, magas színvonalon kerültek képernyőre… Nagyon…

Elhunyt az RTL Magyarország munkatársa, Szücs Edit

Facebookon közölte a gyászhírt a tévétársaság.

Gyász: elhunyt az RTL Klub munkatársa, Szücs Edit

47 éves korában elhunyt az RTL Klub egyik munkatársa, a programigazgatóságon dolgozó Szücs Edit – tudatta a tragikus hírt a csatorna Facebook-oldala. Szücs Edit a kezdetektől, több mint 20 éve dolgozott az RTL Magyarországnál, súlyos betegség győzte le.

Sohasem panaszkodott egészségügyi bajokra az elhunyt fiatal birkózó

Sokáig nem heveri ki az Erzsébeti MTK birkózó klub Tóth Bendegúz halálát. A 22 é