Találatok: 500 hír

GreenGo és MÁV-START: kedvezményt kapnak az elektromos autót bérlők

Drive Me Baby
-
  Ma 06:00 Életmód

Az elektromos autómegosztó cég 10%-os kedvezményt biztosít a menetdíjból azoknak, akik a MÁV applikáción keresztül vásároltak 30 napos bérletet.

A világ 95%-án csak tévhit, hogy az elektromos autó végső soron rosszabb lenne

HVG
-
  Tegnap 08:03 Infotech

Megalapozatlanok azok a félelmek, hogy az elektromos autók használata – minden lehetséges faktort figyelembe véve – növelné a karbonkibocsátást. Ez legfeljebb a világ 5 százalékára igaz, ahol még környezetszennyező szénerőművekben termelik a villamos energia zömét – állítja nyugat-európai egyetemek egy közös kutatása.

Tíz százalékos kedvezmény elektromos autót bérlő vasúti bérleteseknek

infoVáros
-
  20.03.27 10:18 Megyei

- Alternatíva a budapesti tömegközlekedés helyett -

Meghajtották terepen is a Tesla Model Y elektromos autót

Alternatív Energia
-
  20.03.26 15:18 Autó-motor

Ahogyan arra számíthattunk, az amerikai újságok azonnal ráugrottak az első párszáz leszállított Model Y-ra, hogy minél előbb tesztelhessék a gyártó új üdvöskéjét.

Egész Európában csökkent az autópiac, de több elektromos fogyott

Autónavigátor
-
  20.03.26 14:45 Autó-motor

Megérkeztek az egyik legnagyobb járműpiaci elemző cég, a Jato februári statisztikái az új autók piacáról. Az Egyesült Királyság adatait is

2050-re minden második autó elektromos lehet

Élő bolygónk
-
  20.03.26 14:01 Életmód

Vannak, akik úgy vélik, az elektromos autók nem is olyan környezetbarát járművek, mint amilyennek elsőre tűnnek. Egy nemzetközi kutatás azonban most ezt megcáfolta, és kijelentette, hogy csak néhány országban nem járnak jobban az emberek az elektromos autókkal.

Tíz százalékos kedvezmény elektromos autót bérlő vasúti bérleteseknek

A koronavírus miatt kialakult helyzetben a MÁV-Start és a GreenGo összefogott, aminek köszönhetően, az elektromos autómegosztó cég 2020. március 25-étől 10 százalékos kedvezményt biztosít a menetdíjból azoknak az ügyfeleinek, akik a MÁV applikáción keresztül vásároltak 30 napos bérletet, és azoknak, akik a rendkívüli tanítási szünet…

Tíz százalékos kedvezmény elektromos autót bérlő vasúti bérleteseknek

A koronavírus miatt kialakult helyzetben a MÁV-START és a GreenGo összefogott, aminek köszönhetően, az elektromos autómegosztó cég 2020. március 25-étől ...

Tíz százalékos kedvezmény elektromos autót bérlő vasúti bérleteseknek

automotor.hu
-
  20.03.26 00:17 Autó-motor

A fővárosba érkezést követően lehetőség van a kiemelt figyelemmel tisztított és fertőtlenített autókkal közlekedni, csökkentve ezzel a fizikai érintkezést másokkal.

Negyvenszeresére nőtt az elektromos autó töltések száma

Drive Me Baby
-
  20.03.25 18:00 Autó-motor

A töltések száma tavaly meghaladta az 560 ezret, a töltőoszlopok száma pedig egy év alatt a duplájára, 672-ről 1362-re emelkedett.

Rengeteget spórolhatunk az elektromos autókon

Milliókkal kevesebbe kerülhet a fenntartásuk.

Kutatók: 2050-ben minden második autó elektromos lesz, de ez nem növeli a karbonkibocsátást

Megalapozatlanok azok a félelmek, hogy az elektromos autók használata végsősoron növelné a karbonkibocsátást, ez legfeljebb a világ 5 százalékára igaz, ahol még környezetszennyező szénerőművekben termelik a villamosáram zömét – állítja nyugat-európai egyetemek egy közös kutatása.

A Volkswagen a Siemens támogatásával fejleszti elektromos autóinak digitalizált gyártását

A Siemens támogatást nyújt a Volkswagen számára a zwickaui járműüzem elektromos autók gyártására való felkészítésében. A vállalat már korábban is biztosított termékeket és rendszereket a két gyártósorhoz, és segített egy automatizálási sztenderd kidolgozásában különféle modellek különböző tömeggyártásához.