Találatok: 108 hír

NAV: rossz minőségű egészségügyi maszkokat találtak egy szlovák kamionban

Több mint százezer rossz minőségű egészségügyi védőfelszerelést és más hamis terméket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy szlovák kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. A 36 millió forint értékű árut lefoglalták - tájékoztatta a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága hétfőn az MTI-t.

Rossz minőségű egészségügyi maszkokat találtak egy szlovák kamionban

Több mint százezer rossz minőségű egészségügyi védőfelszerelést és más hamis terméket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy szlovák kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. A 36 millió forint értékű árut lefoglalták – közölte a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága.

Rossz minőségű egészségügyi maszkokat találtak egy szlovák kamionban

Az egészségügyi védőeszközök mellett több mint ezer pár hamis papucsot, valamint száz, szerzői jogvédett figurát tartalmazó nyakláncot és karkötőt is találtak a kamionban.

Így rendelnek a nőgyógyászok augusztusban a Dr. Nádor Ödön Egészségügyi Intézetben

A Dr. Nádor Ödön Egészségügyi Intézet közzétette Facebook-oldalán a nőgyógyászati szakrendelések időpontját, beosztását. A fenti képen látjátok a beosztást, érdemes figyelni rá, hogy 21-én nincs rendelés.

Rossz minőségű egészségügyi maszkokat találtak egy szlovák kamionban

Több mint százezer darab rossz minőségű egészségügyi védőfelszerelést és más hamis terméket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy szlovák kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. A 36 millió forint értékű árut lefoglalták – tájékoztatta a NAV Győr–Moson–Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága…

Rossz minőségű egészségügyi maszkokat találtak egy szlovák kamionban

A pénzügyőrök a védőfelszereléseket átadták a rendőröknek és rossz minőségű termék forgalomba hozatalának gyanúja miatt feljelentést tettek.

Rossz minőségű egészségügyi maszkokat talált egy szlovák kamionban a magyar adóhatóság

Több mint százezer rossz minőségű egészségügyi védőfelszerelést és más hamis terméket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy szlovák kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. A 36 millió forint (mintegy 105 ezer euró) értékű árut lefoglalták.   A pénzügyőrök az elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszerbe…

Megkérdőjelezhetetlen tény, hogy szükség van az Egészségügyi Karra

Szon
-
  Tegnap 11:30 Belföld

Dr. Móré Mariann: a tudomány és az oktatás nagyon szoros egységet képez.

Minden óvoda megkapta a KMKSZ egészségügyi egységcsomagját a Beregszászi járásban (videó)

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 11:15 Határtalan

Mind a 36 beregszászi járási óvoda megkapta a KMKSZ egészségügyi egységcsomagját. Ennek köszönhetően hétfőtől nyithatnak az intézmények.

Egészségügyi szabályokról kérdeztük az új debreceni strand látogatóit

Haon
-
  20.08.08 12:17 Életmód

Többen a parkosított területeken táboroztak le, a kisgyermekesek keresték az árnyékos helyeket.

Egészségügyi szabályokról kérdeztük a megújult debreceni strand látogatóit

Haon
-
  20.08.08 12:17 Életmód

Többen a parkosított területeken táboroztak le, a kisgyermekesek keresték az árnyékos helyeket.

Egészségügyi eszközöket vettek Jobbágyiban

Nool
-
  20.08.08 11:38 Belföld

Az egészségügyi alapellátás eszközparkjának fejlesztésére közel kétmillió forintos támogatást nyert el a közelmúltban Jobbágyi önkormányzata a Magyar falu program keretében.