Találatok: 18 hír

Katonai járőrök– már Dunaújváros utcáin is

Dunaújváros
-
  Tegnap 18:22 Megyei

Dunaújvárosban is megjelentek a katonai rendész járőrök mától, adta hírül a város hivatalos weboldala. A cél a biztonságérzet növelése, írják.

2 hely, ahol koronavírus idején friss levegőt szívhatsz Dunaújvárosban

Az egészségügyi vészhelyzet kihirdetése óta teljesen felborult az eddigi életünk. Amiket mindezidáig természetesenek véltünk, egyszerűen megszűntek. Nincs mozi, nincs színház, nincs könyvklub és nincs a baráti társasággal közös sörözés.

Rendkívüli intézkedéseket léptetett életbe a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház

Feol
-
  20.04.06 16:34 Megyei

A kórház hivatalos honlapján tette közzé azt lakossági tájékoztatást, melyben a központi utasításra meghozott intézkedésekről tájékoztatják a lakosságot.

Orbán durván megszorítja Dunaújvárost, 123 milliót vesz el a várostól

Egyetlen Orbán Viktorunknak ismét jó ötlete támadt. Arra gondolt, tök jól járna, ha benyúlná az önkormányzatok bevételének jó részét.

Csak így tovább, Dunaújváros: maszkos akciók!

Dunaújváros
-
  20.04.06 12:33 Megyei

Rendkívüli húsvéti akciót hirdetett, maszkdíszítésre buzdít Pintér Tamás polgármester, a Maszkvarró Manufaktúra (MaMa) programja is csúcsra jár e napokban. A "jószolisok" is segítettek – hírcsokor a hajtás után.

A dunaújvárosiak bíznak embertársaik felelős hozzáállásában

A koronavírus elérte országunkat is, emiatt kijárási korlátozásokat vezettek be, amelyek a jelenlegi információk szerint, április 11-ig tartanak.

Paks Ii Kompetencia Központ a Dunaújvárosi Egyetemen

Duol
-
  20.04.04 18:00 Megyei

Kormányzati kezdeményezésre kompetencia központok fogják támogatni a paksi új atomerőművi blokkok létesítését. Döntés született arról, hogy az egyik kompetencia központot a Dunaújvárosi Egyetemen alakítják ki.

Hétvégi időjárás Dunaújvárosban és környékén

Duol
-
  20.04.04 09:00 Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján ilyen időre számíthatunk a hétvégén:

Látogatás tilalom idején? Dunaújvárosban így megy

Feol
-
  20.04.03 15:58 Megyei

A kórházak látogathatósága a koronavírus járvány idején rendkívül korlátozott – a tilalom azonban nem vonatkozhat mindenkire, hiszen nagyon sokféle beteget ápolnak mindenhol – így a Szent Pantaleon Kórházban is, ahol elmondták, hogyan és ki mehet be az intézménybe egy beteghez.

Megkéselte élettársát egy tizenkilenc éves, dunaújvárosi nő

Feol
-
  20.04.03 15:30 Baleset-bűnügy

Szóváltást követúen szúrta le élettársát egy újvárosi nő, akit a rendőrök a helyszínen elkaptak, míg egy rongálás miatt körözött nőt Jásdon fogtak el a Fejér megyei rendőrök.

Dunaújváros kenyere: rendhagyó adományátadó, nemes gesztusokkal

Több mint 400 ezer forint gyűlt össze a Dunaújváros Kenyere jótékonysági akciónak köszönhetően az elmúlt hónapokban – az átadó ünnepséget rendhagyó módon szervezték ma délelőtt.  És nem csupán a maszkok meg a kesztyűk miatt – a kedvezményezett ugyanis továbbadta az adományt!

Késsel szúrta meg élettársát a dunaújvárosi nő

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves helyi lakos ellen.

Rengeteg maszkot gyártanak nap mint nap a dunaújvárosi home-office manufaktúrában

Ez a lényeg
-
  20.04.03 08:00 Belföld

A Maszkvarró Manufaktúra önkéntesei minden nap azon fáradoznak, hogy jusson elegendő védőmaszk a lakosoknak és ezzel hátráltatni tudják a koronavírus-járvány terjedését. 

Vidéki színházak programjai – Kaposvár, Dunaújváros

A vidéki színházak közül a dunaújvárosi és a kaposvári teátrum is kínál programokat az online térben, a somogyi megyeszékhelyen „házhoz” viszik a kultúrát.

Baleset történt Dunaújvárosban

Feol
-
  20.04.02 17:38 Baleset-bűnügy

Baleset történt hétfőn reggel Dunaújvárosban, a Római körúton.