Találatok: 33 hír

Diplomata kémkedett Kínának

FüHü
-
  Tegnap 08:37 Vélemény

Soha rosszabbkor nem jöhetett volna Angela Merkel kancellárnak és a kínaiaknak a hír, hogy német diplomata kémkedett Kínának az Európai Unióban. Eközben a kínaiak amellett lobbiznak Európában, hogy a Huawei ötödik generációs technológiáját vegyék meg az EU tagállamai. Németország az Európai Unió legerősebb állama, ezért…

Lassan diplomázhatna is: Levike még csak hét hónapos, de már most az Elte állandó hallgatója

Blikk
-
  Tegnap 03:40 Belföld

Lassan már akár diplomát is kaphatna az a hét hónapos kisfiú, aki anyukájával együtt rendszeresen jár az egyetemi előadásokra, sőt a vizsgákon is gyakran részt vesz.

A diploma megszerzése vagy egy szakma kitanulása számít jobb döntésnek?

ProfitLine
-
  20.01.17 23:30 Gazdaság

Felelősségteljes szülőként joggal merül fel bennünk a kérdés a gyermek továbbtanulását illetően. Vajon érdemes-e komolyabb pénzt fektetni az egyetemi diploma megszerzésébe? Megéri-e a hosszú évek szorgalmas és költséges ráfordítása, vagy inkább egy szakma kitanulása jelenti a kedvezőbb opciót?

Rácz Zsófia: “Ez a törvénymódosítás nem értem, hanem a fiatalokért történt. Itt lehetőség nyílt arra, hogy egy fiatal kép…

OLKT
-
  20.01.17 23:07 BelföldRácz Zsófia

Rácz Zsófia: A törvénymódosítás nem értem, hanem a fiatalokért történt Meglepte, hogy felkérték helyettes államtitkárnak, és természetesen meg fogja szerezni a diplomáját, magát pedig a soha meg nem elégedés emberének tartja – ezt is elmondta a Mandinernek adott interjújában a közelmúltban kinevezett 22 éves, fiatalokért felelős helyettes…

A jó szakma felér egy diplomával

Magyar Szó
-
  20.01.17 21:17 Határtalan

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága jóvoltából immár hatodik éve a vajdasági magyar diákok is részt vehetnek a Sz

Kémkedéssel vádolnak egy német-magyar állampolgár diplomatát

Három személy, egy volt német nagykövet, valamint két lobbista ellen folytatnak vizsgálatot Németországban, azzal vádolják őket, hogy hazájukról és az EU-ról szolgáltattak ki információkat Kínának. A német hatóságok megerősítették a nyomozásról szóló híreket és közölték, Berlinben, Baden-Würtenbergben és Bajorországban, valamint…

Német-magyar állampolgár diplomata bukott le kémkedés gyanújával

HVG
-
  20.01.17 14:45 Külföld

Kína a korábbiaknál is aktívabban kutatja vetélytársai titkait, most egy volt német diplomata bukott le kémkedés gyanújával. Egy cseh lap meg is nevezte a magyar állampolgársággal is rendelkező férfit.

Mechatronika: univerzális képzés, piacképes diploma

Zaol
-
  20.01.17 14:00 Megyei

Mintegy száz érdeklődőt vonzott tegnap a Pannon Egyetem Mérnöki Kara zalaegerszegi Mechatronikai Képzési és Kutatási Intézete nyílt napja.

Ezt minden egyetemistának ismernie kell, akár a diplomátok is múlhat rajta

Eduline
-
  20.01.17 13:15 Karrier

Februárban kezditek az egyetemet vagy éppen már gólyák vagytok, de vannak kérdéseitek a tárgyfelvétellel, kreditekkel kapcsolatban? Fontos dologra hívjuk fel a figyelmet.

A diplomával együtt gyakorlatot is szereznek a PEN diákjai

Zaol
-
  20.01.17 09:00 Megyei

A színvonalas képzés, a magas ösztöndíjak és a számos szakmai kihívás mellett biztos elhelyezkedést kínál az iparban a Pannon Egyetem Mérnöki Kar Mechatronikai Képzési és Kutatási Intézet.

Újabb ország szakítja meg diplomáciai kapcsolatait Venezuelával

Napi
-
  20.01.17 08:33 Külföld

Guatemala megszakítja diplomáciai kapcsolatait Venezuelával - jelentette be az MTI szerint csütörtökön Alejandro Giammattei államfő, miután tárgyalt Guatemalavárosban Luis Almagróval, az Amerikai Államok Szervezetének elnökével.

Guatemala megszakítja diplomáciai kapcsolatait Venezuelával

Guatemala megszakítja diplomáciai kapcsolatait Venezuelával – jelentette be csütörtökön Alejandro Giammattei államfő, miután tárgyalt Guatemalavárosban Luis Almagróval, az Amerikai Államok Szervezetének elnökével.

Guatemala megszakítja diplomáciai kapcsolatait Venezuelával

hirado.hu
-
  20.01.17 05:46 Külföld

Venezuelának az Egyesült Államokkal, Kolumbiával és Paraguayjal sincsenek diplomáciai kapcsolatai.