Találatok: 238 hír

Hazai használtautó-piac: Egy hónap alatt -40 százalék!

Februárban összesen 40 513 személyképkocsit hirdettek meg a hazai használtautó-piacon, míg januárban ez a mennyiség még 66 579 darab volt.

Na még ez is! 9 hónapja folyamatosan emelkednek az élelmiszerárak

Az idén februárban 2014 júliusa óta a legmagasabb szintre emelkedtek a világpiaci élelmiszerárak, már a kilencedik egymást követő hónapban jegyeztek fel növekedést az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) számításai szerint.

Csúszik néhány hónapot az új Guilty Gear

Az eredeti elképzelésekkel ellentétben mégsem jelenik meg áprilisban a Guilty Gear: Strive, a készítők a bétatesztet követő visszajelzések alapján döntöttek úgy, hogy szükségük van még néhány hónap fejlesztési időre.

Hónapok óta mennek felfelé az élelmiszerárak

Kilenc hónapja emelkedésben a világpiaci árak.

Az óvodák és az iskolák egy hónapra, az üzletek két hétre bezárnak Magyarországon

Március 8-tól március 22-ig minden szolgáltatás szünetel a magánegészségügy kivételével.

Kilencedik hónapja emelkedtek az élelmiszerárak februárban

Az idén februárban 2014 júliusa óta a legmagasabb szintre emelkedtek a világpiaci élelmiszerárak, már a kilencedik egymást követő hónapban jegyeztek fel növekedést az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) számításai szerint. A februári árindex 116 pont lett, 2,4 százalékkal magasabb a januárinál és 26,5 százalékkal…

Egy óra alatt annyi FFP2-maszkot vásároltak az eMAG-nál, mint előtte egy hónap alatt

Teljesen elfogyott az eMAG saját maszkkészlete, miután az Index csütörtökön reggel arról írt, hogy a kormány kötelezővé teheti az FFP2-es maszkok használatát. Egyelőre a hivatalos kormányzati tájékoztatásban csak kötelező maszkhordásról volt szó, arról, hogy FFP2-est kellene használni, nem.

Chainlinkkel is lehet fizetni a Travalán – a pandémia ellenére kiváló hónapot zárt a foglaló oldal

Az úttörőnek számító kriptobarát foglalási szolgáltató, a Travala (AVA) bejelentette, hogy mostantól a náluk foglalt utazásért már Chainlinkkel is lehet

Szigorít a kormány: 2 hétre bezárnak az üzletek, 1 hónapra az iskolák

De március 22-től fokozatosan újranyitják az országot - ígérte a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gulyás Gergely bejelentette: két hétre bezárják az üzleteket, egy hónapra az iskolákat

De március 22-től fokozatosan újranyitják az országot - ígérte a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Két hétre bezárják az üzleteket, egy hónapra az iskolákat

A súlyos járványhelyzet indokolja a szigorú döntést. Ha most nem lenne zárás, veszélybe kerülne az ország újraindítása, amelyet már márciusban megkezdenének.

Bejelentették a korlátozásokat – Egy hónapra bezárnak az iskolák és óvodák

Újabb lezárásokat jelentett be a kormány. Április 7-ig bezárnak az óvodák és iskolák, hétfőtől csak élelmiszerboltba és patikába mehetünk majd.

Breaking: egy hónapra bezárnak az óvodák, iskolák, két hétre az üzletek

Húsvétig bezárnak az óvodák, iskolák, március 22-ig pedig a nem élelmiszert árusító üzletek. Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a mai (csütörtöki) Kormányinfón jelentette be. Mint fogalmazott, ha most nem szigorítanának a korlátozásokat, akkor a nyitás is későbbre tolódna.