Találatok: 501 hír

A tradicionális élelmiszerek és ételek kerültek fókuszba Debrecenben

Debrecen – A Zamat Fesztivál konferenciáján a Debreceni Egyetem is képviseltette magát. Az intézmény szakemberei előadásaikon többek között a hazai eredetű élelmiszer fogyasztás mellett érveltek.

Keresett szakmák, melyekkel könnyen lehet boldogulni

Nem vagy elégedett a jelenlegi munkáddal? Szeretnél elsajátítani egy olyan szakmát, amivel jobb lehetőségeid lennének, de úgy érzed, hogy nincs elég időd, energiád és főleg kitartásod ahhoz, hogy évekre visszaülj az iskolapadba?

Elsőként nyerte el magyar egyetem ezt a nemzetközi díjat

Eduline
-
 Ma 16:00Karrier

Megkapta az Award for Excellence in Internationalisation díjat a Pécsi Tudományegyetem.

Családi utat nyerhet a közmédia szavalópályázatának legjobbja

Az MTVA szeptember 26-ig meghosszabbította a Toldi sorozat bemutatásának alkalmából kiírt szavalópályázatának benyújtási határidejét. A Mondj verset a nagyival! továbbra is várja a jelentkezőket, a legjobb pályaművel családi élményutazás nyerhető a Galánta melletti Taksonyfalvára, a Toldi Panzióba.

Ötéves csúcsra emelkedett júliusban a hazai áramfogyasztás

Ötéves csúcsra emelkedett júliusban a hazai bruttó villamosenergia-fogyasztás, 7,5 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban. A rendszerterhelés maximuma több napon is megdöntötte a nyári csúcsértékeket.

Ötéves csúcsra emelkedett júliusban a hazai áramfogyasztás

Ötéves csúcsra emelkedett júliusban a hazai bruttó villamosenergia-fogyasztás, 7,5 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban. A rendszerterhelés maximuma több napon is megdöntötte a nyári csúcsértékeket.

Russell: a Williams stílusa nagyon feküdni fog Albonnak

Racingline
-
 Ma 16:00Forma1

George Russell segített utódja kiválasztásában, így a Twitch-kvartett másik tagjára és jóbarátjára, Alex Albonra esett a brit csapat választása Nyck de Vriesszel szemben. „Természetesen elmondtam, szerintem ki passzolna legjobban a csapathoz.” „Tudom, nagyon közel volt közte

250 éves lett a Pál utcai fiúk rejtekhelye, a Fűvészkert

Travelo
-
 Ma 16:00Utazás

Minden kontinensről fel tud vonultatni növényérdekességeket.

Megőrülök a párom gyerekétől – bennem van a hiba?

Időnként nagyon édes, máskor meg hihetetlenül szeszélyes és harcias.

Szeptember 29-én temetik Vitányi Ivánt

Vitányi Ivánnak, a szociológiai tudományok doktorának, volt országgyűlési képviselőnek, a Demokratikus Koalíció örökös tiszteletbeli elnökének a temetése szeptember 29-én, délután 2 órakor lesz a Farkasréti temetőben. A szeptember 6-án, 97 éves korában elhunyt politikust, tudóst a Demokratikus Koalíció és a Magyar Szocialista Párt saját…

Felvette a kamera, a parkban erőszakolt meg egy nőt - 18+

Felvételt készített a metróállomás biztonsági kamerája arról a férfiről, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy nőt a közeli parkban.