Találatok: 215 hír

Botka László: Klebelsberg és Szent-Györgyi forog a sírjában

Index
-
 Ma 06:18Belföld

A szegedi polgármesternek nem tetszik az egyetemi modellváltás.

„A félelem mindenkiben benne van, aki látott már ilyen beteget” – Volt, aki nem bírta a nyomást – Exkluzív interjú a Sz…

Szűtsné Bárdos Gyöngyvért, a Szent László kórház vezető ápolóját orvos kollégái győzték meg, hogy oltassa be magát, de beszélt arról is, hogyan bírták a Covid intenzív osztályra átvezényelt szülészek és gyermekorvosok a megpróbáltatásokat.

Botka László: Elődeink nagysága és a jövő generációinak érdeke kívánja most, hogy bátrak legyen…

Eddigi leghevesebb megnyilvánulását tette Botka László polgármester kedden este a szegedi egyetem modellváltása kapcsán. 

Gyász: elhunyt Szabó Lászlóné Márta, óbudai óvodavezető

Szabó Lászlóné, Márta, az óbudai Cseresznyevirág Művészeti Óvoda tagóvodájának vezetője életének 59. évében elhunyt."Márta 2011 őszétől dolgozott kerületünkben, először a Cseresznyevirág Művészeti Óvodában óvodapedagógusként. Már ekkor szívügye volt a tehetséggondozás, amelyet kiváló szakemberként mindvégig folytatott is.…

László Imre: Leszálló ágban van a járvány

Klubrádió
-
 Tegnap 19:47Vélemény

A korlátozásokat még nem lehet feloldani, de könnyítéseken már lehetne gondolkodni. Az emberek nem szeretik a bezártságot, és féltik az egzisztenciájukat.

Nagy László: „Készen állunk a franciákra”

10perc.hu
-
 Tegnap 18:36Sport

A magyar válogatott csapatvezetője elárulta, a keret tagjai egészségesek, mindannyian önbizalommal és bizonyítási vággyal telve várják a találkozót.

Búcsúzunk Szabó Lászlóné tagóvoda-vezetőnktől – A gyermekek között érezte igazán otthon magát

Szomorú kötelességünknek kell eleget tennünk, amikor hírül adjuk: Szabó Lászlóné, Márta, a harmadik kerületi Cseresznyevirág Művészeti Óvoda tagóvodájának vezetője életének 59. évében elhunyt. Kollégái folytatják példamutató óvodapedagógusi és tehetséggondozó munkáját.

Palkovics László a lemondásáról szóló híresztelésekre is reagált

Fenntartható, hosszú távú gazdasági növekedést alapoznak meg a 2022-ig tervezett átalakítások - mondta az innovációs és technológiai miniszter a mandiner.hu oldalon megjelent interjúban.

Rákosi és Kádár börtönében is raboskodott Mensáros László

Múlt-kor
-
 Tegnap 16:31Kultúra

95 éve, 1926. január 26-án született Mensáros László Kossuth-díjas színész, rendező, előadóművész, az intellektuális színjátszás jellegzetes hangú, bölcs humorú alakja. Intellektuális színész volt, játékát átgondolt elemzés, igen gazdag színészi eszköztár roppant tudatos és fegyelmezett használata jellemezte.

Torta pisztáciából? Készítsd el a tökéletes desszertet

Sokak kapásból elutasítják a pisztáciából készült édességeket, mivel a sós rágcsálnivalóra asszociálnak. Ők ezzel a téves gondolatmenettel mondanak le a világ egyik legfinomabb édességéről, ami nem más, mint a pisztáciafagyi, a pisztáciaöntet és a pisztáciatorta.Most pedig az utóbbihoz mutatunk egy igazán könnyű receptet! …

Varju László élő adásban figyelmeztetett az 5000 milliárd feletti költségvetési hiányra

Ez a lényeg
-
 Tegnap 16:27Vélemény

Kiüresedik a közös kassza, hiába jönnek az uniós források!