Találatok: 5 hír

A szerbiai áru nem szállítható Koszovóba a Koszovó Köztársaság iratai nélkül

A koszovói kormány döntése értelmében bármilyen, szerb árut szállító járművek nem léphetnek az ország területére, ha az áru kisértődokumentációjában nem szerepel Koszovó Köztársaság neve. A pristinai kormány számos intézkedést fogadott el, amelyek közé tartozik ez a tilalom is, tudatta a Beta. Koszovói sajtójelentések szerint a kormány úgy…

Ötmilliárd forint támogatást ad a kormány Áder János köztársasági elnök alapítványának

Ötmilliárd forint támogatást ad a kormány Áder János köztársasági elnök alapítványának. A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány tavaly másfél milliárdos állami támogatást kapott. A Magyar Közlönyben megjelent határozatot a 444.hu vette észre. Az indoklás szerint az alapítvány a támogatás segítségével hozzájárulhat Magyarország…

Zelenszkij: A szakadár köztársaságokra is kiterjed a decentralizáció

Karpat.in.ua
-
  20.05.28 19:51 Határtalan

Volodimir Zelenszkij elnök bejelentette, hogy az „ideiglenesen megszállt területekre” is kiterjednek a helyi közösségek kialakításának távlati tervei, de az annektált Krímben Ukrajna nem tervez decentralizációt.

A bukott köztársasági elnök, Schmitt Pál is oktatja a jövő nagyköveteit

Irigylésre méltó a diplomaták élete, a nemzet egykori golyóstolla mellett Zsidai Roy és az Európa öngyilkosságáról lamentáló Douglas Murray segít nekik abban, hogy elsajátítsák a szakmai alapjait.

HIVATALOS: 2021-re csúsznak A Köztársaság Fénykora könyvei

Ziro
-
  20.05.26 16:07 Könyv

Kedden hivatalos közleményben tudatták a StarWars.com-on, hogy a Star Wars franchise következő nagy korszakának első könyvei és képregényei a 2021-es évre csúsznak.