Találatok: 90 hír

Dr. Ringelhann György tiszteletére avattak emlékkövet Egerben

Heol
-
  Ma 19:00 Belföld

Harminc esztendővel ezelőtt tartotta alakuló ülését az első, szabadon választott egri önkormányzat az Eszterházy Károly Főiskola dísztermében. Ennek tiszteletére az Egri Lokálpatrióta Egylet az akkori képviselő-testület tagjainak részvételével emlékülést szervezett szerda délutánra, amelyen a résztvevők felelevenítették az 1990 és 1994 közötti…

Vízilabda: Medencék, gólok, pofonok – kiállítás Kárpáti György emlékére

Szerdán ünnepélyesen megnyitották, és a tervek szerint május 31-ig lesz látható a Groupama Aréna Fradi Múzeumában a „Gyurika – Medencék, gólok, pofonok” című kiállítás, amely Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó életét mutatja be – írja az MTI.

Menyhei György: Elhallgatott Októberi Meglepetés

Mandiner
-
  Ma 17:53 Vélemény

Koncentráljunk a család fekete báránya, Hunter Biden laptopjára, vezessen minket ebben a kuszaságban!

Matolcsy György terítette lapjait - erre megy az MNB eredménye

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő kérdezett rá, hogy az MNB meddig számol a forint további gyengülésével, mikor lép közbe a forint erősítése érdekében, illetve hogy az MNB mire fordítja az idei, rekordszintű nyereségét.

Medencék, gólok, pofonok: megnyílt a Kárpáti György-kiállítás

Egész életében a Ferencvárosi Torna Clubhoz kötődött a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, még a keresztnevét is Sárosi György, az egyesület egykori futballklasszisa után kapta. Az idén meghalt "Gyurikának" a Groupama Arénában nyílt kiállítása.

Magyar hősök: Krassó György – az örök forradalmár

Sorozatot indított az InfoRádió együttműködésben a Nemzeti Emlékezet Bizottságával azokról a történelmet formáló ismeretlen személyiségekről, akik szembe szálltak a 20. század diktatúráival. A sorozatban szereplő életpályák bővebben a Magyar hősök - Elfeledett életutak a 20. századból című kötetben olvashatók.

Bognár György: Nem szabad elszállnunk!

BorsOnline
-
  Ma 15:33 Sport

Bognár György szerencsés, hiszen olyan futballtrénerei voltak, akiktől mindent ellesett mostani mesterségéből.

Kiállítás nyílt Dr. Kárpáti György emlékére

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Dr. Kárpáti György életét bemutató Gyurika - Medencék, gólok, pofonok című kiállítás nyílt október 21-én, szerdán a Groupama Aréna Fradi Múzeumában."Gyurika" - ahogy mindenki ismerte - tízévesen csatlakozott a Fradihoz, focizott, az FTC gyerekcsapatában is játszott, majd úszó volt (négy magyar…

Sebes György: Csavarok

Nem kispályás az a játék, amelyet biztos parlamenti és médiafölényük birtokában kitaláltak az „együttműködés” érdekében. Jó előre, a következő általános választás előtt másfél évvel próbálják Karácsonyt és a „hozzá hasonlókat” belekényszeríteni egy olyan szituációba, amelyből számításaik szerint aligha lehet jól kijönni. Erejük tudatában és ennek m

Matolcsy György utalt rá, hogy mire költik a jegybank idei eredményét

MFor
-
  Ma 14:48 Gazdaság

Spoiler: alapítványi forrásjuttatás nincs a célok között.

Kiállítás Kárpáti György emlékére

Fotók, érmek és más tárgyak kíséretében mutatják be a háromszoros olimpiai bajnok pólós életét.

Meglépte Korda György és Balázs Klári

Blikk
-
  Ma 12:35 Bulvár

Meg kellett tenniük.

Kiállítás Kárpáti György emlékére

Szerdán ünnepélyesen megnyitották a „Gyurika – Medencék, gólok, pofonok” című kiállítást.

Megnyílt a Kárpáti György életét bemutató kiállítás

Szerdán ünnepélyesen megnyitották, és a tervek szerint május 31-ig lesz látható a Groupama Aréna Fradi Múzeumában a „Gyurika – Medencék, gólok, pofonok” című kiállítás, amely Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó életét mutatja be.

Spiró György: “Abszurd az SZFE körül kialakult helyzet”

Spiró György író abszurdnak tartja a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül kialakult helyzetet, és azt gondolja: az államnak nem szabadna magánkézbe adnia a magyar kultúra olyan fontos intézményeit, mint amilyen az SZFE is.