Találatok: 42 hír

Nyolc határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Egy vásárhelyi cég Csongrád megyében a legerősebb!

Vásárhely24
-
  Tegnap 15:30 Belföld

A Országos Dohányboltellátó Kft. a kereskedelmi és iparkamara éves összegzése szerint többszörösét produkálta a szegedi székhelyű energiaóriásnak, az NKM-nek. A dobogó harmadik helyén pedig a makói Contitech áll.

Nőtt a Csongrád megyei vállalkozások árbevétele

A Csongrád megyei székhelyű, kettős könyvvitelt vezető vállalkozások nettó árbevétele 2018-ban 8,5 százalékkal, több mint 200 milliárd forinttal emelkedett az előző évhez képest - derül ki a száz legnagyobb helyi céget bemutató kiadványból, amely pénteken jelent meg.

Nőtt a vállalkozások árbevétele Csongrád megyében

A Csongrád megyei székhelyű, kettős könyvvitelt vezető vállalkozások nettó árbevétele 2018-ban 8,5 százalékkal, több mint 200 milliárd forinttal emelkedett az előző évhez képest - derül ki a száz legnagyobb helyi céget bemutató kiadványból, amely pénteken jelent meg.

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba harminc határsértő Csongrád megyében tegnap.

Bemutatták a 2019-es Csongrád megyei Top 100 kiadványt

A megye árbevételének kétharmadát, export árbevételének 80 százalékát a TOP100 vállalkozás teljesítette - sok más mellett ez is kiderült a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) és a Délmagyarország napilapot is kiadó Mediaworks Top 100 - Csongrád Megye Gazdasága 2019 címet viselő kiadványából.

Szorosabb az együttműködés a megyei önkormányzat és Csongrád megye települései közt

SzegedMa
-
  Tegnap 10:19 Megyei

2019. december 11-én tartotta első megyei szintű polgármesteri fórumát Gémes László, a Csongrád Megyei Önkormányzat új elnöke. Köszöntőjében szorosabb együttműködést ígért a települési vezetőknek. Az első, hagyományteremtő polgármesteri fórumot Gémes László azzal a céllal hívta össze még az idei év végére, hogy…

Harminc határsértőt fogtak el Csongrád megyében

A rendőrök az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 14., szo - 07:15 Csongrád megyében tizenkét határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök, és egy embercsempészt is őrizetbe vettek.

Bemutatkozott a polgármestereknek Csongrád megye új elnöksége

Vásárhely24
-
  19.12.12 12:22 Belföld

A Csongrád Megyei Önkormányzat a 2019-2024 közötti időszakban eddigieknél hangsúlyosabban szeretné képviselni azt a kormányzati szándékot, hogy az uniós forrásból megvalósuló fejlesztésekkel nagymértékben és folyamatosan javuljon az állampolgárok életminősége. Ennek érdekében a megyei településvezetőknek közvetlen…

Nőtt az áradat: 78(!) határsértőt fogtak egy nap alatt Csongrádban

SzegedMa
-
  19.12.12 09:13 Baleset-bűnügy

Egy embercsempészt is őrizetbe vettek a rendőrök.

Huszonkét határsértő és egy embercsempész Csongrád megyében

Csongrád megyében huszonkét határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök, és egy embercsempészt is őrizetbe vettek.

Csongrád is csatlakozik az országfásítási programhoz

Délmagyar
-
  19.12.11 19:48 Belföld

Szimbolikus faültetéssel jelezte Farkas Sándor agrárminiszter-helyettes és Bedő Tamás, Csongrád polgármestere, hogy a város is részt vesz az Agrárminisztérium által indított országos faültetési programban. Az országfásítási kezdeményezés novemberben indult, azóta már országszerte több település is csatlakozott a mozgalomhoz.

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonhat határsértő Csongrád megyében tegnap.

Partnerséget kínál a Csongrád Megyei Önkormányzat

SzegedMa
-
  19.12.11 11:28 Megyei

35 milliárdot költhettek a megyei települések.