Találatok: 113 hír

A szovjet atomkém, aki családi vállalkozásban űzte az ipart

Index
-
  Ma 10:13 Tudomány

Hetven év után fény derült a Manhattan-terv titkait ellopó szovjet kémcsoport negyedik tagjának kilétére. Oscar Seborer egész családja kémkedéssel foglalkozott, ő volt a népmesei legkisebb, de legügyesebb fiú.

Növelni kell a családi vállalkozások szerepét

KKV Magazin
-
  19.12.05 10:20 Cégvilág

Az európai gazdaság gerincét a családi vállalkozások adják, de a magyar gazdaságban is növelni kell a szerepüket. A kkv-k számos kihívással küzdenek Magyarországon, ezért fontosnak tartja a kormány, hogy különböző kedvezményekkel és programokkal támogassa fejlődésüket.

Tavasszal megszületik a családi mezőgazdasági vállalkozás - Itt vannak az első konkrétumok

Sok-sok adókedvezményt és magas bevételi határokat ígérnek a szakpolitikusok az új mezőgazdasági működési formát választóknak. Továbbá nyugodt alvást, hitelképességet és átruházható üzemet. De megvannak a céges működés árnyoldalai is.

Változásra készülnek a családi vállalkozások

MMonline
-
  19.12.04 13:03 Cégvilág

A közép- és kelet-európai magánvállalkozások tulajdonosainak új generációja ambiciózus tervekkel készül a jövőre: az ügyvezetői tisztségre pályáznak, 2025-ig pedig többségi tulajdonosként is el tudják képzelni magukat – derül ki a PwC felméréséből. A digitális készségekről úgy vélik, hogy kulcsfontosságúak a cégük sikeréhez; ennek érdekében…

Növelni kell a családi vállalkozások szerepét

Az európai gazdaság gerincét a családi vállalkozások adják, de a magyar gazdaságban is növelni kell a szerepüket. A kkv-k számos kihívással küzdenek Magyarországon, ezért fontosnak tartja a kormány, hogy különböző kedvezményekkel és programokkal támogassa fejlődésüket.

Családi vállalkozásként termesztettek és árultak drogot

Különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt emeltek vádat két kalocsai férfi ellen, az apa és fia őstermelőként kukorica között termesztett kannabiszt – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség. A közlemény szerint a kertész végzettségű 57 éves apa és a 29 éves fia a kannabiszt az otthonuk közvetlen közelében lévő…

Családi filmek vasárnapra

Port
-
  19.12.01 00:00 Film

A kicsiket a Végre otthon!, a Dzsungel-mentőakció és A zöld urai, a nagyobbakat a Nicsak, ki beszél!, a Bolondos dallamok - Újra bevetésen, az Alice Tükörországban, a Rico és Oscar, a tésztadetektívek, valamint az Egyesült állatok várja.

Családi programokkal várja az adományozókat a MikulásGyár

Bankár Magazin
-
  19.12.01 07:30 Életmód

Tizenötödik alkalommal nyitott meg a MikulásGyár karácsonyi jótékonysági akció pénteken a budapesti Millenáris parkban, ahol december 21-ig családi programokkal is várják az adományozókat.

2020-tól aki nyomorba szül gyereket, nem kap családi pótlékot ( Miért kell hazudni és hülyíteni, fanatizálni a népet?)

OLKT
-
  19.12.01 10:51 Vélemény

Kamu oldal kamu híre ez. Tényleg ennyire hülyének nézik a magyart, hogy ezt a baromságot beveszi? De lássuk csak mit ír: “Ezzel az intézkedéssel szeretnék nyomatékosítani azon társadalmi rétegnek, – ahol ez bevett szokás -, hogy a megélhetési szülést nem támogatja a kormány. Azok a szülők, és általában nők, akik...

Megosztó családi képet posztolt David Beckham

Womagic
-
  19.12.01 10:59 Életmód

Mindenki tudja róla, hogy kiváló sportember, ezenfelül férjként és apaként is jeleskedik. Ám legutóbb posztolt családi fényképe nem aratott osztatlan sikert. A 44 éves egykori focista nagyon népszerű a közösségi oldalakon. David beckham aktívan használja is ezeket a felületeket. A négy gyermekes édesapa büszkén megosztja kedves családi…

Szepsiben a családi napon került sor az iskolabusz megáldására

Felvidék.ma
-
  19.12.01 11:15 Határtalan

Szepsiben 2019. november 30-án, Szent Andrásnak, a kassai főegyházmegye védőszentjének ünnepén, iskolai családi nap keretében került megáldásra az új iskolabusz. A szertartás kezdetén Nagy István, az iskola igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket. Megkülönböztetett tisztelettel üdvözölte a budapesti vendégeket, a HOMM Kft. vezetőit,…

Mikor és miért alakítsuk vállalkozásunkat cégcsoporttá?

Piac és Profit
-
  19.12.01 12:55 Gazdaság

Míg egy tipikus családi kis- vagy középvállalkozást jellemzően egyetlen cég testesít meg, addig a nagyvállalatok rendszerint számos cégből álló cégcsoport formájában működnek. Hogyan jönnek létre a cégcsoportok, mi indokolja a létrehozatalukat? Mikor érdemes cégcsoport létrehozatalába kezdeni?

Csodálatos fotóval mutatta meg Liptai Claudia nagyra nőtt gyermekeit. Nem hétköznapi családi kép

Blikk
-
  19.12.01 13:20 Bulvár

"Elmondhatatlanul büszke vagyok a csodaszép családomra!"

Családias közeg, mely őrzi a hagyományokat – ilyen a hetvenéves Pannon Egyetem

Veol
-
  19.12.01 15:30 Megyei

Büszkék vagyunk arra, hogy a Pannon Egyetem a régió tudományos, szellemi központja, mondta Gelencsér András, az alapításának hetvenedik évfordulóját ünneplő intézmény rektora.

Tudta, hogy mire kötelezi a családi név

Szon
-
  19.12.01 15:30 Belföld

Száz éve hunyt el Nyíregyházán Kállay András szabolcsi főispán, az egykori miniszterelnök édesapja.