Találatok: 225 hír

A családi vállalatoknak a vérükben van a CSR

Már a kisebb családi vállalatoknál is jelentős a társadalmi felelősségvállalás, miközben a generációváltásban is sokat fejlődtek az elmúlt években. A hosszú távú stratégiai gondolkodásban és az innovatív megoldások alkalmazásában azonban még szükség lehet némi útmutatásra, ezért idén negyedik alkalommal nyolc cég üzleti gyakorlata…

Ötszörösére nőtt az őshonos magyarországi nemzetiségek támogatása 2010 óta

A magyar lakosság közel 6,5 százaléka vallja magát valamilyen nemzetiséghez tartozónak.

Semjén Zsolt: Ötszörösére nőtt az őshonos magyarországi nemzetiségek támogatása 2010 óta

A miniszterelnök-helyettes hangsúlyozta: a magyar lakosság közel 6,5 százaléka vallja magát valamilyen nemzetiséghez tartozónak, és az őshonos magyarországi nemzetiségek államalkotó tényezők.

Gwent - Leállnak a konzolos változatok támogatásával

A tervek szerint a PC-s kiadás mellett az iOS és Android verziókkal foglalkoznak a jövőben.

Kiszélesítették a támogatás körét

Szoljon
-
  Tegnap 19:00 Belföld

A fűtéstámogatásra jogosultak az eddigi támogatáson felül további tizenhatezer forint egyösszegű rendkívüli támogatásban részesülnek.

A miniszter dönthet a kulturális támogatásokról, formálissá válik az NKA

SzínházOrg
-
  Tegnap 17:59 Kultúra

Az Index birtokába került az új kulturális törvényjavaslat. Mint ahogy arról beszámoltunk, az artportal.hu úgy értesült, készül a kormányzat kulturális törvényjavaslata, amelynek egyik eleme szerint 2020. január 1-től megszüntetnék a Nemzeti Kulturális Alapot. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleményében úgy reagált, hogy az NKA nem szűnik…

Családi kör rokoni pofonokkal Vértesszőlősön

A Tatabányai Járási Ügyészség az anyával és annak élettársával szemben is vádat emelt kiskorú veszélyeztetése bűntette miatt, mert a szülők a kilencéves gyermek fejlődését veszélyeztették. A gyermek jelenlétében éjjel, ittasan erőszakos magatartást tanúsítottak, az anya egy vendéget bántalmazott, a nevelőapa az anyát fenyegette lelövéssel.…

Elítélte a bíróság a férfit, aki bement egy családi házba, és feszítővassal bántalmazta az ott lakókat

A Nyírbátori Járásbíróság 2019. december 5-én jogerősen 1 év 10 hónap – végrehajtásában 3 év próbaidőben felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte K.I. vádlottat magánlaksértés bűntette és 2 rendbeli testi sértés bűntettének kísérlete miatt.

Jövő tavasszal újabb támogatást vehetnek igénybe a gazdák: itt vannak a részletek

Sok-sok adókedvezményt és magas bevételi határokat ígérnek a szakpolitikusok az új mezőgazdasági működési formát választóknak. Továbbá nyugodt alvást, hitelképességet és átruházható üzemet. De megvannak a céges működés árnyoldalai is - írja az Agrárszektor.

A családi vállalatoknak a vérükben van a CSR

Nyolc hazai családi tulajdonú cég kapott idén K&H családi vállalatok kiválósági díjat.

A mi kis családunk: a családi szerepcsere a boldog házasság titka?

BorsOnline
-
  Tegnap 14:52 Színes

Az Ercsey család meglepő kísérletbe fog, hogy változtasson a helyzeten: szerepet cserélnek.

Az erkölcsi támogatás kiegészült a gazdaságival

A magyar kormány törekvése, hogy versenyképessé formálja a Kárpát-medence magyar közösségeit – mondta Nagy István agrárminiszter csütörtökön a VIII. Kárpát-medencei Összefogás Fórumon Budapesten.

Adventi családi délután

Győr Plusz
-
  Tegnap 14:21 Kultúra

A Mokka Alkotócsoport művészeinek vezetésével kézműves játszóház lesz a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyárvárosi Közösségi Házában (Győr, Külső-Árpád u- 6-8.). Ez követően, 17 órától a Hangraforgó együttes koncertjét hallhatják. A belépés díjtalan.

Hófehér családi egészségnapot tartottak Bátonyterenyén

Nool
-
  Tegnap 13:50 Belföld

A közelgő ünnepre a Nógrád Megyei Váci Mihály Gimnáziumban egy különleges programmal készültek.

Jelentős támogatást kaptak az önkéntes tűzoltók

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatán Bács-Kiskun megyéből 38 önkéntes tűzoltó-egyesület és öt önkéntes mentőcsoport pályázott sikeresen.