Találatok: 500 hír

Koronavírus – Második napja száz alatt a halálozások száma Nagy-Britanniában

A brit egészségügyi minisztérium hétfőn ismertetett adatai szerint az elmúlt 24 órában országszerte 65-en haltak meg a koronavírus-fertőzés okozta Covid-19 betegségben. Ez a második olyan nap egymás után, amikor nem érte el a százat a nagy-britanniai koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma: vasárnap 82 páciens haláláról érkezett…

Angliában újra mehetnek iskolába a diákok, már maszkot sem kell viselniük

Kéthavi távoktatás után megnyíltak hétfőn az általános és a középiskolák Angliában. Ezzel egy időben életbe lépett az a kormányrendelet, amelynek értelmében az Angliában élőknek írásban indokolniuk kell utazásuk célját, ha külföldre akarnak utazni.

Koronavírus: az oltottak maszk nélkül mehetnek étterembe az USA-ban

Ami itthon egyelőre még csak vágyálom, az USA-ban már valóság.

Ittasan szegte meg a kijárásit, de más bűne is volt az esztergomi motorosnak

A 30 éves férfit hajnali három körül állították meg a rendőrök, s mint kiderült, nemcsak az órát nézte el, de sem ő, sem a jármű nem volt rendben.

Most már hivatalos – Pár nap és elstartol a CoD Mobile második szezonja

Leet
-
 Ma 07:30Gaming

A két héttel ezelőtt megérkezett Call of Duty Warzone és Black Ops Cold War Season 2 frissítése után ezúttal a telefonos verzión a sor. Nem is kell már olyan sokat várnunk, a fejlesztők az elmúlt hetekben már elkezdték húzni a játékosok agyát a különféle teaser képekkel. 2️⃣ Season 2: Day of Reckoning???? Training is about

Koronavírus: ennyivel véd jobban két maszk

Két maszk viselése nem nyújt sokkal nagyobb védelmet a koronavírussal szemben, mint egy darab megfelelően hordott maszk - állapította meg egy japán szuperszámítógép.

Hableány-baleset: csak telefonon kell bejelentkeznie Viking Idun kapitányának

A Viking Sigynt követő szállodahajó kapitányát a segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják, és a járványhelyzet miatt nem személyes, hanem telefonos jelentkezési kötelezettséget írtak számára elő.

A beoltottak maszk nélkül is találkozhatnak beltéren az Egyesült Államokban

"Ha ön és egy barátja vagy családtagja egyaránt be van oltva, akkor együtt vacsorázhatnak maszk viselése és távolságtartás nélkül" - közölte Walensky. Emellett aláhúzta, hogy a "teljesen beoltott" emberek maszk nélkül is találkozhatnak azon még nem beoltott ismerőseikkel, akik alacsony kockázati kategóriába tartoznak. A járványügyi központ…

A költő és az író – B. Kiss László nem csak újságíró volt

Feol
-
 Ma 07:25Megyei

A közelmúltban elhunyt és korán távozott B. Kiss Lászlóról, az újságíróról esik a legtöbb szó. Joggal, de most szeretném megidézni benne a költőt és írót is.

A beoltottak maszk nélkül is találkozhatnak beltéren az Egyesült Államokban

Enyhítettek bizonyos korlátozásokon az Egyesült Államokban, mostantól kis csoportokban beltéren, maszk viselése nélkül is találkozhatnak egymással azok, akik megkapták minden szükséges oltásukat a koronavírus ellen - jelentette be hétfőn Rochelle Walensky, az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) igazgatója.

Enyhítenek, a beoltottak maszk nélkül is találkozhatnak beltéren

Az Egyesült Államokban mostantól kis csoportokban beltéren, maszk viselése nélkül is találkozhatnak egymással azok, akik megkapták minden szükséges oltásukat a koronavírus ellen.

A beoltottak maszk nélkül is találkozhatnak beltéren

Az amerikai járványügyi központ szerint az emberek két héttel az utolsó adag vakcina beadása után tekinthetők teljesen beoltottnak.

A járvány megfékezésének csak egyetlen módja van, a védőoltás

Teol
-
 Ma 07:00Megyei

„Aki visszautasítja, annak azt kívánom, soha ne bánja meg” – írta naplójában a bátaszéki háziorvos.