Találatok: 22 hír

Papírból isszuk majd a Coca-Colát

Köpönyeg
-
  Tegnap 15:00 Tudomány

Azt azért nem lehet mondani, hogy a Coca-Cola nem igyekszik tenni a...

Jó eredménnyel rukkolt elő a Coca-Cola

ProfitLine
-
  19.10.21 10:30 Gazdaság

A vártnál enyhén nagyobb, 9,5 milliárd dolláros árbevételen 0,56 dolláros tisztított EPS-t ért el a Coca-Cola a harmadik negyedévben - olvashatjuk az Erste elemzésében.

A Coca-Cola is papírpalackokkal kísérletezik

Élő bolygónk
-
  19.10.19 08:58 Életmód

A műanyagválság kialakulásáért jelentős részben felelősek a különböző étel- és italos dobozok. Az óceáni szeméttel foglalkozó vizsgálatokból rendre kiderül: a PET-palackok „előkelő” helyet foglalnak el a tengereket szennyező hulladékok között – ahhoz, hogy ez változzon, a fogyasztóknak és a vállalatoknak is lépniük kell.

Újrahasznosított tengeri hulladékból és papírból készülhet a holnap Coca-Cola palackja

Márkamonitor
-
  19.10.19 08:35 Életmód

A Coca-Cola nagy erőkkel dolgozik a fenntartható csomagolási megoldások kidolgozásán. A vállalat tavaly bejelentett Hulladékmentes Világ stratégiájával összefüggésben most egy új, úttörő céges közösséghez csatlakozik, együttműködésben a dán Paboco papírpalackgyártó startuppal. A Paboco célja, hogy a világon elsőként olyan, teljesen…

Nőtt a Coca-Cola negyedéves bevétele és nyeresége

Növelte forgalmát és nyereségét az elmúlt negyedévben a Coca-Cola a cukormentes italok, valamint a tea és kávétermékek növekvő értékesítésének köszönhetően.

Növelte nyereségét a Coca-Cola

VG
-
  19.10.18 19:05 Gazdaság

A nyereség mellett a forgalom is nőtt a cukormentes italok, valamint a tea és kávétermékek növekvő értékesítésének köszönhetően.

Újrahasznosított csomagolásba fektet a Coca-Cola

Újrahasznosított tengeri hulladékból és papírból készülhet a holnap Coca-Cola palackja

Nőtt a Coca-Cola negyedéves bevétele és nyeresége

Trademagazin
-
  19.10.18 10:10 Gazdaság

Növelte forgalmát és nyereségét az elmúlt negyedévben a Coca-Cola a cukormentes italok, valamint a tea és kávétermékek növekvő értékesítésének köszönhetően. A Coca-Cola pénteken publikált negyedéves eredménybeszámolója alapján a konszern értékesítési

A Coca-Cola papírba és újrahasznosított tengeri hulladékba palackozna

Player
-
  19.10.18 07:09 Tudomány

Több tervük is van a műanyagpalackok kiváltására.

Együtt dolgozik a Coca-Cola egy papírpalack gyártó startuppal

A Coca-Cola tavaly jelentette be a Hulladékmentes Világ stratégiát, mely úttörő céges közösséghez csatlakozik, együttműködésben a dán Paboco papírpalackgyártó startuppal. A Paboco célja, hogy a világon elsőként olyan, teljesen bioalapú és újrahasznosítható papírpalackot hozzon létre, ami szénsavas és szénsavmentes üdítők, szépségápolási…

A fogyasztóvédelem megbírságolta a Coca-Colát

A fogyasztóvédelem megbírságolta a Coca-Colát nyári, a homoszexualitást népszerűsítő plakátkampánya miatt, mert az indoklás szerint a cég károsíthatta a gyermek- és fiatalkorúak fizikai, szellemi, érzelmi vagy erkölcsi fejlődését

Coca-Cola: újrahasznosított tengeri hulladékból és papírból készülhet a palack

A cég 2025-ig 100 százalékban újrahasznosíthatóvá teszi csomagolóanyagait, 2030-ig pedig a felhasznált csomagolóanyagok 100 százalékának megfelelő mennyiséget hasznosít újra.

A fogyasztóvédelem megbírságolta a Coca-Colát a homoszexualitást népszerűsítő plakátkampánya miatt

Magyar Nemzet
-
  19.10.17 16:21 Belföld

Vajon miért akarják befolyásolni a multinacionális nagyvállalatok a fogyasztók gondolkodását? Miért kötelezik egyelőre csak dolgozóikat a tech-cégek, hogy részt vegyenek a homoszexuális felvonuláson?