Találatok: 500 hír

Most tedd ki az erikát a kertbe vagy a teraszodra

Női NetCafe
-
  Ma 07:07 Életmód

Hogy kerül az erika az erkélyre vagy a kertbe? Egy gyönyörű évelő törpe cserje formájában, amely még a hótakaró alól is képes virágával elkápráztatni téged. Bemutatjuk neked az erika félék bájos családtagjait.

Középiskolai felvételi: mi az a tanulmányi terület?

Eduline
-
  Ma 07:00 Karrier

Idén felvételiztek középiskolába, de nem tudjátok, mit jelent a különböző tájékoztatókban szereplő „tanulmányi terület” kifejezés?

Altatás közben tért magához az állatkerti tigris

NLC
-
  Ma 06:34 Állatvilág

Nem akart első pillanattól állatkertben dolgozni, pedig bolondul a nagymacskákért, és akkor is megőrzi a hidegvérét, ha épp egy oroszlánnal kell kettesben maradnia. Ismerjétek meg a Jászberényi Állatkert ellátó állatorvosát, dr. Bakonyi Lászlót.

Az iráni külügyminiszter szerint nem biztos, hogy elkerülhető a háború a térségben

MaHu
-
  Ma 06:30 KülföldIránUSA

A perzsa állam külügyminisztere rossz döntésnek, "helytelen iránynak" nevezte az amerikai kormányzat pénteki bejelentését.

Megvan a kormány új terve: akad még mit javítani a nagycsaládosok életkörülményein

Orbán Viktor korábbi kijelentését figyelembe véve feltételezhető, hogy a kormány arra fog törekedni, hogy minél hívogatóbbá váljon a családalapítás és a gyermekvállalás a fiatalok számára. Újabb szempontokból hasonlítottuk össze, hogy hogyan élnek a gyermeket vállalók és a gyermektelenek.

Gyakori a panasz az újsághirdetések alapján rendelt termékeknél

PharmaOnline
-
  Ma 06:00 Karrier

Gyakran érkeznek panaszok a fogyasztóvédelemhez az újsághirdetések alapján rendelt termékek miatt, mondta Kispál Edit, a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének szóvivője.

Ez már a válság szele: az autóipar után újabb szektorokra terjedhet át a létszámstop

Pénzcentrum
-
  Ma 05:30 Gazdaság

"Az elmúlt időszakban az autóiparban is érezhető egy stop. Vannak olyan cégek, amelyek le is építettek, amiről a korábbi években nem hallhattunk. Vannak olyan cégek, amelyek nem vesznek fel plusz munkaerőt, sőt a fluktuációt sem pótolják....

Videó: Futótűzként terjed az interneten a hónap legnagyobb védése

FociClub
-
  Ma 04:30 Sport

A hónap, vagy inkább az év mentését produkálta a remekül improvizáló kapus

Legjobb alakformáló gyakorlatok térdfájósoknak

Well and Fit
-
  Ma 04:11 Életmód

Azért kezdtél el edzeni, hogy leadd a felesleget, ami miatt egyre jobban fáj a térded? Netán térdízületi kopásos vagy gyulladásos megbetegedésed van? Ne aggódj, számtalan olyan kímélő mozgásforma áll rendelkezésedre, amely remek alakformáló, izomerősítő és kalóriaégető is egyben.

Szívszorító, ahogy Terry Black intézte. Kiderült, mi lesz a temetésén

Blikk
-
  Ma 04:04 Bulvár

Hosszú éveken át küzdött a rákkal a Terry Black néven ismertté vált előadóművész, Rácz Károly. Ám szervezete szeptember 16-án végleg feladta a küzdelmet.

Világhódító bunyókra készül Ádám

Lokál
-
  Ma 00:01 Sport

Véres bunyókkal tarkított hódító útra indult Borics Ádám. A 26 éves MMA-harcos a napokban a korábbi világbajnokot, Pat Currant intézte el, és szándékai szerint mihamarabb felülne a sportág trónjára.

Ez a termék sokkal népszerűbb lett, hála Charlie Sheennek

Női NetCafe
-
  Tegnap 22:20 Egészség

Az ismert hollywoodi színész, Charlie Sheen 2015-ben jelentette be, hogy HIV-pozitív. Ezt követően az otthoni HIV-teszt népszerűsége drasztikusan növekedni kezdett.

Az iráni külügyminiszter szerint nem biztos, hogy elkerülhető a háború a térségben

Nem biztos, hogy elkerülhető a háború a térségben – jelentette ki Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter az amerikai CBS televíziónak adott interjújában vasárnap. Az iráni diplomácia vezetője úgy fogalmazott: “nem bizakodom, hogy elkerülhetünk egy háborút”. Ugyanakkor leszögezte: hazája nem kezdeményez háborút. De “bárki…