Találatok: 333 hír

Így vezessünk, hogy elkerüljük a baleseteket

Autóblog
-
 Tegnap 20:30Autó-motor

Az Egészségügyi Világszervezet jelentése szerint világszerte évente több mint 1,35 millióan vesztik életüket közúti balesetben, amelyek leggyakrabban gyorshajtás, ittas vezetés és drogfogyasztás, bukósisak, biztonsági öv és gyerekülés használatának hiánya, valamint a vezető figyelmetlensége miatt következnek be. Nemzetközi és helyi szinten is…

Halálos baleset történt a 13-as főúton

Gyalogost gázoltak el a 13-as számú főúton, Csém közelében délután fél 6 körül – tájékoztatott honlapján a rendőrség.   A baleset során az elgázolt férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett folytatják a helyszínelést, kerülni Bábolna felé lehet. 

Halálos baleset történt a 13-as főúton

Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök Csém közelében.

Verstappen kirúgta volna azt a pilótát, aki Grosjean balesete után visszalép

Origo
-
 Tegnap 20:00Forma1

A holland pilóta igen keményen fogalmazott arról, hogy mit tett volna azokkal, akik nem akartak volna versenyezni.

Baleset történt a 82-es főúton Nagyesztergárnál

Árokba hajtott és felborult egy személyautó a 82-es főút 23-as kilométerénél, Nagyesztergár térségében. Az esethez riasztott zirci önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Halálos baleset történt Csém közelében

Halálos baleset történt Csém közelében Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 30., h - 18:58 A 13-as számú főúton teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök.

Brawn nem értette a tüzet a balesetnél

Formula
-
 Tegnap 18:42Forma1

Ross Brawn szerint meg kell érteniük, hogy mitől keletkezett ekkora tűz és azt is, hogy miért tört ketté az F1-es autó - persze van annak egy határa, hogy mit lehet kontrollálni.

Szörnyű baleset Munkácson: öt halott, köztük egy kiskorú gyermek

Szörnyű baleset történt a munkácsi járási Beregleányfalván. A balesetben egy személyautó és egy kamion ütközött össze, öten vesztették életüket.

Grosjean balesete után sem állhatott meg az élet

Verstappen és Hamilton szerint is folytatniuk kellett a bahreini futamot vasárnap.

Mentőt is hívtak a 3-as főúton történt balesethez

Borsodihír
-
 Tegnap 17:01Megyei

Felsőzsolca határában karamboloztak.

Baleset történt az M7-esen, Balatonvilágosnál

A Budapest felé vezető oldalon a fél útpályát lezárták.

F1: Ezért nyílt szét a korlát Grosjean baleseténél

Vezess
-
 Tegnap 16:30Forma1

Michael Masi szerint a becsapódás hatalmas energiája miatt szakadt át a szalagkorlát Romain Grosjean bahreini baleseténél.

Baleset az M7-esen, Balatonvilágosnál

Összeütközött két kisteherautó az M7-s autópálya 94-es kilométerénél, Balatonvilágoson, a Budapest felé vezető oldalon. Az egyiknek az utánfutója leszakadt, és a sávokat elválasztó korlátba csapódott. A siófoki hivatásos tűzoltók, a mentőkkel közösen, megkezdték egy ember kiszabadítását az egyik járműből. Az érintett szakaszon csak a fél…

Masi: Kivizsgáljuk és tanulni fogunk Grosjean balesetéből

F1világ
-
 Tegnap 16:04Forma1

Megtanulja a leckéket Romain Grosjean vasárnapi balesetéből a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) – ezt nyilatkozta Michael Masi versenyigazgató.