Találatok: 185 hír

5 dolog, amit biztosan nem tudtál a csókolózásról eddig

Bien
-
  Ma 04:31 Színes

Csókolózni jó – ezt eddig mindenki tudja, de azért van ám itt más is! Az alábbi információk talán meglepnek, de még egy okot is adhatnak,...

Politabletta csökkentheti a stroke kockázatát

Beol
-
  Tegnap 22:47 Életmód

A vérhígító aszpirint, koleszterincsökkentőt és kétféle vérnyomáscsökkentőt tartalmazó gyógyszernek óriási hatása lehet az egészség megőrzésében.

12 ellenállhatatlan csokikrém avokádóból - kis kényeztetés mindenkinek jár

Nosalty
-
  Tegnap 22:01 Recept

Ha főzés nélkül szeretnénk igazán könnyű és lágy csokikrémet készíteni, turmixoljunk bele avokádót. És ezzel az egészséges táplálkozás irányába is tettünk egy lépést.

Csokoládé fesztivál Szerencsen

HírTV
-
  Tegnap 21:09 Vélemény

A négy napos programon a csokigyártás mellett új technológiákat és más érdekességeket is bemutatnak a látogatóknak.

Lanzafame újra betalált, Honvéd-címert csókolgatott

NSO
-
  Tegnap 19:08 FociMagyar fociOTP

Megszerezte harmadik kispesti időszakának első gólját a Budapest Honvéd játékosa, Davide Lanzafame. A Ferencváros által nemrég kölcsönadott olasz labdarúgó a Debrecen elleni mérkőzésen talált be, majd a klub címerét csókolgatta.

Furi vagy fini? - itt a csokis tortilla, azaz a Chocoladilla

Nosalty
-
  Tegnap 17:00 Recept

Milyen szerencse, hogy nálunk még nincs Taco Bell.

A G7 csúcs Tusk szerint az egység próbája lesz. Macron a feszültséget csökkentené

Nyitókép: axios.com   A világ legfejlettebb országainak (G7) csúcstalálkozója az egység és a szolidaritás próbája lesz. Erről Donald Tusk, az Európa Tanács elnöke beszélt a ma kezdődő csúcstalálkozó előtt.   Németország, az Egyesült Államok, Japán, Olaszország, Kanada, Nagy-Britannia és Franciaország vezetőnek, találkozója a…

Több pénz jut a beruházásokra Csókán

Magyar Szó
-
  Tegnap 15:47 Határtalan

Több mint ötvenmillió dinárral növelte a csókai községi képviselő-testület a községi költségvetés keretét.

Harmadával csökkenti a szélütés kockázatát egy politabletta

Lokál
-
  Tegnap 14:38 Külföld

Harmadával csökkenti a szélütés kockázatát egy tabletta, amely négy hatóanyagot tartalmaz - ezt állapította meg egy új tanulmány.

Árokba csapta a lopott Suzukit a csokonyavisontai férfi

Éjszaka elloptak egy járművet, reggelre meg is találták a rendőrök. Szokatlan látványra ébredhettek Barcson a Mező utca lakói.

Csökkenti a szélütés kockázatát egy politabletta

Harmadával csökkenti a szélütés kockázatát egy tabletta, amely négy hatóanyagot tartalmaz – ezt állapította meg egy új tanulmány. A “politabletta” vérhigító aszpirint, koleszterincsökkentőt és kétféle vérnyomáscsökkentőt tartalmaz. A kutatást végző iráni és brit tudósok szerint az olcsó tablettának óriási hatása lehet az egészség…

Már a népbe rugdosnak: Kövér László az embereket sértegeti, szerinte csökken az intelligenciájuk

A Fidesz már ott tart, hogy a magyarokat sértő kijelentéseket tesz, Kövér László egész konkrétan az embereket sértő mondatokat mondott, szerinte csökken az intelligenciánk Az embereket mélyen sértő mondatokat  az Országgyűlés elnöke pénteken Pápán, az Új Tengeri Selyemút – Magyarország neves kínai festőművészek szemével című tárlat…

Két keréken Csókáról Dettára

Magyar Szó
-
  Tegnap 10:58 Határtalan

Pénteken reggel Csókán a kastély elől indult az az ötfős kerékpáros különítmény, amely Zombori Csaba alpolgármester vezetésével nekivágott annak a 160 kilométer hosszú útnak, amelynek végén felkeresik Dettát, Csóka Temes megyei testvértelepülését.

Kis odafigyeléssel csökkenthető a műanyaglábnyomunk

Népszava
-
  Tegnap 10:10 Tudomány

A klímaváltozásról szóló nyomasztó hírek hatására sokan próbálják csökkenteni a műanyag-felhasználásukat, amelyhez a Greenpeace Magyarország adott segítséget.