Találatok: 14 hír

Hétpontos csomagot nyújt be a Párbeszéd, a párt kilakoltatásimoratóriumot hirdetn, eltörölné a lex CEU-t és a rabszolg…

A Párbeszéd hét pontból álló, Karácsony Gergely főpolgármester programjára épülő javaslatcsomagot nyújt be a parlamentnek.

Hiller: A CEU és a török iskola kérdése nem oktatási kérdés

Mandiner
-
  Ma 11:27 Belföld

A korábbi oktatási és kulturális miniszter szerint török belpolitikai harcok állhatnak a budapesti török iskola nyitása mögött.

Soros Ceu-ja elhagyja, Erdogan iskolája beveszi Budapestet. Minőségi csere….

OLKT
-
  Tegnap 19:19 Vélemény

Budapesten nyit török iskolát Erdogan! Soros Ceu-ja elhagyja, Erdogan iskolája beveszi Budapestet. Minőségi csere…. Az alapítvány iskoláiban kötelező a Korán oktatása. Ferencvárosban nyitják meg, jövőre. Engedélyt adott a fővárosi kormányhivatal egy általános iskola és gimnázium megnyitásához, amelyet Recep Tayyip Erdogan török elnök…

A CEU Trianonról és a médiaszabadságról is szabadegyetemi kurzusokat hirdetett

Népszava
-
  19.10.18 08:28 Belföld

A CEU Bibó István Szabadegyetemén ingyenes, magyar nyelvű kurzusokat tartanak közéleti kérdésekről.

Ingyen járhat a CEU szabadegyetemére Budapesten!

Városi Kurír
-
  19.10.18 07:56 Belföld

Nem sikerült teljesen kinyírni a világhírű egyetemet Budapesten. Ingyenes szabadegyetemi kurzusokat indítanak, amire a jelentkezési lap kitöltése után bárki bekerülhet. A tasli Nem ez az első eset, hogy a regnáló ellenséges viselkedése ellenére a CEU oktatói gesztust tesznek a magyar érdeklődők felé. Májusban indították szintén ingyenes oktatasi…

Ingyenes kurzusok a CEU-n: a médiaszabadság lesz az egyik kiemelt téma

Media1
-
  19.10.18 07:29 Média

A program célja megfelelő háttértudást biztosító keretek között beindítani és erősíteni a párbeszédet különböző politikai hátterű aktivisták között, ezzel is elősegítve a magyar politikai közbeszéd színvonalának emelését. A szabadegyetem minden kurzusát különböző politikai hátterű kutatók közösen tervezik meg és vezetik le.

Ingyenes szabadegyetemet indít a CEU

ATV
-
  19.10.18 07:06 Belföld

Bár a CEU már megnyitotta bécsi kampuszát, továbbra is jelen lesznek Magyarországon, ugyanis az egyetem oktatói létrehozták a CEU Bibó István Szabadegyetemet, ahol ingyenes, magyar nyelvű kurzusokat tartanak közéleti kérdésekről – írja az Index.

Szabadegyetemet indít a CEU

HVG
-
  19.10.18 05:48 BelföldCEU

A Bibó István Szabadegyetemen idén ősszel Trianonról, a boldogság politikájáról és a médiaszabadság alakulásáról szóló szemináriumon lehet részt venni.

Magyar nyelvű szabadegyetemet indít a CEU eltérő világnézetű embereknek

Index
-
  19.10.18 04:57 BelföldCEU

A Trianonról, a médiaszabadságról és a boldogságról szóló kurzusokat is különböző politikai hátterű kutatók tervezték meg.

A CEU-tól Orbán Ráhel pelenkájáig: Így nyírja tovább a független sajtó lehetőségeit Kövér László

A parlament fideszes elnöke az utolsó, még létező lehetőséget is megszünteti, hogy nem kormánypárti újságíró kérdést tehessen fel a miniszterelnöknek.

Karácsony levelet küld a CEU rektorának

A főpolgármester közölte, még októberben szeretné összehívni az összes ellenzéki vezetésű város polgármesterét, hogy létrehozzák a Szabad Városok Szövetségét.

Karácsony levelet ír a CEU-nak, hogy maradjanak

Nemzetközi sajtótájékoztatót tartott Karácsony Gergely, ahol ismertette terveit főpolgármestersége első napjairól.

Ingyenes kurzusokat indítanak a CEU tanárai a hazai politikai párbeszéd javítása érdekében

Átlátszó
-
  19.10.15 14:19 Vélemény

A magyar nyelvű kurzusokat három témában – boldogság, Trianon és médiaszabadság – Jávor Benedek, Stumpf András, Bajomi-Lázár Péter, Tompa Andrea,...