Találatok: 17 hír

Akik maradtak: megindító előzetes készült Tóth Barnabás filmjéhez

A film szeptember 26-ától látható a mozikban.

Négy napot élt túl az erdőben egy ötéves kislány, miközben végig követte egy barnamedve

Egész mentőalakulatok keresték napok óta a kis Zarinát. Videóra vették a csodával határos pillanatot, amikor a sűrű bokrok között, éjjel megtalálták.

Akik maradtak – Megérkezett az előzetes Tóth Barnabás új filmjéhez

SzínházOrg
-
  Tegnap 14:16 Film

Tóth Barnabás legújabb nagyjátékfilmje, az Akik maradtak 2019. szeptember 26-án kerül a hazai mozikba a Budapest Film forgalmazásában. A II. Világháború utáni Budapesten játszódó alkotás egy lélekemelő, könnyedséggel és melegséggel teli történet a szeretet gyógyító erejéről. Az F. Várkonyi Zsuzsa regénye alapján készült film főszereplői a…

A háború utáni kaotikus Budapest elevenedik meg Tóth Barnabás Akik maradtak című új filmjében

WeLoveBudapest
-
  Tegnap 11:31 Film

A Susotázs és az Újratervezés című nagysikerű rövidfilmek rendezőjének új nagyjátékfilmje szeptember 26-án kerül a mozikba, most megérkezett hozzá az előzetes.

Burger / Blues / BeerFest

WeLoveBudapest
-
  19.08.21 21:38 Utazás

Augusztus 23. és 25. között ingyenes sörfesztivált rendeznek a Bikás parkban, ahol a kraftsörök mellett a blues zene és a kézműves hamburgerek is jelentős szerepet játszanak majd. A Burger / Blues / BeerFesten több mint 150 féle sört kóstolhatunk meg, miközben olyan előadók állnak színpadra, mint a Takáts Tamás Blues Band, a Fekete Jenő…

Műhús, ami majdnem olyan, mint az igazi: megkóstoltuk a Beyond burgert

WeLoveBudapest
-
  19.08.21 17:01 Recept

Rendben, egy márványos rib-eye steaket, egy Angus marhát vagy egy beregi csirkéből készült krémes paprikás csirkét nem vált ki, a de a fóliás-tálcás húsoknál, és az átlag éttermi kínálatnál biztosan nagyobb élményt nyújt a nyár egyik legnagyobb furcsasága, a Beyond meat húspogácsa.

Hömpölygött a habzó, barna szennyvíz a Dunában

NLC
-
  19.08.21 07:28 Belföld

Egy helyi férfi vette videóra a borzasztó látványt Dunaújvárosnál.

Undorító barna habzó massza borította a Dunát Dunaújvárosnál

Még szombaton filmezte le egy dunaújvárosi férfi, hogy a Duna azon a szakaszán, amely a helyi víztisztító után található, bűzös szagú, habzó barna massza lepte el a vízfelszínt. A férfi a rendőrséghez fordult, akik azonnal járőrt küldtek a helyszínre.

Borbás Barna: István király és a fake news: a hét legmakacsabb mítosz az államalapítóról

Mandiner
-
  19.08.20 11:40 Vélemény

A rendelkezésre álló kevés forrás miatt az államalapítóról ma is burjánzanak a mítoszok, valamint a modern jellegű álhírek.

Országútis hírek külföldről: Peák Barnabás öt nap alatt negyedszer a Top 20-ban a Tour de l’Aveníren, Tom Dumoulin …

Velo
-
  19.08.20 08:00 Sport

Peák Barnabás öt nap alatt negyedszer is a Top 20-ban a Tour de l’Aveníren   Espalion és Saint-Julien-Chapteuil között 158,9 kilométer várt az ötvenhatodik Tour de l’Avenír, azaz a kis Tour de France résztvevőire. A dimbes-dombos penzum négy kategorizált emelkedőt tartogatott. A nap szökését a francia nemzeti válogatott kontrollálta,…

5 meghökkentő tény a barna szemről – Erről még sosem hallottál

Bien
-
  19.08.19 16:31 Színes

A Földön a legtöbb embernek barna szeme van, így ez messze a leggyakoribb szemszín. Az elmélet szerint őseink melegebb éghajlatú tájakon éltek,...

Győrfi Pál felesége igéző barna szépség - Fotókon a ritkán látott Adrienn

Femina
-
  19.08.18 18:40 Bulvár

Győrfi Pál 14 éve bolondul a gyönyörű Adriennért.

Pély Barnáról kiderült, óriási jakuzzi rajongó

Spa Trend Online
-
  19.08.18 14:03 Életmód

Pély Barna egy interjúban elárulta, rajongva szereti a wellnesst. Nagy álma, hogy a jakuzziban ülve nézhesse kedvenc filmjeit, sorozatait, a megvalósítás már folyamatban is van.

Mi okozhatja fehér közepű, barna szegélyű foltok kialakulását a körtefa levelein?

Agrofórum
-
  19.08.18 05:36 Mezőgazdaság

Zs. Norbert kérdése: Körtefám levelein apró fehér közepű, barna szegélyű foltokat találtam. Mi okozza ezt? Mit lehet tenni ellene?