Találatok: 203 hír

Ön dolgozott már budapesti marketing ügynökséggel?

Letenye Média
-
  Ma 21:25 Megyei

Eredményesebbé, ismertebbé tenné cégét?

Meghekkelt drónokkal szabotálják a budapesti repülőközlekedést: utasok százainak az életével játszanak a vétkesek

Blikk
-
  Ma 20:48 Belföld

Utasok százainak életét keserítette meg a héten három drón Ferihegy felett. Úgy tudjuk, hétfőn és kedd kora este is landoltak volna a repülők, ám hosszú ideig még a levegőben kellett maradniuk, mivel az apró szerkentyűk berepültek a légterükbe.

Lara Fabian elhalasztja budapesti koncertjét

Ridikül
-
  Ma 20:00 Bulvár

November helyett jövő májusban lesz Lara Fabian koncertje Budapesten - Az énekesnő televíziós kötelezettségei miatt jövőre halasztja idén novemberre tervezett kelet-európai koncertjeit. A belga-kanadai énekesnő november 5. helyett 2020. május 28-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

A Csata nyerte a női kosárlabda NB I. budapesti csatáját

Az NKE-FCSM Csata hazai pályán legyőzte a szintén budapesti Vasas Akadémiát a női kosárlabda NB I. szerdai mérkőzésén.

Iskolába menet tűnt el két budapesti gimnazista (fotók)

Két budapesti tinédzsert keres a rendőrség, akik október 14-én, 7 óra 30 perc körül együtt indultak el egy Budapest XVIII. kerületi gimnáziumba, de oda nem érkeztek meg, és azóta nem adtak életjelet magukról.

Karácsony Gergely elűzné a Lokált a budapesti közterületekről

A leendő budapesti főpolgármester „hazug” kiadványnak nevezte a fideszes KESMA-hoz tartozó Lokált.

Drónozók veszélyeztették a budapesti repülőtér légiforgalmát

Teljes repülőtérzárat kellett elrendelni hétfőn és kedden az esti órákban, miután drónok repültek be a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területére.

Átnézzük és a Rendőrségen jelentjük a budapesti fideszes korrupciókat

Szerda délután tartotta meg első nemzetközi sajtótájékoztatóját Karácsony Gergely, Budapest frissen megválasztott polgármestere. Helyszínen lévő kollégánk tudósítása szerint Karácsony azzal kezdett, hogy óriási siker a budapesti választás, de nem az ő és nem is csak az ellenzék sikere, hanem a budapestieké, akik nem hagyták, hogy a botrányok…

Kápolnaavatás és oltárszentelés a máltai lovagok budapesti rendházában

A rendet megalapító Boldog Gellért mester emléknapján, október 13-án. bensőséges ünnepre gyűlt össze a Magyar Máltai Lovagrend budai várbeli Fortuna utca 10 alatti rendházában.  Az épület teljes felújítása során kialakított kápolnát Erdő Péter bíboros, a lovagrend nagykeresztes tiszteleti tartománynagya avatta fel - számolt be az…

Drónok miatt kellett teljes repülőtérzárat elrendelni a budapesti reptéren

Teljes repülőtérzárat kellett elrendelni hétfőn és kedden az esti órákban, miután drónok repültek be a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területére. Összesen 21 járatot érintettek az incidensek - közölte a Budapest Airport.

Szijjártó: fontos együttműködési szerződéseket írunk alá Putyin budapesti látogatásakor

Fontos megállapodásokat fogunk aláírni a gazdaság, a szociális biztonság és a sport területén folytatandó együttműködésről Vlagyimir Putyin orosz elnök október 30-i budapesti látogatásakor - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek szerdán Moszkvában.

Egy utas tartotta a budapesti busz leszakadt kijelzőjét

Nem bírta a kijelző a szerda reggeli hajtást.

Szijjártó: Fontos együttműködési szerződéseket írunk alá Putyin budapesti látogatásakor

Fontos megállapodásokat fogunk aláírni a gazdaság, a szociális biztonság és a sport területén folytatandó együttműködésről Vlagyimir Putyin orosz elnök október 30-i budapesti látogatásakor - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek szerdán Moszkvában.

Buták a budapesti választók Hoppál Péter szerint

„Budapest, 2010-2019, Megölte az emberi butaság és az irigység! R.I.P.” Hoppál Péter a közösségi oldalán konkrétan butának nevezte a budapesti szavazókat akik az ellenzékre szavaztak. Úgy gondoljuk, hogy ezt nem kell kommentálni.

A Wizz Air átvette a hetedik A321neót, a budapesti flotta fele már megújult

A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága, egyben Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága nemrég átvette hetedik ultramodern Airbus A321neo repülőgépét. Idén utoljára csatlakozott új repülőgép a Wizz Air flottájához, amely 2019 folyamán 106-ról 120 tagúra bővült. Alig 4,7 éves átlagéletkorával ez az egyik…