Találatok: 500 hír

Budapest nem lehet csatatér

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:55 Belföld

Fürjes Balázs elmondta, hogy Karácsony Gergelynek is megadnak minden támogatást, amelyet Tarlós Istvánnak biztosítottak, az előző főpolgármesterrel kötött megállapodások érvényben maradnak.

Informális hálózat alakult Budapesten a térség vidéki közösségeinek fejlődéséért

A családi gazdálkodásnak nem feltétlenül kell magányos tevékenységnek lennie. A vidéki közösségek kulcsfontosságúak a gazdák és a vidéki gazdaság támogatásában. Európa és Közép-Ázsia országaiban az Ensz Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) számtalan kezdeményezést és projektet támogatott az elmúlt évtizedben,…

Furcsa baleset történt egy BMW-vel Budapesten

Csak lesett a tulaj, amikor meglátta. Fotó: katasztrófavédelem Parkoló BMW-re esett egy Peugeot a Puskás Arénánál, miután az összeütközött egy másik autóval kedd délután Budapest XIV. kerületében, a Kerepesi út és a Dózsa György út kereszteződésében. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez a főváros hivatásos…

Összeütközött két autó Budapest XX. kerületében

Az M5-os Szentlőrinci úti lehajtóján akadályozza a forgalmat a baleset. Egymásba futott két személygépkocsi Budapest XX. kerületében, a Szentlőrinci útnál, az M5-ös autópálya lehajtóján. A járművek akadályozzák a forgalmat. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a baleset helyszínére, ahova megérkeztek a mentők is.

"Mi magyarok, budapestiek és vidékiek, összetartozunk"

Tegyük Budapestet szabaddá, zölddé, menővé – kérte a több ezres tömeget Karácsony Gergely főpolgármester a fővárosi október 23-ai ünnepségen.

Karácsony: Zöldebb Budapestre van szükség

Karácsony meghirdette a tiszta levegő, tiszta szív és tiszta kéz programját

Frissítve! Tegyük Budapestet a köztársasági eszme bátor támogatójává!

A tiszta levegő, tiszta szív és tiszta kéz programját hirdette meg október 23-ai ünnepi beszédében Budapest új főpolgármestere szerdán a Városháza megnyitott parkolójában. A budapestiek október 13-án visszavették a várost Karácsony Gergely arra kérte a fővárosiakat, hogy tegyék Budapestet Kelet-Közép-Európa legélhetőbb és legzöldebb…

Oszlopot döntött ki egy gépkocsi Budapest XV. kerületében

A Bezerédi Pál utcában forgalmi akadályra kell számítani. Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Budapest XV. kerületében, a Bezerédi Pál utcában, a Szerencs utcai kereszteződésnél. Az oszlop kidőlt, a vezetékek tartják. Egy ember utazott az autóban, amelyet áramtalanítottak a fővárosi hivatásos tűzoltók. A helyszínre érkeztek a mentők is.…

Megfogalmazta legfőbb céljait október 23-i beszédében Karácsony Gergely – Íme, ez a terve Budapesttel

- Vastaps fogadta Karácsony Gergelyt a Városházánál, ahol a főpolgármester beszédet mondott.

Összeütközött két autó Budapest XX. kerületében

Az M5-os Szentlőrinci úti lehajtóján akadályozza a forgalmat a baleset. Egymásba futott két személygépkocsi Budapest XX. kerületében, a Szentlőrinci útnál, az M5-ös autópálya lehajtóján. A járművek akadályozzák a forgalmat. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a baleset helyszínére, ahova megérkeztek a mentők is.

Budapest hű szerelmese: egy amerikai hölgy, aki előző életében magyar katona volt

WMN
-
  Tegnap 19:30 Életmód

Mi az, amiért egy marylandi idős hölgy olyannyira beleszeret az akkor még csak hallomásból ismert Magyarországba, hogy azonnal felkerekedik, hogy megnézze magának?

Karácsony Gergely: kevesebb kilakoltatás, több CT kell Budapestnek

Budapestet Kelet-Közép-Európa legélhetőbb és legzöldebb városává kell tenni - mondta ma egy 1956-os megemlékezésen az új főpolgármester, aki egy közpark létrehozását is bejelentette.

Karácsony Gergely: tegyük Budapestet menővé

Budapestet Kelet-Közép-Európa legélhetőbb és legzöldebb városává kell tenni, valamint a köztársasági eszme őrzőjévé - mondta az új főpolgármester a Főpolgármesteri Hivatal, Hol szabad vagy, otthon vagy - Budapest mindenkié! elnevezésű rendezvényén az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján a Városháza parkolójában.

Közpark lesz a budapesti Városháza eddigi zárt parkolójából

Ezt Karácsony Gergely jelentette be szerda este.

Ostravában KITARTÁS BUDAPEST 1956 felirattal fújták le a szovjet emlékművet

Szerda reggel valaki megrongálta a szovjet emlékművet a kelet-csehországi Ostrava városában – vette észre a 444.  A második világháborúban elesett 668 szovjet és cseh katona hamvait őrző emlékműre a KITARTÁS BUDAPEST 1956 feliratot fújták fel, és vörös festékkel öntötték le.