Találatok: 500 hír

A Budapest Bank elhozza ügyfeleinek az Apple Pay-t

KKV Magazin
-
 21.04.21 12:27Cégvilág

A Budapest Bank mától elérhetővé tesz ügyfelei számára egy biztonságosabb, gyors, érintésmentes fizetési módot, amellyel anélkül fizethetnek, hogy bankkártyájukat átadnák másnak, fizikai gombokkal érintkeznének vagy készpénzt cserélnének – mindez az iPhone erősségeinek köszönhetően biztonságosabbá teszi a tranzakciót.  

Már a Budapest Banknál is lehet Apple Pay-jel fizetni

A Budapest Bank is elindította az Apple Pay szolgáltatást azután, hogy nemrég a Google Pay is elstartolt.

Már a Budapest Banknál is elérhető az Apple Pay

A Budapest Bank 2021. április 20-tól elérhetővé teszi ügyfelei számára az Apple Pay fizetési lehetőséget, így biztonságosan és érintésmentesen fizethetnek anélkül, hogy bankkártyájukat átadnák másnak, fizikai gombokkal érintkeznének vagy készpénzt cserélnének.

A Budapest Bank is Apple Pay-ready

A Budapest Bank mától elérhetővé teszi ügyfelei számára az Apple Pay-t. Az érintésmentes fizetéshez az ügyfeleknek mindössze a kártyaelfogadó terminálhoz kell tartaniuk iPhone vagy Apple Watch készüléküket. Minden Apple Pay vásárlás biztonságos, mert ujjlenyomat- (Touch ID) vagy arcfelismerés (Face ID), vagy a készülék jelkódja…

Apple Pay fizetési megoldás a Budapest Bank ügyfeleinek, mutatjuk, mit állítson be

A Budapest Bank mától elérhetővé tesz ügyfelei számára egy biztonságosabb, gyors, érintésmentes fizetési módot, amellyel anélkül fizethetnek, hogy bankkártyájukat átadnák másnak, fizikai gombokkal érintkeznének vagy készpénzt cserélnének

A Budapest Bankig is eljutott az Apple Pay

Tíz tagúra bővült az Apple mobilfizetési megoldását támogató magyar bankok listája.

Érdemi befektetés nélkül kerülhet kormányközeli milliárdosok kezébe a Budapest Bank

Index
-
 21.04.19 15:10Gazdaság

A pénzintézet megvételéhez 250 milliárd forint kellett volna, ami nagy pénz, ezért új módszert kerestek.

Egy percig nem figyeltünk, és Orbánék privatizálták a Budapest Bankot

Miután a Magyar Bankholding megkezdte működését, az állam elvesztette közvetlen befolyását a Budapest Bank felett, amire az Orbán-kormány már 2015-ben rátette a kezét – írja a Népszava.

Hat évvel a megvásárlása után csendben privatizálták a Budapest Bankot

Magyar Hang
-
 21.04.19 10:40Gazdaság

A bankot még 2015-ben vásárolta meg az Orbán-kormány 700 millió dollárért. A pénzintézet évi nagyjából tízmilliárd forint feletti nyereséget produkált.

Orbánék feltűnés nélkül privatizálták a Budapest Bankot

Megkezdte működését a Magyar Bankholding, s ennek folyományaként az állam elvesztette közvetlen befolyást a Budapest Bank felett.

Összművészeti Fringe idézőt tart az idei Budapesti Tavaszi Fesztivál

Deszkavízió
-
 21.04.16 18:51Színpad

A jelenlegi járvány sújtotta időkben mindannyian megtapasztaltuk, milyen érzés, ha a kultúra háttérbe szorul az életünkben. Rádöbbenhettünk, hogy mennyivel szürkébbek a napjaink, ha nem élhetjük át estéről-estére azt a hatalmas kulturális kincset, melyet „békeidőben” oly természetesnek veszünk. A Budapesti Tavaszi Fesztivál szervezői…

Fontos változás a magyar bankokban: mindenkit érint, aki lakáshitelt venne fel

A Pénzügyminisztérium a Magyar Bankszövetséggel egyeztetve februárban kibővítette az egyszerűsített, statisztikai alapú ingatlan értékbecslés lehetőségét, és módosította annak szabályrendszerét.

Fontos változás a magyar bankokban: mindenkit érint, aki lakáshitelt venne fel

A Pénzügyminisztérium a Magyar Bankszövetséggel egyeztetve februárban kibővítette az egyszerűsített, statisztikai alapú ingatlan értékbecslés lehetőségét, és módosította annak szabályrendszerét.

Riport egy budapesti szexshopból – 84 éves hölgy is akad a törzsvásárlók között

BorsOnline
-
 21.04.16 19:03Szex

Pszichológus és kereskedő egyben. Ő Bócsi Norbert, a szexshopok királya. Nem mindennapi élet az ővé, az egyszer biztos. Most a Bors olvasóit avatja be titkaiba.