Találatok: 223 hír

Gyula Tv Híradó 2020. 06. 03.

Témák: – Teljes hosszában megújul a Gyula és Szanazug közötti kerékpárút – jelentette be a városvezetés a szerda délelőtt megtartott sajtótájékoztatón. Az 5 kilométeres szakasz kisebb részét saját erőből, a nagyobbikat pályázati támogatásból korszerűsítik. – Újabb részletek derültek ki a vasárnapi, Wesselényi utcai gyilkossággal…

Megújulhat a szanazugi kerékpárút Gyulán

Beol
-
  Tegnap 17:29 Belföld

Mintegy 257,5 millió forintos pályázati támogatásból és közel 30 millió forintos saját forrásból újulhat meg Gyulán a szanazugi kerékpárút teljes 5 kilométeres szakasza – jelentette be a helyszínen megtartott szerdai sajtótájékoztatón dr. Görgényi Ernő polgármester, Alt Norbert és Kónya István alpolgármester.

Lövöldözés a Xiii. kerületben: golyóálló mellényben vonultak ki a rendőrök a Hegedűs Gyula utcába

Golyóálló mellényes rendőrök vonultak ki a XIII. kerületbe szerdán délután – írja az Atv.

Lövés a XIII. kerületben - ez történt a Hegedűs Gyula utcában

Az ATV információi szerint a XIII. kerület, Hegedűs Gyula utcába, szerda délután négy golyóállómellényes rendőr vonult ki.

Szeptember közepén rendezik meg a Gyulai Pálinkafesztivált

Beol
-
  Tegnap 16:19 Belföld

Ebben az évben is a Kárpát-medence pálinka fővárosává válik három napra Gyula. Az idén immár huszonegyedik alkalommal rendezik meg az évről-évre több tízezer látogatót vonzó Gyulai Pálinkafesztivált szeptember 17 és 19 között – tájékoztatták hírportálunkat a szervezők.

Több alkalommal lopott Gyulán, így próbált megélni

A Gyulai Járási Ügyészség vádirata alapján információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette, ezen bűncselekmény kísérlete, 2 rendbeli lopás bűntette és 3 rendbeli lopás vétsége miatt ítélt el a Gyulai Járásbíróság a 2020. május 27-én tartott előkészítő ülésén egy 20 éves büntetlen előéletű, szigetszentmiklósi illetőségű férfit, aki

Felújítják a Gyula-Szanazug kerékpárutat

  Teljes egészében megújulhat a Gyula és Szanazug közötti kerékpárút – ezt jelentette be a szerda délelőtti, a Dobozi úton megtartott sajtótájékoztatón Görgényi Ernő. Gyula polgármestere elmondta, az út városhoz közelebb lévő, 800 méteres szakaszát saját erőből fejlesztik, erről már korábban megszületett a képviselő-testületi döntés. A…

Kincses Gyula: „Lehet, hogy eljön az idő, amikor a második ígéretet is be kell váltanunk”

Magyar Narancs
-
  Tegnap 14:30 Vélemény

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) részt vesz az egészségügyi ellátórendszer átalakításáról szóló gondolkodásban, közben pedig az egészségügyi dolgozók bérrendezéséért is küzd.

Július 3-án kezdődik a Gyulai Várszínház 57. nyári évada

    A legutóbbi szabadtéri rendezvényekre vonatkozó kormányrendelet értelmében a Gyulai Várszínház számára is lehetővé vált az idei nyári évad megtartása a biztonsági előírások figyelembevételével. Elek Tibor, a teátrum igazgatója elárulta, a végleges időpontok egyeztetése jelenleg is zajlik, azonban az biztos, hogy július 3. és augusztus 29.…

Horrorisztikus részletek a gyulai késeléses gyilkosságról

Megszólalt az a szemtanú, aki elsőként ért a tragédia helyszínére és megtalálta a holttestet.

Megtartják a Gyulai Várszínház idei évadát

Origo
-
  Tegnap 12:55 Film

Négy bemutató és zenei fesztiválok is lesznek.

Brutális részletek a gyulai gyilkosságról: levetkőztetve, átvágott torokkal találták meg az utcán az áldozatot

Brutális részletek derültek ki a gyulai gyilkosságról: megszólalt az a szemtanú, aki elsőként ért oda a holttesthez.

Több mint tizenhatezer maszkot készített a gyulai önkormányzati varroda

Beol
-
  Tegnap 11:21 Belföld

A gyulai önkormányzati varroda dolgozói a veszélyhelyzet idején a közelmúltig összesen 16 ezer 215 maszkot varrtak, ezzel segítették a járvány elleni sikeres védekezést a városban.

Döbbenetes részletek derültek ki a gyulai késelésről

ATV
-
  Tegnap 11:21 Belföld

A késeléssel gyanúsított fiú - akit az eset után nem sokkal már elfogtak - 18 éves, az érettségijét ünnepelte.

Megtartják a Gyulai Várszínház 57. évadát

Shakespeare-előadásokkal, erdélyi héttel, népzenei és világzenei fesztivállal, valamint dzsesszfesztivállal várják a közönséget.