Találatok: 181 hír

Kaddis Térey Jánosért Törőcsik Franciskával és Prieger Zsolttal a szombathelyi imateremből

Vaol
-
 Ma 12:36Kultúra

Prieger Zsolt (Anima Sound System) és Törőcsik Franciska színésznő Kaddis Térey Jánosért című előadása november 29-én, vasárnap 15 órakor kezdődik a Szombathelyi Zsidó Hitközség imatermében. Közönség természetesen a helyszínen nem lesz – a szombathelyi ősbemutató a hitközség honlapjáról streamelhető.

Héjja János: A jövő élményét kapják a békéscsabai McDonald’s vendégei

Öt év után hamarosan ismét megnyithatja kapuit egy McDonald’s étterem Békéscsaba belvárosában. Sokan várják, sokan érdeklődnek a mikorról, hogyanról. Ezt mi is megkérdeztük Héjja Jánostól, az étterem tulajdonosától a Körös Hírcentrum stúdiójában. Héjja János több mint két évtizede döntött úgy, hogy szeretne bekapcsolódni egy…

Kommunikációs kampányokra írt ki tendert Áder János alapítványa

Napi.hu
-
 Ma 11:04Belföld

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány 280 millió forint keretösszegű, a fenntarthatóság melletti társadalmi elkötelezettséget ösztönző programokra írt ki közbeszerzést.

Kőbányai János fotói Nagy Feró tárlatvezetésével a Műcsarnokban

A Műcsarnokban szubjektív tárlatvezetést tart Nagy Feró énekes, színész, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere a Beat ünnep. Kőbányai János fotói című kiállításon.

Átok ül az Omegán? Kóbor János ismét gyászol

Csapás csapás után éri az Omegát és rajongóikat.

Dohányosok, figyelem: erre készül Lázár János

Kiderült, hogy milyen terveket forgat a fejében Lázár János, a nem dohányzók védelme érdekében szükséges teendők összehangolásáért felelős miniszterelnöki biztos a dohányzás visszaszorítása érdekében.

Elhunyt Babos János!

infoVáros
-
 Ma 07:31Megyei

Csütörtökön este érkezett a szomorú hír, hogy elhunyt a fotóművész.

Karácsonyék kitüntették Atkári Jánost

Mandiner
-
 Ma 07:00Belföld

Miután megbízta azzal, hogy szerezze vissza a főpolgármester-helyettessége idején privatizált csatornázási műveket, Karácsony Gergely Pro Urbe-díjat adott Atkári Jánosnak, Demszky Gábor egykori bizalmasának. A főpolgármester jobbkeze, Tordai Csaba egyenesen példaképének tartja Atkárit.

Online olvasópróba Benedek Miklóssal, Egri Mártával és Gálvölgyi Jánossal

A vírushelyzet szokatlan megoldásokra kényszeríti a színházakat – de néha azért jó dolgok is akadnak köztük. Az Orlai Produkciós Iroda Hárman a padon című, készülőfélben lévő előadásának alkotói, Benedek Miklós, Egri Márta és Gálvölgyi János, valamint a rendező, Göttinger Pál aligha találkozhattak volna személyesen ezekben a hetekben. Az…

Lázár János napirendre tűzte a dohánypiaci ellátó kártérítésre kötelezését

MFor
-
 Ma 05:37Gazdaság

A törvénybe bekerülne az állammal szembeni kártérítési kötelezettség. Ami vonatkozna a kiskereskedelmi ellátóra is, amely mögött két nagy dohányipari cég áll. Lázár továbbra is tiltaná a dohányzást az autókban, javaslatai a kormány döntésére várnak.

Nagy Ii János és Brockhauser István eleveníti fel emlékeit Diego Maradonáról

Szerdán életének 61. évében az égi pályákra költözött a futball korszakos zsenije, Diego Armando Maradona. Az argentin szupersztár a magyar válogatott ellen mutatkozott be az Albicelestében.

Kövek Énekelnek – 2020.11.26. – Komáromi János: Fáj

TelePaks
-
 Tegnap 19:55Kultúra

Kövek Énekelnek című magazinunkban ezúttal Komáromi János: Fáj című művét hallgathatják meg Bodroghalmi László előadásában.

Nemzeti érdekünk, hogy Magyarország dohányfüstmentes országgá váljon – interjú Lázár Jánossal

Interjút készített Lázár Jánossal, a nemdohányzók védelméért felelős dohányügyi miniszterelnöki biztossal a boon.hu. Füstmentes Magyarország mintegy húsz éven belül, ez a kormányzati szándék. A dohányzás mindenki tüdejét károsítja: a dohányzóét és a nemdohányzóét is.

Kell egy csapat – Kárpáti János jegyzete

Klubrádió
-
 Tegnap 18:03Vélemény

Ma ugyan Budapestre jött a lengyel bajnok, de csak azért, hogy a házigazdával kettesben dekázgassanak egy kicsit a karmelita kolostor teraszán, és azon töprengjenek, hogyan lehetne a meccset kihozni legalább döntetlenre. De hát ahhoz – miként Minarik Edétől jól tudjuk – kell egy csapat.

Kóbor János az új lemezről: Ezt nagyon meredeken intézte az élet

Tizennyolc dal került az Omega Testamentum című új lemezére, amelynek életútösszegző mondanivalójának szomorú aktualitást ad Benkő László és Mihály Tamás múlt heti halála. “Ezt nagyon meredeken intézte az élet. A lemez megjelenésének időpontját már jó ideje kitűztük, de Laci és Misi halála mindannyiunkat sokkol és megfontolásra…