Találatok: 78 hír

Markazon a térfél belocsolása is szóba került

Heol
-
  Ma 21:45 Sport

A vámosgyörkiek a szünetet követően felőrölték a zagyvaszántóiakat.

Készítsd fel a hajad az őszre, mutatjuk, hogy melyik márkát érdemes kipróbálnod!

Goodstuff
-
  Ma 20:39 Életmód

Észrevettétek  már, hogy augusztus 20. után olyan, mintha elvágták volna a nyarat? Az idő rendszerint elromlik, egyre kevesebb a strandoló és a kiánduló, a szülők és gyerekek készülődnek az óvodára, iskolára és valahogy ti is beletörődtök, hogy vége a nyaraló időszaknak, jönnek a hűvös hónapok, a hulló falevelek és a bőrkabátos napok. Hogy ne…

A God of War készítője sem érti, mi ez a hihetetlenül furcsa marketing a Death Stranding mögött

Game Channel
-
  Ma 19:03 Gaming

David Jaffe, avagy a God of War és a Twisted Metal készítője előrukkolt egy videóval, mely során kitér arra a témára, ami igazából sokunk fejében megfogant már, hogy mégis mi zajlik valójában a Death Stranding marketingjének hátterében. Jaffe-nek értelemszerűen van már tapasztalata, hogyan zajlik a Sonynál egy-egy játék kia...

Szolnok eltűnt emléke: ilyen volt a Baross úti Markseid ház

Szoljon
-
  Ma 17:30 Belföld

Szolnok városképét a múlt századi városrendezési rohamok előtt jórészt a 19. század második felében épült házak, középületek határozták meg.

Balaska Márk és Apagyi Levente duója bronzérmet szerzett Szegeden

Duol
-
  Ma 15:03 Sport

A két kajakos a legrövidebb számban lett harmadik.

Balaska Márk és Apagyi Levente duója bronzérmet szerzett Szegeden

Teol
-
  Ma 15:03 Sport

A két kajakos a legrövidebb számban lett harmadik.

Márki-Zay-propagandát őriznek a vásárhelyi közterület-felügyelők

Már a közösségi médiában is felmerülnek a kérdések, hogy az augusztus 20-i rendezvénysorozat után miért maradt még mindig kint a LED-fal a Kossuth téren.

Retró kozmetikai márkák – emlékszel még rájuk?

Ridikül
-
  Ma 14:14 Divat

Opera Luxus, Camea, Fabulon, Caola, Kék-Vörös és társai – ha elmúltál 40, akkor nem csak a nevükre, de talán még az illatukra is emlékszel. Egy ország fújta, kente ezeket a kozmatikumokat nyakra-főre... Képekkel segítünk felidézni!

Most kiderül: ezek a magyar autósok kedvenc márkái

Opel Astrából fut a legtöbb hazánk útjain, a legkedveltebb prémiumautó pedig a 3-as BMW – derül ki a Vezess legfrissebb, részletes összeállításából. Az autós szaklap minden korábbinál hosszabb, 35 különféle személyautóból álló listát közöl arról, hogy milyen modelleket használnak a magyar autósok a legnagyobb számban.

A vásárhelyiek négyötöde elítéli Márki-Zay templomi kampányát

Promenad
-
  Ma 07:15 Megyei

Olvasóink döntő többsége szerint rendkívül visszatetsző, hogy a polgármester olvasta föl a szentleckét az augusztus 20-i szentmisén, és ő búcsúztatta a híveket a templomajtóban. Márki-Zay ezzel maga vitte a templom falai közé a politikát, a választási kampányt. Az egyházmegye egyelőre tájékozódik az ügyben.

Kaltenbach is „kiszeretett” Márki-Zayból: „hitelességi válságban az MMM”

Promenad
-
  Ma 06:45 Színes

Amit az ember nem tud jó szívvel vállalni, azt nem kell erőltetni – magyarázza egy friss interjúban a korábbi ombudsman, miért távozik Márki-Zay Péter mozgalmából. Véleménye szerint súlyos hitelességi és vezetési válsággal küzd az MMM, melyből a vásárhelyi polgármester egyértelműen pártot akar szervezni, amit ő értelmetlennek tart.

Brutális kockahasat villantott Mark Wahlberg

Bors Online
-
  Tegnap 18:30 Bulvár

Ha csak a felsőtestét nézzük, akkor talán el se hisszük, hogy az egykor Marky Mark n