Találatok: 281 hír

Árokba hajtott egy autó a Veres Péter útnál

Árokba hajtott egy személyautó a XVI. kerületben, a Veres Péter út és a Sasszem utca kereszteződésénél - írja a katasztrófavédelem.A balesethez a tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járművet. Óvatosan vezessetek, ha arra jártok!

Sidi Péter két számban is aranyérmet nyert az Európa-kupa-döntőben

Remek teljesítmény a világ- és Európa-bajnoktól.

Melegemancipáció, Angyalentrópia Eötvös Péter: Angyalok Amerikában / A Neue Oper Wien produkciója - Cafe Budape…

Revizor
-
  Ma 00:39 Kultúra

Magyarországon is bemutatták Eötvös Péter Angyalok Amerikában című művét – a szerző második legtöbbet játszott zenés színpadi alkotását – tizenöt évvel a párizsi világpremier után. A kompozíció erényei és problémái szorosan kapcsolódnak a mű alapjául szolgáló Tony Kushner-színműhöz. Merényi Péter Kritikája.

Erdő Péter bíboros Nagyszombatba hozta Kőrösi Márk koponyaereklyéjét

Október 12-én a Nagyszombatban 1635-ben egyetemet alapított Pázmány Péter hercegprímás utódja, dr. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek látogatott el a magyar Rómának is nevezett városba.  A látogatás apropójául az éppen 400 esztendővel ezelőtt életáldozatukat bemutató kassai vértanúk szolgáltak: az erdélyi Pongrácz…

Közélet Közelről – 2019.10.14. – Szabó Péter Paks polgármestere

TelePaks
-
  Tegnap 23:56 Megyei

Szabó Péter kapott bizalmat a választóktól a következő öt éves önkormányzati ciklusra, a szavazatok 52.5 százalékával Paks korábbi vezetőjét választották a város polgármesterének.

Kézenfekvő hasas – Malonyai Péter jegyzete

NSO
-
  Tegnap 23:52 Foci

 Dennis Higler 34 esztendős, holland állampolgár és nagyon-nagyon jó barátunk.Ebben nem tűrök ellentmondást, s nyilván nem csupán én vagyok így v...

Darts: Peter Wright 123.5-ös átlaggal nyert meccset

NSO
-
  Tegnap 21:56 Sport

A skót Peter Wright elképesztő játékkal, 123.5 pontos háromnyilas átlaggal győzte le a lengyel Krzysztof Ratajskit Barnsleyban a Players Championship dartssorozat 29. állomásának negyeddöntőjében.

Írjuk ki a szégyenfalra Szijjártó Péter külügyminiszter nevét is, aki nyíltan kimondta: támogatja a törökök kurdok elleni …

Eddig már 60 ezer embernek kellett elmenekülnie az otthonából, sokan az amerikai katonai bázisok közelében keresnek menedéket abban a reményben, hogy ott nem lesznek török bombázások. Az első két fotó Tel Rifaat település kórházában készült egy török légitámadás után. Az Iszlám Állam máris feltámadt, és egy órával ezelőtt autóbombát…

Hitte volna? Rudolf Péter 60 éves!

Hobbija a sakk, a horgászat és a foci, szerepálmai nincsenek. Ma ünnepli 60. születésnapját Rudolf Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, kiváló művész, a legsokoldalúbb magyar színészek egyike. PORTRÉ

Szabó Péter Paks polgármestere

TelePaks
-
  Tegnap 15:53 Választás

100%-os feldolgozottság mellett, Szabó Péter nyerte a polgármester választást. A választók 52,5 százaléka voksolt a FIDESZ-KDNP jelöltjére. Ellenfele Heringes Anita, a Paksi Deák Ferenc Egyesület jelöltje volt, rá a résztvevők 47,49 százaléka szavazott.

Senánszky Petra és Holoda Péter együtt

Cívishír
-
  Tegnap 15:53 Megyei

A két debreceni sztársportoló egymást motiválja.

Szenzációs siker! Sidi Péter két számban is aranyérmes az Európa-kupán

Lokál
-
  Tegnap 14:45 Sport

Sidi Péter a standard puska 3x20 lövéses számban és a nagyöbű szabadpuska 3x40 lövéses versenyben is aranyérmet nyert a Franciaországban rendezett 300 méteres Európa-kupa-döntőben.

Szijjártó Péter: Helyes döntés volt kiegyensúlyozott politikai együttműködésre törekedni

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 13:35 Gazdaság

Magyarország 2010-ben indította el a keleti nyitás politikáját, mert már akkor is egyértelmű volt, hogy a nagy világgazdasági változás tempóját legalább annyira diktálják Keletről, mint Nyugatról.

Szijjártó Péter: Magyarország megduplázta a Türk Tanács országaival folytatott kereskedelmét

A Türk Tanácsnak tagja Törökország, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Kirgizisztán. Magyarországnak megfigyelői státusza van a szervezetben.

Polt Péter: Változatlanul stabil, jó eredményeket mutat és gyors az ügyészségi munka

A Legfőbb Ügyészség közleménye szerint Polt Péter kiemelte: az ügyészség törvényesen végzi feladatait, hatékonyan érvényesíti az új büntetőeljárási törvény által bevezetett jogintézményeket.