Találatok: 7 hír

A koronavírus miatt idő előtt kivonta Boeing 747-eseit a KLM

AIRportal
-
  Tegnap 10:26 Gazdaság

A téli menetrend végével indult útjára a KLM utolsó olyan utasszállító kereskedelmi járata, amelyet Boeing 747-essel teljesített: a típustól 49 év után, a tervezettnél egy évvel hamarabb búcsúzott a légitársaság.

Pilótahiba okozta a Kalitta Boeing 727-esének balesetét

AIRportal
-
  20.03.28 18:14 Baleset-bűnügy

Kiadták a végső jelentést: a kapitány korábbi meghibásodások miatt azt feltételezte, hogy a jelzés ellenére megfelelően ki van engedve a teherszállító gép orrfutója, de az végül összecsuklott.

Boeing: mélyrepülés után jöhet-e a szárnyalás?

Origo
-
  20.03.27 19:01 Gazdaság

Az elmúlt időszak eseményei alaposan megtépázták az amerikai repülőgépgyártó részvényeinek árát.

Elemzők szerint a Boeing segítség nélkül is kihúzza az év végéig

AIRportal
-
  20.03.27 17:12 Cégvilág

A Boeing a kormányzat anyagi segítségnyújtása nélkül is elég forrással bírhat ahhoz, hogy az év végéig kihúzza, becslések szerint 30 milliárd dollárnyi készpénze, illetve könnyen azzá alakítható vagyoneleme van.

Májusban újraindítaná a Boeing a 737 MAX gyártását

Májusban újraindítaná a Boeing a 737 MAX gyártását, a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került repülőgépipart pedig az USA megmentené, de ellentét feszül a kormányzat és a vállalat vezetése között.

Fő az optimizmus: a Boeing már májusban újraindítaná a Max gépek gyártását

A tervek szerint májusban újraindítaná a hírhedt 737 Max gépek gyártását a Boeing, több hónapos szünet után – tudta meg a Reuters. A jelen helyzetben az is kérdés, hogy a koronavírus nem szól-e közbe.

Folytatja a gyártást az Airbus, a Boeing leállt

Csökkentett üzemmódban, de folytatja a gyártást az Airbus a múlt héten ideiglenesen bezárt spanyol és francia üzemeiben, a Boeing eközben a leállást fontolgatja, miután a koronavírus miatt meghalt az egyik dolgozója.