Találatok: 31 hír

Az öt legjobban teljesítő bitcoin bányászgép a feleződés előtt

BitcoinBázis
-
  Ma 16:04 Infotech

Cikkünkben bemutatjuk az öt legjobban teljesítő bányászgép modellt a TokenInsight elemző cég összeállítása alapján. Ezek azok a modellek, amelyek a Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A bitcoin útja 100 000 dollárig: Peter Brandt elmagyarázza, hogy és mikor

Kriptoworld
-
  Ma 14:10 Gazdaság

Peter Brandt, veterán kereskedő szerint a bitcoin a 100 000 dolláros árfolyam felé tart, most egy új videóklipben osztotta meg elemzését. Azonban fennáll annak is a lehetősége, hogy a vezető kriptopénz

Egy fokkal közelebb a Bitcoin jelentette pénzügyi önrendelkezéshez

BitcoinBázis
-
  Ma 13:03 Gazdaság

A japán Nayuta olyan Lightning bitcoin tárcát fejlesztett, ami egyben teljes értékű hálózati csomópontként is operál. A Lightningot a Bitcoin Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Már a Nemzetközi Űrállomáson is ott figyel a Bitcoin hálózat egy darabja

BitcoinBázis
-
  Tegnap 15:34 Infotech

Csütörtökön lőtték fel azt a rakétát, aminek 2600 kilós rakományában ott figyelt az az 1 kilós Bitcoin hálózati node (csomópont), Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Növekedett a Bitcoin-ETF esélye

Kriptoworld
-
  Tegnap 14:14 Gazdaság

Már évek óta próbálkoznak egyes amerikai kripto pénzügyi cégek egy bitcoin tőzsdék kereskedett alap (ETF) megalapításával. Azonban az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) ezzel nem ért egyet, úgy gondolja, hogy

Hatszáz robbantással fenyegettek meg közintézményeket Oroszországban 120 bitcoin miatt

Bombafenyegetést kapott e-mailen számos közintézmény Oroszország-szerte, a fenyegetett objektumok között van a szentpétervári Ermitázs és a pulkovói repülőtér is.

Bitcoin miatt bombafenyegetés Oroszországban

Bombafenyegetést kapott e-mailen számos közintézmény Oroszország-szerte, a fenyegetett objektumok között van a szentpétervári Ermitázs és a pulkovói repülőtér is - jelentette az MTI tudósítója.

Bombariadók Oroszországban: bitcoint követelnek

Bombafenyegetést kapott e-mailen számos közintézmény Oroszország-szerte. A fenyegetett objektumok között vannak kórházak, bíróságok, valamint a szentpétervári Ermitázs és a pulkovói repülőtér is.

Az összes bitcoin több mint 60 százaléka 1 éve érintetlen

Kriptoworld
-
  19.12.08 19:09 Gazdaság

A forgalomban lévő összes bitcoin több mint 60 százaléka több mint egy éve nem hagyta el jelenlegi tárcáját – mindez utal a befektetők igényeire. Erre a következtetésre jutott a Rhythm

Bitcoin & pozíció updatek [12.08.]

Kripto Akadémia
-
  19.12.08 16:26 Gazdaság

Tömören és velősen a bitcoinról. Továbbiakban a megadott pozíciókról számolunk be és updateljük azokat.  ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Mr. Coin szolgáltatását! ◆ Ismerkedj meg a Binance-szel, ahol a legnagyobb likviditás és biztonság vár! ◆ Próbáld ki magad…

Új rekord: 28 millió olyan bitcoin cím van, ahol az egyenleg nagyobb mint nulla

BitcoinBázis
-
  19.12.08 14:44 Gazdaság

A bitcoin nemrég újabb csúcsot döntött meg. A múltban még sohasem volt annyi BTC cím, mint most. A címek számának Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Bitcoin árfolyam a HUF/EUR tükrében, ha Mo. elhagyja az EU-t.

Van a Saxo banknak egy hagyománya, miszerint minden év végén előállnak 10 meglepő (vagy akár vadnak tűnő) jóslattal a következő évre vonatkozóan. Volt már, hogy bejött és volt olyan is (lásd: Bitcoin áfolyam), hogy nem. Most azzal a jóslattal álltak elő, hogy 2020-ban Magyarország, így vagy úgy – saját döntéséből vagy nem – , de

Tőzsdére megy egy Bitcoin határidős befektetőcég, pozitívan reagált a piac

BitcoinBázis
-
  19.12.07 15:34 Gazdaság

Az amerikai pénzfelügyelet jóváhagyta egy bitcoin határidősökre fókuszáló alap (NYDIG Bitcoin Strategy Fund) részvényeinek tőzsdei bevezetését. A hír hatására enyhén Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A bitcoin még 2020 elején eléri a 13000 dollárt, az elemző biztos benne

Kriptoworld
-
  19.12.07 14:45 Gazdaság

Philip Swift, ismert kriptoelemző megosztotta az előrejelzését, amely alapján a közelgő felezés hamarosan megváltoztatja a piaci hangulatot, és rövid időn belül ismét öt számjegyű árfolyamot generál. Bikafutam, nemsokára A BTC

Újabb rekord: közel 9 milliárd dollárnyi bitcoint mozgattak egy órán belül

December 4-én egy órán belül 8,9 milliárd dollárnyi bitcoint (BTC) mozgattak meg a blokkláncon.   A hatalmas volumenű bitcoin tranzakcióra Megjelent a BitcoinBázis oldalon.