Találatok: 251 hír

Márki-Zay Péter: ingyenes lesz a tömegközlekedés Hódmezővásárhelyen

Az ötletet egy Facebook-os komment adta a hódmezővásárhelyi polgármesternek.

Szabadságra ment Gajda Péter

Mandiner
-
  Ma 17:08 Belföld

„Do not disturb.”

Történelmi lépésre készül Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter ingyenessé teszi a tömegközlekedést Hódmezővásárhelyen.

Elkészült Péterffy első polgármesteri szelfije :)

Ez a lényeg
-
  Ma 15:53 Belföld

Péterffy Attila hivatalosan is átvette a város vezetését, majd bebizonyította: nagyon jó fej polgármestert válaszoztak maguknak a pécsiek.

Elkeződtek a Csárdáskirálynő próbái – Gemza Péter rendezése a Csokonaiban

Megkezdődtek a Csárdáskirálynő próbái a Csokonai Színházban. Minden idők lenépszerűbb és legtöbbet játszott operettjét a teátrum igazgatója, Gemza Péter állítja színpadra. A statisztikusok szerint nincs egyetlen perc, amikor a Föld valamelyik pontján – színházban, koncerten, filmen, tévében, rádióban – föl ne csendülne Kálmán Imre valamelyik…

Code Week a Péterfyben is

Győr Plusz
-
  Ma 14:01 Megyei

Code Week a Péterfyben is, ahol a tanulók kipróbálják a programozás alapjait, játékosan formálják digitális világukat. Erről Kolarovszki Zoltán, a Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium igazgatója, valamint Feketéné Kovács Zsuzsanna, angol, orosz, történelem és pedagógia szakos tanár mesélt a Pöttyös…

Nb Iii: a pontlevonás után távozott Várhidi Péter segítője

NSO
-
  Ma 13:33 Foci

Nehéz helyzetbe került a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Ózdi Kohász SC: az MLSZ hat pontot levont az együttestől, amely az utolsó helyre csúszott a tabellán.

Kovács András Péter végleg leszámol a magyar egészségüggyel

HVG
-
  Ma 11:26 Életmód

Ebben a mátrixban Keanu Reeves sem álmodhat új leletről.

Martin Grubinger és Eötvös Péter a Nemezti Filharmonikusok koncertjén

Delina
-
  Ma 11:13 Életmód

Hogyan hangzik egy várakozni tilos tábla, ha egy szakavatott muzsikus ráüt? Milyen egy bőgő oroszlán a pódiumon? Utóbbitól nem kell félni, nem ugrik a nézőtérre.

Látta már? Ő Szilvia, Szijjártó Péter felesége – Erre a gálaestre vitte magával a miniszter

Blikk
-
  Ma 09:22 Belföld

Szijjártó Pétert a felesége is elkísérte arra a gálaestre, amit az egyik távközlési szolgáltató tartott csütörtökön este. Az esten egy óriási bejelentés is elhangzott.

Nyúl Péter 2: itt az előzetes

Megérkezett a Peter Rabbit folytatásának trailerje.

Harrach Péter: “az intimitásnak, legyen az pozitív vagy negatív, nincs helye a nyilvánosság előtt”

Kivéve akkor, ha az életstílus nem felel meg a hitelességnek. A Fidesz kétnapos kihelyezett frakcióülést tartott Balatonalmádiban, ahol többek között értékelték az önkormányzati választások eredményeit. A második nap után Kocsis Máté és Harrach Péter tartottak sajtótájékoztatót, ahol Kocsis elmondta, hogy a frakcióülésen szó volt a Borkai-botrányró

Szijjártó Péter: a víz kérdése összeköt

A víz kérdése összeköt, mert a Föld vízkészleteit együtt használjuk, ezért együtt vagyunk felelősek azok mennyiségének és minőségének megőrzéséért – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Budapesti Víz Világtalálkozón, csütörtökön Budapesten.

Milyen ellenzékváltás? Válasz Techet Péternek

Azonnali
-
  Ma 06:58 Vélemény

Hiába váltjuk le az SZDSZ-t mondjuk egy Momentumra, ha az új párt nem hoz új minőséget a politikába, hanem hozzáromlik az establishment-pártokhoz.