Találatok: 13 hír

Novák Katalin visszaszólt Bernie Sandersnek

A vermonti szenátor, aki egyben a demokraták elnökjelöltje, Twitteren ítélte el a rendkívüli jogrend meghosszabbítását lehetővé tevő koronavírus-törvényt.

Novák Katalin pofátlan módon osztotta ki Bernie Sanders amerikai szenátort

A demokrata elnökjelöltségért versengő Bernie Sanders a felhatalmazási törvény miatt írt a magyar miniszterelnökről, amit nem hagyhatott szó nélkül a Fidesz alelnöke – vette észre a Hvg. “A történelem során a tekintélyelvű vezetők krízishelyzeteket kihasználva jutottak korlátlan hatalomhoz. A magyar Orbán a legutóbbi példa erre. Most minden…

Novák Katalin visszavágott Bernie Sandersnek, aki elítélte a felhatalmazási törvényt

ATV
-
  Tegnap 18:07 Belföld

A vermonti szenátor Twitteren ítélte el a magyar kormány felhatalmazási törvényét, a család- és ifjúságügyi államtitkár ugyanezen a platformon reagált.

Novák Katalin nem hagyta annyiban, hogy Bernie Sanders elítélte a felhatalmazási törvény elfogadását

24
-
  Tegnap 17:27 Belföld

Válaszában a demokrata elnökjelölt orra alá dörgölte, hogy az Egyesült Államokban hány koronavírus-fertőzöttet diagnosztizáltak eddig és hányan veszítették életüket a járvány következtében.

Bernie Sandersnek sem tetszik a felhatalmazási törvény

A demokrata elnökjelölt szerint "a történelem során a tekintélyelvű vezetők mindig kihasználták a válságokat, hogy korlátlan hatalmat ragadjanak magukhoz."

Bernie Sanders beleszállt Orbánba

Jövő TV
-
  Tegnap 08:30 Belföld

Nem Sanders az első, aki külföldről bírálja a tegnap elfogadott "felhatalmazási törvényt".

Bernie Sanders is elítélte Orbán hatalmi túlterjeszkedését

Bernie Sanders vermonti szenátor Twitter bejegyzésben ítélte a felhatalmazási törvény elfogadását. A vermonti szenátor Twitter bejegyzésben ítélte el a felhatalmazási törvény elfogadását Magyarországon. A demokrata elnökjelölt arról írt, hogy a történelem során a tekintélyelvű vezetők mindig kihasználták a válságokat, hogy korlátlan hatalmat…

Bernie Sanders is elítélte a magyar felhatalmazási törvényt, szerinte a tekintélyelvű vezetők mindig kihasználják a válság…

Bernie Sanders demokrata elnökjelölt, vermonti szenátor Twitter-bejegyzésben ítélte a magyar felhatalmazási törvény elfogadását - vette észre a Népszava. A demokrata elnökjelölt arról írt, hogy a történelem során a tekintélyelvű vezetők mindig kihasználták a válságokat, hogy korlátlan hatalmat ragadjanak magukhoz.

Az elnökjelölt Bernie Sanders elítélte Orbán felhatalmazását

HVG
-
  Tegnap 07:30 Külföld

A vermonti szenátor a Twitteren kritizálta a magyar kormányfőt és a felhatalmazási törvényt.

Bernie Sanders elítélte Orbán Viktor felhatalmazását – lapszemle

A vermonti szenátor Twitter bejegyzésben ítélte a felhatalmazási törvény elfogadását A demokrata elnökjelölt arról írt, hogy a történelem során a tekintélyelvű vezetők mindig kihasználták a válságokat, hogy korlátlan hatalmat ragadjanak magukhoz. Mint fogalmazott, Orbán Viktor csak a legutóbbi példa az ilyen vezérek sorában. Szinte már csak az…

Solti Berniék új lombikmódszerrel próbálkoznak

NLC
-
  20.03.26 06:09 Bulvár

Az első, sikertelen lombikbeültetés után a járány miatt nem próbálkozik egy darabig a házaspár. Amíg várnak a jobb időkre, lelkileg és testieg is készülnek, és ebben Solti Berninek van egy segítsége is.

Bernie Ecclestone rég lefújta volna az idényt

Nem kerülgette a forró kását a korábbi sportvezető.