Találatok: 17 hír

Heidi Klum ajándékba kapott kicsit a berlini falból

24.hu
-
 Ma 16:13Bulvár

Ezzel igen magasra tette a lécet az ajándékozást illetően.

Berlin másik arca: fedezd fel a város eldugott, izgalmas helyeit

Life
-
 Ma 14:45Életmód

Berlin a legnevezetesebb látnivalókon kívül számos érdekességgel várja azokat a turistákat, akik inkább kerülnék a tömeget. Elhagyott ipari emlékek, parkok, világörökségi lakótelepek, és vízparti helyek is várják az oda látogatókat

Hazatér Berlinbe a NetPincér-tulajdonos

vg.hu
-
 Ma 13:22Gazdaság

Ich bin ein Berliner – fedezte fel újra a Delivery Hero két évvel azután, hogy eladta németországi üzletét a holland Just Eat Takeaway.comnak.

Rejtélyes csarnokkal bővülhet a Tesla berlini gigagyára

A 3 focipálya méretű csarnokban kezdődhet a 4680-as akku gyártása. A teljes anyag Rejtélyes csarnokkal bővülhet a Tesla berlini gigagyára címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Berlin asztalra csapott Orbán Viktor miatt, felbőszítették az egész EU-t

Erősen bírálta Heiko Maas német külügyminiszter hétfőn a magyar kormányt a "teljesen érthetetlen" döntéséért, amellyel blokkolta azt az uniós nyilatkozatot, amelyben Pekinget a hongkongi demokrácia elleni fellépés miatt kritizálták volna. A magyar vétó miatt az Európai Unió nem hozhatta meg az egyhangú döntéshez kötött nyilatkozatot.

Apáti és a berlini áldozatok

„A PC-terror második áldozata a Herthánál” címmel írt jegyzetet a Magyar Nemzetben Apáti Bence. Álláspontja szerint Jens Lehmann lett a cancel culture, a törlés kultúrájának újabb áldozata Németországban. A második. (Az első, mint azt mindenki tudja, Petry Zsolt volt.) Apáti szomorúan konstatálja, hogy a világhírű kapust (a Hertha BSC felügyelő…

Hadik András berlini huszárakcióját felidéző film 1,6 milliárd forint gyártási támogatást kapott

ContextUs
-
 21.05.10 12:00Film

Trill Zsolt játsza a főszerepet a Hadik András huszárakcióját megelevenítő filmben.

Erre csettinthetnek az ínyencek: 70 (!) aranyéremmel ismerték el Berlinben a minőségi magyar borokat

Magro
-
 21.05.09 09:37Gazdaság

Eddig is előkelő helyet foglaltak el a minőségi magyar borok a világban, de a Berliner Wine Trophy versenyen szerzett 70 magyar aranyérem okkal tölti el büszkeséggel a nyertes borászatokat, és szolgál a borkedvelők örömére. Igazán kellemes meglepetéseket és hatalmas eredményeket hozott tehát az idei tavasz több magyar borászatnak. Az…

Fedezze fel Berlin titkos, eldugott helyeit úgy, ahogy egy turista ritkán szokta!

Travelo
-
 21.05.09 06:27Utazás

Világörökségi lakótelepek, ipari helyekből átalakított parkok, homokos strandok a csatornák mentén, és remek urbex útvonalak – ez mind Berlin.

Hadik: nagyszabású mozifilmben sarcolja Berlint a legvitézebb huszár

Vaskarika
-
 21.05.09 00:10Film

A Hadik címmel készülő, 1757-ben játszódó nagyszabású mozifilm felidézi a magyar huszárvirtust és Hadik András páratlanul merész katonai bravúrját, melynek során maroknyi csapatával megsarcolta Berlint.

Film Hadik András berlini huszárakciójáról

Magyar Szó
-
 21.05.08 16:21Kultúra

A Nemzeti Filmintézet (NFI) Filmszakmai Döntőbizottsága 1,6 milliárd forint gyártási támogatást szavazott meg a Hadik címmel készülő, 1757-ben játszódó nagyszabású mozifilmnek, amely felidézi Hadik

Nagyszabású kalandfilmben sarcolja Berlint a legvitézebb huszár

Hadik András berlini huszárcsínyét felidéző film kapott gyártási támogatást.

Hadik András berlini huszárakcióját felidéző film kapott gyártási támogatást

A Nemzeti Filmintézet (Nfi) Filmszakmai Döntőbizottsága 1,6 milliárd forint gyártási támogatást szavazott meg a Hadik címmel készülő, 1757-ben játszódó nagyszabású mozifilmnek, amely felidézi Hadik András huszártiszt katonai bravúrját, amikor maroknyi csapatával megsarcolta Berlint - tájékoztatta az Nfi pénteken az MTI-t.