Találatok: 250 hír

Benkő László: A pozsonyi csata

Ekultura
-
  19.05.17 10:00 Kultúra

Előzetesen nem voltam teljesen biztos abban, hogy el akarom olvasni ezt a könyvet, mert az utolsó trilógia (Káosz és rend) a korábbiaknál kevésbé tetszett, és arra gondoltam, egy kis szünet...

Kövér László jóízűt buzizott zuglói fórumán

Az egyes számú párttagkönyv tulajdonosa elmondta mit gondol a homoszexuálisokról.

Kövér László szerint a normális homoszexuális tudja, mi a világ rendje, nem feltétlenül tartja magát egyenrangúnak

Az Országgyűlés elnöke, Magyarország legnagyobb házmestere szerdán tartott egy lakossági fórumot. Még az előadása előtt a közönség írásban tehetett fel neki kérdéseket - derül ki az Index cikkéből -, amelyekre később válaszolt. Egyikük úgy hangzott, hogyan lehet megőrizni a keresztény kultúrát egy olyan világban, ahol az élet minden területén…

Árva László: azokra az erkölcsi értékekre kell építeni az EU-t, amelyek Európa keresztény gyökereiből fakadnak

Május 26-án európai parlamenti választásokat tartanak Magyarországon, így városunkban is lehet majd szavazni. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a vásárhelyiek részt vesznek-e a voksoláson, illetve, hogy miért tartják fontosnak a választásokat.

Mi nem csak beszélünk a szolidaritásról – Botka László az összefogás és a sokszínűség erejéről

168 Óra Online
-
  19.05.16 09:30 Belföld

Szegeden nem az számít, kinek mi a világnézete, milyen párthoz tartozik, a munka, a teljesítmény, a tudás a meghatározó – állítja a polgármester.

Kövér László szerint a melegek nem lehetnek a társadalom egyenrangú polgárai

Az Országgyűlés elnöke szerint nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között.

Kövér László vajon mennyi pénzt fog összehozni a melegeknek?

A Budapest Pride politikusok homofób megszólalásai után gyűjti az adományokat. Támogatói kampányukhoz ezúttal Kövér László, a Budapesti Metropolitan Egyetemen elhangzott szavai adhatnak újabb lendületet.

Lakner Zoltán: Kövér László minden örökbe fogadó szülőt brutálisan megsértett

HVG
-
  19.05.16 10:47 ÉletmódPolitológus

A politológus szerint a házelnök szavai nemcsak a melegeknek szóltak, hanem mindenkinek: „A hatalom birtokosai kijelölik a helyedet, s ha ezt elfogadod, ha nem ugrálsz, akkor esetleg nem ér sérelem”.

Benkő Tibor: Magyarország történelmének a hősökre kell épülnie

Magyarország történelmének a hősökre kell épülnie - mondta a honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, a honvédelem napja alkalmából tartott központi ünnepségen.

Benkő: Magyarország történelmének a hősökre kell épülnie

Magyarország történelmének a hősökre kell épülnie - mondta a honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, a honvédelem napja alkalmából tartott központi ünnepségen.

Hamarosan beköszön a klímakatasztrófa, de addig is itt van nekünk Kövér László

Magyar Narancs
-
  19.05.16 11:10 Vélemény

Nagy bajban lennénk, ha a szén-dioxid kibocsátás növekedése és az Országgyűlés elnökének együgyű nyilatkozatai között lenne összefüggés.

Magyar LMBT Szövetség: Szívesen küldünk felvilágosító anyagot Kövér Lászlónak

HVG
-
  19.05.16 11:33 ÉletmódKövér László

Megköszönték a házelnöknek azt is, hogy figyelmeztette őket: sosem szabad hátradőlnie azoknak, akik abban hisznek, hogy minden ember egyenlő.

Benkő: Magyarország történelmének a hősökre kell épülnie

Magyarország történelmének a hősökre kell épülnie – mondta a honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, a honvédelem napja alkalmából tartott központi ünnepségen.

Benkő Tibor: Magyarország történelmének a hősökre kell épülnie

A miniszter beszélt arról is, hogy elindítottak egy erős honvédelmi és haderőfejlesztési programot. Annak fontos része, hogy a katonákat a 21. század kihívásainak megfelelő eszközökkel szereljék fel.