Találatok: 52 hír

Arra hivatott, hogy Benedek Tibor örökségét vigye tovább

Vincze Balázs azért dolgozik, hogy újra régi fényében tündököljön az újpesti vízilabdázás.

Szervét Tibor: “Számomra életmentő a színház”

Az évek során lehetett látni drámai szerepben, polgárpukkasztó előadásban és zenés komédiában is – Szervét Tibort Vidacs Éva kérdezte a Privátbankár oldalán.

'Ha nullánál több percet éltél ezen a bolygón, van feldolgozandó ügyed' – interjú Benedek Ágotával, a ’Rumbarumbam…

Style
-
 20.11.23 07:08Életmód

1986-ban született. Az ELTE-re járt, aztán a Színház-, és Filmművészeti Egyetemre forgatókönyvíró szakra. Írt egy nagyjátékfilmet „Űrpiknik” címen, viszont a tavaszi karanténban fogta magát és elkezdett blogolni. A Libri megtalálta, és pár hónappal később kiadta könyv formájában. Így került a polcokra a „Rumbarumbamm”, és így lett tele a közösségi…

Fábián Tibor – Egy percben a világ – Kedves tolvajok!

Erdély Ma
-
 20.11.23 16:28Vélemény

A londoni kulturális sokszínűségbe még az is belefér, hogy egy-egy direkt üzenettel, anyanyelvükön szólítják meg a szigetországba vetődő bűnöző elemeket.

Meghalt a vatikáni botrány kirobbantója, XVI. Benedek pápa egykori inasa

A korábbi katolikus egyházfő legfőbb világi bizalmasa, Paolo Gabriele 54 éves volt.

Meghalt Xvi. Benedek egykori inasa, a Vatileaks-botrány kirobbantója

Meghalt kedden Paolo Gabriele, a nyugalmazott pápa, XVI. Benedek egykori személyi inasa, aki több ezer bizalmas vatikáni dokumentum kiszivárogtatásáról vált ismertté az úgynevezett Vatileaks-botrányban.

Meghalt a Vatileaks-botrány kirobbantója, XVI. Benedek volt komornyikja

Neve 2012 májusában vált ismertté, amikor őrizetbe vették bizalmas dokumentumok kiszivárogtatása miatt. Lakásán több ezer bizalmas dokumentum fénymásolatát találták meg. A bírósági eljárás során azt mondta: csak az Egyház iránti szeretetből cselekedett.

Elhunyt XVI. Benedek volt komornyikja

A Vatileaks-botrányban ismertté vált Paolo Gabriele 54 éves korában, a Vatikán kórházában halt meg.

Meghalt XVI. Benedek pápa volt komornyikja, a Vatileaks-botrány kirobbantója

Meghalt kedden Paolo Gabriele, a nyugalmazott pápa, XVI. Benedek egykori személyi inasa, aki több ezer bizalmas vatikáni dokumentum kiszivárogtatásáról vált ismertté az úgynevezett Vatileaks-botrányban.

Meghalt XVI. Benedek volt komornyikja, a Vatileaks-botrány kirobbantója

Paolo Gabriele 54 éves korában a Vatikán kórházaként ismert római Gemelli-klinika sürgősségi osztályán halt meg. Családja közlése szerint régóta súlyos betegségben szenvedett.

Benkő Tibor: már több mint 1100 katona fertőződött meg a koronavírussal

A honvédelmi miniszter elmondása szerint 900 katona meg is gyógyult. Nincs olyan katona, aki lélegeztetőgépen lenne. Egy Koszovóban állomásozó katonát viszont repülőgéppel kellett hazahozni, miután elkapta a koronavírust.

Sem Szó, Sem Csend Nem Segít: Levél Idősebb Simon Tibornak

Újságmúzeum
-
 20.11.25 06:45Kultúra

Emlékszem az arcára, Tibi bácsi. A barázdákra, a szeme alatt mélyülő árokra. Még ma is hallom a hangját, halkan, de határozottan beszélt. Volt a visszafogott mondataiban valami irtózatos düh, mintha minden pillanatban számon kérné a teremtőtől a fájdalmat, a rá rótt iszonyatos fájdalmat. Mentem magával, Tibi bácsi, mert azt mondta, kísérjem…

Nyilasi Tibor is Maradonát gyászolja: "Nekem mindent jelentett"

Nyilasi Tibor számára a szerdán elhunyt argentin labdarúgó-legenda, Diego Maradona volt a "number one", akit zsonglőrnek és varázslónak tartott.

Benkő Tibor: Már több mint 1100 katona fertőződött meg a koronavírussal

A honvédelmi miniszter elmondása szerint 900 katona meg is gyógyult, írja az Atv.