Találatok: 31 hír

Az utazási tilalom helyett célzott intézkedésre szólította fel Belgiumot az EU

Belgiumnak célzottabb intézkedésekkel kell felváltania a jelenlegi utazási korlátozásokat – közölte az Európai Bizottság szóvivője.

Összeomlott az oltási terv Belgiumban

HírTV
-
 Ma 15:10Külföld

Belgium legnagyobb tömeges oltóközpontjánál, a brüsszeli Heysel Stadionnál van tudósítónk, Zöldhegyi Katalin.

Ha fehér a bőröd színe, egyből bíróság elé állítanak, ha migráns vagy, bármit megtehetsz Belgiumban

A belga hatóságok tétlenül nézik, hogy kiutasított migránsok egy hónapja megszállásuk alatt tartanak egy katolikus templomot és egy egyetemet - írja az Erdély.ma brüsszeli tudósítója.

Belgium visszafogadja az iszlám terroristák gyermekeit és feleségeit

Az Iszlám Állam terrorcsoport szíriai és iraki veresége után nagy számban kerültek a belga állampolgárságú iszlám harcosok feleségei és gyermekei az Is ellen harcoló kurdok által felügyelt fogolytáborokba. Őket most Belgium visszafogadja - írja az Erdély.ma brüsszeli tudósítója.

Országútis hírek külföldről: Bennett sikerével indult a Párizs-Nizza, Porte ezúttal is balszerencsés volt, Cavendish máso…

Velo
-
 Ma 04:04Sport

Sam Bennett sikerével rajtolt el az idei Párizs-Nizza     Saint-Cyr-L'École környékén egy 165,8 kilométeres, szinte teljesen sík szakasszal vette kezdetét az idei Párizs-Nizza. A rajtot követően Fabien Doubey (Total Direct Energie) volt az egyetlen, aki szökésre vállalkozott, így a francia kerekes a nap nagy részét egyedül töltötte az élen,…

Belgiumi vakcina-helyzetkép

ma7.sk
-
 Tegnap 16:53Külföld

A Magyar Nemzet összeállítást közölt a belgiumi vakcinahelyzetről, amely azért is érdekes, mert Belgiumban számos olyan gyógyszergyár működik, amelyek közvetlenül érdekeltek a vakcinagyártásban.

Belgium hazatelepíti a dzsihadisták gyerekeit Szíriából

Belgium hazatelepíti a belga állampolgárságú, dzsihadista szülőktől származó gyerekeket a Szíria északkeleti részén található al-Hol menekülttáborból – jelentette be Alexander De Croo belga kormányfő

Négy embert alkalmazó kisvállalkozás szervezi az oltást Belgiumban, össze is omlott a rendszer

Nagy a baj Belgiumban: egy mindössze 4 fős kisvállalkozásra bízták az oltási rend megszervezését, vakcinájuk pedig alig van. Össze is omlott a rendszer, de az egészségügy is közel áll hozzá.

Belgium meghosszabbította az utazási korlátozásokat

A belga kormány pénteken este bejelentette, hogy a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében április 18-ig meghosszabbítja a nem elengedhetetlen okokból történő be és kiutazással kapcsolatos korlátozásokat.

Belgium hazatelepíti a dzsihadisták gyerekeit Szíriából

Magyar Nemzet
-
 21.03.06 21:28Külföld

A kiskorúak az Iszlám Állam terrorszervezet belga állampolgárságú tagjainak leszármazottai.

Négy embert alkalmazó kisvállalkozásra bízták az oltási tervet Belgiumban, összeomlott a rendszer

Halottaknak vagy már beoltottaknak küldenek ki értesítést, alig 4%-os az átoltottság, de félmillió felhasználatlan vakcinát találtak belga hűtőházakban.

Belgiumban szankcionálják az oltási tévinfókat terjesztő orvosokat

UrbanLegends
-
 21.03.06 13:21Tudomány

A belga orvostanács szankciókat vezet be olyan orvosok ellen, akik tévinfókat, konteókat terjesztenek a koronavírus elleni oltóanyagokról.

Koronavírus - Belgiumban április 18-ig meghosszabbították az utazási korlátozásokat

"Úgy gondoljuk, hogy a korlátozások fenntartása elengedhetetlen ahhoz, hogy mérsékeljük a járvány terjedését" - jelentette ki Alexander de Croo belga kormányfő a nemzeti konzultációs bizottság ülése utáni sajtótájékoztatón. A belga vezetés pénteken ugyanakkor arról is döntött, hogy fokozatosan enyhítik az országban hatályban lévő járványügyi…

Szankcionálják a tévinformációkat terjesztő orvosokat Belgiumban

A belga orvostanács szankciókat fog bevezetni olyan orvosok ellen, akik tévinformációkat, összeesküvés-elméleteket terjesztenek a koronavírus elleni oltóanyagokról – jelentette be Michel Deneyer, a tanács alelnöke a BrusselsTimes című belga napilap pénteki híradása szerint