Találatok: 132 hír

Rejtegette terhes pocakját a Barátok közt forgatásán Annoni Zita

Színésznőként tér vissza a képernyőre Gianni Annoni felesége Annoni Zita, aki az RTL Klub népszerű sorozatában alakít majd egy flegma producert. Mondhatni gyerekkori álma vált valóra amikor meghívták a Barátok közt-be szerepelni Debreczeni Zitát, hisz még nem volt 18 éves amikor elindult a sorozat az RTL Klub-on. A ma már férje nevét viselő…

Debreczeni Zita a Barátok köztben kapott szerepet

Debreczeni Zita a Barátok köztön nőtt fel.

Debreczeni Zita feltűnik a Barátok köztben

24
-
  Tegnap 09:13 Bulvár

Vili bácsival volt közös jelenete.

„Én ezen a sorozaton nőttem fel!” – A Barátok köztben tér vissza a képernyőre a várandós Annoni Zita

Különleges szerepben Debreczeni Zita (39), aki már férje, Gianni Annoni (48) nevét viseli hivatalosan. Az első gyermekével várandós fotós visszatért a kamera elé, de nem azért, hogy egy divatmárkának pózoljon modellként, ahogy azt korábban évekig tette.

„Teljesen megnyugtatja az embert” – Ezért rajong a Barátok közt sztárja

Blikk
-
  20.03.28 18:30 Bulvár

Imádja két kisfiát Bátyai Éva (37), de gyerekei nem csak az anyaság boldogságát adták meg neki. Az Újszínház színésznője elárulta, annak is nagyon örül, hogy így végre „legálisan” legózhat. Éva ugyanis kiskora óta imádja a színes építőkockákat, a járványügyi helyzet miatti önkéntes karanténban pedig kihasználnak minden egyes pillanatot.

20 év után újra a Barátok köztben szerepel

24
-
  20.03.28 08:38 Bulvár

Időközben eléggé lecsúszott. Mármint a karakter.

Húsz év után újra visszatért a sorozatba a Barátok közt egykori szereplője

Blikk
-
  20.03.27 17:53 Bulvár

Egy húsz évvel ezelőtt eltűnt karakter tűnt fel a Barátok köztben! Rácz Rita két évtizede a Varga Izabella által megformált dr. Balogh Nóra testvérét alakította, és most ugyanebben a szerepben tért vissza a Mátyás király térre.

Így készül a karantén idején az érettségire a Barátok közt színésznője

Blikk
-
  20.03.26 16:51 Bulvár

Kettős érzésekkel tölti az önkéntes karantént Pásztor Virág (19). A Barátok közt színésznőjének hiányoznak a forgatások, de így legalább sokkal intenzívebben tud készülni a küszöbön álló érettségijére. A fiatal lány azt is élvezi, hogy korábbi magántanulóként most részt vesz az órákon, amelyeket távoktatásban tartanak nekik a tanáraik.

Otthonában szinkronizál Kardos Eszter, a Barátok közt sztárja

Stúdiót rendezett be a lakásában a népszerű színésznő, kétéves kisfia máris kisajátította a mikrofonját és a fülhallgatóját. Kardos Esztert a szappanoperán kívül szinkronszínészként is is ismerhetjük. Most, a koronavírus idején ő is hazavitte a munkát. Hangalámondásokat, narrációt vesz fel, ehhez ministúdiót rendezett be otthon – írta…

Köztársasági Elnöki Hivatal: Áder János az alaptörvényben rögzített feladatait látja el ezekben a napokban

Sok már ország államfőjével ellentétben a magyar elnök alig szólalt meg, amióta a járvány tart, most a hivatalánál kérdeztek rá, mit csinál Áder János.

Koronavírusos a volt finn köztársasági elnök

24
-
  20.03.24 09:00 Külföld

A tájékoztatás szerint a körülményekhez képest jól van.

Közterületen is bírságolhatnak

Teol
-
  20.03.24 10:30 Megyei

Tegnaptól az is a sértő magatartások közé tartozik, ha közterületen, egymás társaságában, indokolatlanul öt főnél többen vannak együtt jelen.

Koronavírus: Megjelentek a közterhekkel kapcsolatos szabályok

Megjelentek a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések. Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn jelentette be, hogy a taxisok után további kisvállalkozóknak ad június 30-ig mentességet a kormány a kata átalányadó-fizetési kötelezettség alól a koronavírus-járvány miatt. A március 1-je előtt…