Találatok: 312 hír

Arrébb teszel egy gombot, 1 millió forint. Bemész a bankba 100 000 forint

Minner
-
  Ma 17:01 Cégvilág

Lehetséges ez? Vagy mi ez? Volt már olyan veled, hogy rengeteg feladat gyűlt éppen össze és fogtad a fejed, hogy bárcsak elosztottad volna, hiszen beosztva csak napi pár perc lett volna. Hát igen, legyen bármennyire is pedáns az ember, bizony néha megesik. Vagy másik, látod azt, ahogy valaki más, akár ismerős, akár más ember mintha

Ukrajna új bankjegye: 1000 hrivnyás

Idén október 25-től kívánja forgalomba helyezni az 1000 hrivnyás címletű bankjegyet az Ukrán Nemzeti Bank –...

A Deutsche Banktól igazol az Államadósság Kezelő Központ új vezére

Kurali Zoltánt kérte fel Varga Mihály. Szeptembertől tölti be a vezérigazgatói posztot.

Fenntartható, zöld beruházásokkal és KKV-kal erősít a Nemzetközi Beruházási Bank

Budapestre költözött a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB), és ezzel létre jött az első közép-kelet európai központú fejlesztési bank. A bank régiós és hazai tevékenységének középpontjában a fenntartható, zöld beruházások támogatása áll majd, a tagállamok közötti gazdasági kapcsolatok erősítése mellett, mondta Nyikolaj Koszov, az NBB elnöke…

Mit akar nálunk a volt KGST-bank? - Megszólaltak a bank vezetői

Napi
-
  Ma 16:21 Cégvilág

Budapestre költözött a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB), és ezzel létre jött az első kelet-közép-európai központú fejlesztési bank - jelentették be a bank vezetői kedden, és ismertették a pénzintézet stratégiai terveit, valamint az intézmény elnöke reagált az őt és a bankot ért kritikákra is.

Cáfolnak a bankok, előtörlesztésre is használható lesz a babaváró hitel

Noha pénzügyminisztériumi forrásokra hivatkozva azt állította hvg.hu, illetve rájuk hivatkozva mi is továbbadtuk, hogy nem lehet majd a korábban felvett hitelek törlesztésére felhasználni a 10 millió forintig felvehető babaváró hitelt, ám ezt kedden sorra cáfolják a pénzintézetek.

Jön a bankkártya, amely csak a széndioxid kibocsátás szerint enged költeni

Origo
-
  Ma 15:58 Gazdaság

Ha a vásárló elérte a napi széndioxid-kibocsátási limitet, a kártya aznap nem enged többet költeni.

Cáfolnak a bankok: hitelkiváltásra is használható a babaváró támogatás

Cáfolják a bankok, hogy olyan iránymutatást kaptak volna a Pénzügyminisztériumtól, amely szerint nem nyújthatják az új babaváró támogatást hitelkiváltásra – írja a Napi.hu. Az állítólagos iránymutatásról korábban a hvg.hu számolt be pénzügyi forrásokra hivatkozva. A portálnak a K&H, az Erste, a CIB és a Budapest Bank is úgy nyilatkozott,…

A Nemzetközi Beruházási Bank a zöld beruházások támogatását helyezi előtérbe

A nemzetközi pénzintézet részvényesei között 9 állam van: Bulgária, Kuba, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Mongólia, Románia, az Orosz Föderáció, Szlovákia és Vietnam. 

Hamis hírek kaptak szárnyra a babaváró hitelről - cáfolnak a bankok

Blikk
-
  Ma 15:29 Belföld

A napokban több rossz hír is bejárta a sajtót a július elsejétől startoló babaváró hitelről, amiket ma cáfoltak. A jövő héttől igényelhető babaváró hitel iránt hatalmas az érdeklődés, minden újabb hír után tömegesen keresik meg a bankokat az ügyfelek.

Zöld beruházásokkal erősít a Nemzetközi Beruházási Bank

A hangsúly a fenntarthatóságon és a megújuló energián lesz

Október végéig egyeztethetünk a bankokkal

 Az Országgyűlés négy hónappal meghosszabbítva október 31-ig tolta ki a banki adategyeztetés határidejét. A módosítás célja, hogy kellő időt biztosítson az eljárások lefolytatására, megakadályozva ezzel, hogy a banki tranzakciók június 26. után több mint egymillió ügyfél esetén bármilyen akadályba ütközzenek.

Fontos változás a banki adategyeztetésnél: új határidőt közöltek

Négy hónappal meghosszabbították a banki adategyeztetés határidejét.

Október végéig egyeztethetők az adatok a bankokkal

Az Országgyűlés négy hónappal meghosszabbítva október 31-ig tolta ki a banki adategyeztetés határidejét egy törvénymódosítással.