Találatok: 99 hír

Milliárdos pénzmosási kihágásokkal vádolják az egyik legnagyobb török bankot

Portfolio
-
  Ma 08:58 Gazdaság

Azzal vádolja az Egyesült Államok Törökország egyik állami bankját, a Halkbankot, hogy egy több milliárd dolláros sémán keresztül segített iráni cégeknek kikerülni az amerikaiak által kiszabott szankciókat – írja az NBC News.

Átszabják az IT-t az OTP Banknál

IT Business
-
  Ma 08:00 Infotech

Átfogó, ötéves IT Transzformációs Programot indított idén az OTP Bank, ami egyszerre szolgálja az ügyféligényekhez való gyorsabb alkalmazkodást és a hatékonyság javítását. A 48 milliárd forintos projekt eredményeként évente 12 milliárd forintos megtakarítással számolnak a pénzintézetnél.

2019. október 31-én létrejön az ország ötödik legnagyobb bankja

A takarékszövetkezeti szektor átalakításának legjelentősebb állomásaként 2019. október 31-én tizenegy takarékszövetkezet és két bank egyesül a Takarékbank Zrt-ben. Novembertől a Takarék Csoport egyetlen univerzális kereskedelmi bankja több mint 1,1 millió ügyfelet szolgál ki és az ország legnagyobb fiókhálózatát működteti. A…

Október 31-én létrejön az ország ötödik legnagyobb bankja

Tizenegy takarékszövetkezet és két bank egyesül a Takarékbankban, amely 1,1 millió ügyfelet szolgál ki.

Október 31-én létrejön az ország ötödik legnagyobb bankja

Tizenegy takarékszövetkezet és két bank egyesül a Takarékbankban, amely 1,1 millió ügyfelet szolgál ki.

Október 31-én létrejön az ország ötödik legnagyobb bankja

Tizenegy takarékszövetkezet és két bank egyesül a Takarékbankban, amely 1,1 millió ügyfelet szolgál ki.

Egy berlini bank implantátumot ad ajándékba az építési hitel mellé

BitcoinBázis
-
  Tegnap 19:12 Gazdaság

“Az egyetlen építési hitel, ami a bőröd alá kerül!” hirdeti a Sparda-Bank Berlin a lakásépítési hitelkonstrukcióját. A hirdetés szerint aki Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Új magyar bank: a Takarékbank Zrt. november 6-án kezdi meg a működését

Takarékbank Zrt. október 31-én jön létre tizenegy takarékszövetkezet és két bank - a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarékbank Zrt. - egyesülésével. A teljes körű, mindenre, a netbankolásra is kiterjedő nyitás november hatodikán lesz.

A számlával trükközött a bankkártya megtalálója

24
-
  Tegnap 16:27 Színes

Hatalmas szerencséje volt a pénztárcáját elveszítő férfinek.

10 millió euróval segíti a kormány az orosz beruházási bankot

Mindezt azért, hogy a Budapestre költöző pénzintézet versenyképes legyen.

Magyarország milliárdos részvénycsomaggal szállt be az oroszok beruházási bankjába

Összesen 3,3 milliárd forinttal támogatta a szovjet alapítású egykori KGST pénzintézet, a mai nevén Nemzetközi Beruházási Bankot (NBB) a magyar állam – válaszolta Varga Mihály pénzügyminiszter Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők írásbeli kérdésére, minderről a 444 számolt be.

10 millió eurót tesz a magyar kormány az orosz Nemzetközi Beruházási Bankba

Varga Mihály szerint ezzel a sokszor csak "kémbankként" emlegetett pénzintézet legnagyobb részvényesévé vált Magyarország.

“Várakozásteljes izgalom van bennünk” – Interjú Rezes Dominikával és Bánki Mihállyal

SzínházOrg
-
  Tegnap 15:13 Színpad

Október 15-én először áll nagyközönség elé a Színház- és Filmművészeti Egyetem harmadéves színművész osztálya, Máté Gábor és Székely Kriszta növendékei. Kocsis Gergely irányítása mellett egy különleges anyagon dolgoztak: a Boci-boci tarka című, az 1950-es években íródott „termelési operettet” mutatják be. Rezes Dominikával és Bánki…

A weben erősített a CIB Bank

A CIB Bank új vállalati internetbanki platformja nagyobb rugalmasságot biztosít a bank vállalati ügyfelei számára. A CIB Business Online rugalmasan támogatja a vállalatok napi pénzügyeihez kapcsolódó munkafolyamatokat, például lehetővé teszi, hogy az előkészített tranzakciókat a vezető a tartózkodási helyétől függetlenül, mobil eszközén is…

Vigyázat, hosszú bankszünet jön több mint egymillió ügyfélnek!

Fontos, hogy a takarékok és a Takarékbank ügyfelei felkészüljenek: a fúzió miatt a pénzügyi szolgáltatások 2019. október 31-et követően csak november 6-án indulnak újra. A bankszünet az egyesülésben érintett társaságok teljes fiókhálózatára érvényes.