Találatok: 29 hír

Megint plasztikáztatott Keresztes Ildikó

Indirekt
-
  Tegnap 14:20 Színes

Az 55 éves énekesnő úgy véli, egy bizonyos kor után igenis érdemes az orvostudomány segítségét kérni. Jól látható változáson ment keresztül Keresztes Ildikó. Holott nem történt különösebb csoda az 55 éves énekesnővel, mindössze egy szépészeti beavatkozáson esett túl: feltöltötték a száját és a ráncait. “Az időt nem tudjuk megállítani, az…

Szépészeti beavatkozáson járt Keresztes Ildikó

Life
-
  Tegnap 11:48 Életmód

Szépészeti beavatkozáson járt Keresztes Ildikó - Fotó

Vallomás: így szépült meg Keresztes Ildikó

Az énekesnő szerint bár nem követendő példa a plasztikáztatás, ő egy apróbb beavatkozás után most mégis úgy érzi, mintha kicserélték volna.

Plasztikai sebésznél járt Keresztes Ildikó

Origo
-
  Tegnap 09:43 Bulvár

Van szám, amit most már örömmel rúzsozok - mondta.

Pádár Ildikó: a Fradi az életem

BorsOnline
-
  Tegnap 08:15 Sport

A 202-szeres válogatott kézis Pádár Ildikó több, mint három évtizede szolgálja a Ferencvárost. Ma a zöld-fehérek U15-ös lánycsapatát neveli.

Borbély Lénárd: cserbenhagyja a csepelieket a Főváros

Ittlakunk
-
  Tegnap 01:05 Budapest 21. ker

Borbély Lénárd polgármester közleményt adott ki, miután kiderült: a Fővárosi Önkormányzat a következő 4 évben egyetlen méter fővárosi út felújítását sem végzi el Csepelen. De más is kitudódott. Leállítják és visszavonják a HÉV végállomásához tervezett P+R parkoló megépítését is. Az erről szóló döntést a Fővárosi Közgyűlés helyett egy…

Megszépült Keresztes Ildikó

Bár a változás nem drasztikus, az énekesnő mégis úgy érzi, mintha kicserélték volna. Feltöltötték a száját és a ráncait.

Orosz Ildikó: Érettségi, felvételi és óvodák

Karpat.in.ua
-
  20.05.27 15:39 Határtalan

Majdnem mindenkit érintenek a következő kérdések: „Vajon mi lesz az érettségivel/felvételivel?”, illetve, „Mikor nyitnak ki az óvodák?” A kérdésekről dr. Orosz Ildikó, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola (II. RF KMF) elnöke és megbíz...

Orvos vette kezelésbe Keresztes Ildikó arcát

Ripost
-
  20.05.27 15:20 Bulvár

A népszerű énekesnő maga töltötte fel a fotót, hogy esztétikai kezelésen járt.

Konyári Ildikó kisprózája

Kulter
-
  20.05.27 09:32 Kultúra

Varroda Hajnalban érkezett meg az új szabásminta. A szalagvezető nyugtalan lett, amikor meglátta. Kapkodni kezdte a levegőt, csengett a bal füle és kapart a torka. Mindig olasz minta szerint dolgoznak. Azt hitte, ballonkabátokat fognak készíteni, évszakváltáskor mindig azt kérnek az olaszok. Őrült mintákat terveznek, az anyagot kifordítva varratják

Távgyógyító csalókhoz hasonlította a háziorvosokat Bangóné

Az MSZP-s képviselő még hatásosnak szánt mondatát sem tudta hiba nélkül elmondani.

Tévés távgyógyítókhoz hasonlította a háziorvosokat Bangóné

Bangóné arról nem beszélt sajtótájékoztatóján, hogy a Pesti úti idősotthon orvosa nem rendelt személyesen, csak telefonon.

Lendvai Ildikó: Azt gondoltuk, ha lesz felelősségre vonás, attól a Biszku-féléknek kell félniük, nem nekünk

Ma már természetesen nem definiálom magam kommunistának, inkább szociáldemokratának, de a múltamat nem tolnám el magamtól eltartott kisujjal. Interjú.

Lendvai Ildikó: Úgy gondoltuk, nem kell félnünk

Hogyan lett kommunista, és miért lépett be az MSZMP-be? Rendszerváltós interjú penészszagról, egypártrendszerről az MSZP volt elnökével, aki azt mondja, nem volt cenzor, de szent sem.