Találatok: 88 hír

Így lépett meg Dubajba a nyomozók orra elől Balogh Sándor

Blikk
-
 20.11.27 14:37Belföld

Figyelték az üzletembert, mégis Dubajba tudott szökni. Két nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak Balogh ellen, de azoknak eddig semmilyen eredménye nem volt.

Kíméletlen őszinteséggel beszélt Csányi Sándor a roma származásáról

ContextUs
-
 20.11.24 14:04Kultúra

„Nekünk, romáknak, az egyetlen lehetőségünk az, hogy a bennünk rejlő szaktudást a legmagasabb szintre fejlesszük” – mondta Csányi.

Sándor Tamás: sokkal nagyobb potenciál van a DEAC-ban

Haon
-
 20.11.24 16:52Sport

A Debreceni Egyetem csapatába eltiltás után visszatérő Nikitscher Tamás abban bízik, hogy Pécsen a szerencsével sem állnak majd hadilábon.

Romantikus képpel köszöntötte szerelmét Noszály Sándor

Blikk
-
 20.11.24 17:45Bulvár

Noszály Sándor különleges alkalomból osztott meg egy képet szerelmével.

Félnek, hogy újra bekattan: visszamehet a börtönbe a koronavírus miatt Molotov-koktéllal fenyegetőző Sándor

Bár alig két hete házi őrizetbe tették, most mégis újra a rácsok mögé dugnák azt a férfit, aki a koronavírus miatti feszültségben terrorcselekménnyel fenyegetett meg egy budapesti szupermarketet.

Megszűnik az ÁEEK, február 8-áig Pintér Sándor vezényli a kórházakat

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ helyébe lépő Országos Kórház Főigazgatóság általános feladatairól és veszélyhelyzetben alkalmazandó szabályokról jelent meg kormányrendelet.

Holnaptól Pintér Sándor irányítja a kórházakat

Az újonnan létrehozott kórházfenntartó csúcsszerv, az Országos Kórház-főigazgatóság vezetője veszélyhelyzetben a rendészetért felelős miniszter.

Csütörtöktől Pintér Sándor irányítja a kórházakat

Kijött a Magyar Közlönyben a múlt kedden létrehozott Országos Kórház-főigazgatóság (OKFŐ) jogköreit és feladatait tartalmazó kormányrendelet, és egy másik rendelet, ami meghatározza, a koronavírus-járvány miatti rendkívüli jogrend (veszélyhelyzet) idején hogyan módosulnak ezek a szabályok – számolt be a 444. A rendelet szerint változik a…

Csütörtöktől Pintér Sándor irányítja a kórházakat

Kijött a Magyar Közlönyben a múlt kedden létrehozott Országos Kórház-főigazgatóság (OKFŐ) jogköreit és feladatait tartalmazó kormányrendelet, és egy másik rendelet,

A veszélyhelyzet idején Pintér Sándor irányítja a kórházakat

A belügyminiszter javaslatot tehet az országos kórház-főigazgató kinevezésére is.

Csütörtöktől Pintér Sándor fogja irányítani a kórházakat

A belügyminiszter a kórházfenntartó csúcsszervezetet fogja vezetni a veszélyhelyzet végéig.

Kijött a rendelet: holnaptól Pintér Sándor irányítja a kórházakat

A Magyar Közlönyben megjelent a múlthét kedden megalkotott Országos Kórház- főigazgatóság (OKFŐ) feladatait és jogköreit tartalmazó kormányrendelet, illetve egy másik rendelet is, amely meghatározza, hogyan módosulnak ezek a szabályozások a koronavírus járvány miatt létrejött rendkívüli jogrend idején.

Holnaptól Pintér Sándor irányítja a kórházakat

A veszélyhelyzet idején Pintér Sándor belügyminiszter irányítja az Országos Kórházi Főigazgatóságot – rögzíti a Magyar Közlöny szerdai számában megjelent kormányrendelet. E szerint a veszélyhelyzet ideje alatt Pintér Sándor a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs vezetőjeként kijelölt, rendészetért felelős miniszterként irá

Koronavírus - Kormányrendelet: a veszélyhelyzet idején Pintér Sándor irányítja az Országos Kórházi Főigazgatóságot

A veszélyhelyzet idején Pintér Sándor belügyminiszter irányítja az Országos Kórházi Főigazgatóságot - rögzíti a Magyar Közlöny szerdai számában megjelent kormányrendelet.