Találatok: 55 hír

YouTube-csatornát indított Balaicz Zoltán polgármester

Zaol
-
  Ma 14:00 Megyei

Elindult Balaicz Zoltán polgármester hivatalos YouTube-csatornája.

Kovács Zoltán: Ügyvédek közreműködésével próbálnak milliókhoz jutni illegális bevándorlók

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:45 Belföld

Beláthatatlan következményei lennének az illegális bevándorlók kártérítésének – mondta a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

Zoltánnak vérre van szüksége a műtéthez - Segítsünk neki!

Hiros
-
  Ma 12:29 Megyei

Szombaton 10-13 óra között a kecskeméti Decathlon Áruházban tud vért adni az, aki szeretne segíteni a frontális balesetben megsérült Molnár Zoltánnak, aki a Facebookon kért segítséget. Zoltán február 13-án szenvedett balesetet az 54-es főúton, amikor autójába szemből belerohant egy, a saját sávját elhagyó autó. Súlyosan sérült, több csontja…

Egymillió forint nyomravezetői díj annak, aki tudja, hol rejtőzködik Plank Zoltán (fotó)

Évek óta keresi a rendőrség Plank Zoltánt, aki a gyanú szerint társaival kirabolt két kínai állampolgárt, majd rálőtt a sértettek segítségére siető autóra.

Cziprusz Zoltán a magyar köztévében: önálló Gömör-Nógrád és Duna menti megyére lenne szükség

ma7.sk
-
  Ma 10:42 Határtalan

Az Mkp Országos Elnökségének tagja, Besztercebánya megye képviselője Cziprusz Zoltán volt a magyar köztévé Ma este című műsorának vendége.

Vitelki Zoltán szerint topforma kell majd az életükért küzdő paksiak ellen

Dehir
-
  Ma 10:03 Megyei

Debrecen - A DVSC vezetőedzője úgy látja, csapata kellőképpen felkészült arra, hogy haza tudja hozni a három pontot.

Cziprusz Zoltán: Nagyon jó programot alkottunk, szeretnénk teljesíteni

Fontos célkitűzés, hogy Dél-Szlovákia ne leszakadó régió legyen, hiszen az elmúlt 30 évben az országos átlag alatt teljesített. Ehhez az MKÖ szerint megfelelő parlamenti képviselet és a megyerendszer átalakítása szükséges.

Felvételt hirdet a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola

Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Katolikus Iskolai Főhatósága fenntartásában működő Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola felvételt hirdet a 2020/21-es tanévben induló általános iskolai első osztályába.Az 1988-ban létrejött intézmény az énekes zenekultúra egyik alapköve, az országban a maga nemében egyedi és egyetlen ilyen intézmény.…

A minimálbér emelés felnyomta a termelékenységet - Pogátsa Zoltán írása

Növekedés
-
  Ma 04:32 Vélemény

Csoda történt! A hagyományosan alacsony termelékenységű hazai kis és középvállalkozások termelékenysége az utóbbi években meglódult! Mi történhetett?

Bach, Az Ember Fejérvári Zoltán Bach-estje a Zeneakadémián

Revizor
-
  Tegnap 23:39 Zene

Sokadszorra is rácsodálkozom arra a minőségre, amit Fejérvári Zoltán képvisel, pedig a Francia szvitekben a technika csupán eszköz. Csabai Máté Kritikája.

Egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a fehérvári Plank Zoltánra

Emberölés bűntett kísérlet és rablás miatt keresi a rendőrség Plank Zoltánt, aki a gyanú szerint társaival kirabolt két kínai állampolgárt, majd rálőtt a sértettek segítségére siető autóra.

Kovács Zoltán: a kártérítésbiznisz nem csak a börtönök körül forog

Az illegális migránsoknak járó kártérítés jogosságáról is kérdez a kormány a nemzeti konzultáció kérdőívén – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, csütörtökön.

Kovács Zoltán újabb részleteket árult el a nemzeti konzultációról

Az illegális bevándorlóknak járó kártérítés jogosságáról is kérdez a kormány a nemzeti konzultáció kérdőívén - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár csütörtökön. Kovács Zoltán a kormány Facebook-oldalán közzétett videóban azt mondta, "a kártérítésbiznisz nem csak a börtönök körül forog".

Lakner Zoltán: "Büszke vagyok a magánéletemre"

NLC
-
  Tegnap 14:44 Belföld

Lehet-e közéleti szereplőt egy politikai vitában a magánéletével támadni? Eddig ennek Magyarországon nem volt hagyománya, ennek ellenére most épp Lakner Zoltán politikai elemző lett az egyre aggasztóbb támadássorozat következő áldozata.

Kovács Zoltán: A kártérítésbiznisz nem csak a börtönök körül forog

Kovács Zoltán kommunikációért felelős államtitkár a Magyarország Kormánya közösségi oldalán mondta el, hogy arra kér mindenkit, mondja el a véleményét őszintén a börtönbizniszről.