Találatok: 108 hír

Balczó Zoltán nem veszi át a parlamenti alelnökséget Sneider Tamástól

Balczó Zoltán Facebook-oldalán jelentette be, hogy mégsem veszi át a parlamenti alelnöki posztot Sneider Tamástól, mivel ahhoz utóbbit ki kéne zárni a frakcióból. „A Jobbik képviselőcsoport elnökségének május 18-ai ülése után Jakab Péter frakcióvezető közölte velem, hogy döntöttek Sneider Tamás országgyűlési alelnöki tisztségből való…

Balczó Zoltán nem vállalja a parlamenti alelnökséget

A politikus egy hete azzal a feltétellel fogadta el a felkérést, hogy Sneider Tamás nem várja el tőle a jelölés visszautasítását.

Balczó Zoltán nem vállalja a parlamenti alelnökséget

Nem vállalja a parlamenti alelnöki tisztséget Balczó Zoltán. A jobbikos politikus ezt hétfőn jelentette be közösségi médiaoldalán. Közölte: egy hete azzal a feltétellel fogadta el a felkérést, hogy a posztot most betöltő Sneider Tamás nem várja el tőle a jelölés visszautasítását, a személycsere pedig “nyugodt körülmények között, az Országgyűlésben

Balczó Zoltán nem lesz parlamenti alelnök

A jobbikos politikus nem vállalja a tisztséget, mert a csere konfliktusokkal járna. 

Újabb felvonás a Jobbik-operában: a Sneider Tamás helyére kinézett Balczó Zoltán nem vállalja az alelnökséget

Lassan kezd követhetetlen lenni, hol tartanak éppen az aktuális személyi változások a Jobbikban. Most ismét bonyolódott a helyzet: a parlamenti alelnökségre jelölt Balczó Zoltán jelentette be, hogy nem kívánja a posztot betölteni. 

Balczó Zoltán nem vállalja a parlamenti alelnökséget

A jobbikos politikus ezt hétfőn jelentette be közösségi médiaoldalán.

Visszalépett az országgyűlés alelnöki posztjának jelöltségétől Balczó Zoltán - ez az oka

Nem vállalja a parlamenti alelnöki tisztséget Balczó Zoltán. A jobbikos politikus ezt hétfőn jelentette be közösségi oldalán.

Sneider ellenáll, így Balczó Zoltán nem vállalja a parlamenti alelnökséget

Nem vállalja a parlamenti alelnöki tisztséget Balczó Zoltán. A jobbikos politikus ezt hétfőn jelentette be közösségi médiaoldalán.

Újabb fordulat a Jobbikban: Balczó Zoltán nem vállalja a parlamenti alelnökséget

A Jobbik politikusa Facebook-oldalán közölte: egy hete azzal a feltétellel fogadta el a felkérést, hogy a posztot most betöltő Sneider Tamás nem várja el tőle a jelölés visszautasítását, a személycsere pedig "nyugodt körülmények között, az Országgyűlésben kialakult rutinnak megfelelően lesz megoldható".

Balczó Zoltán nem vállalja a parlamenti alelnökséget

A jobbikos politikus ezt hétfőn jelentette be közösségi médiaoldalán

Balczó Zoltán nem vállalja a parlamenti alelnökséget

Nem vállalja a parlamenti alelnöki tisztséget Balczó Zoltán. A jobbikos politikus ezt hétfőn jelentette be közösségi médiaoldalán.

Balczó Zoltán: Országgyűlési alelnöki jelöltségemről lemondtam

A frakcióban több alkalmas képviselő is van erre a feladatra.

Balczó Zoltán nem vállalja, hogy Sneider Tamás utódja legyen

Nem vállalja a parlamenti alelnöki tisztséget Balczó Zoltán, amelyre Jakab Péter szánja.

Balczó Zoltán nem vállalja az országgyűlési alelnökséget

Bízott benne, hogy konfliktusmentes lesz a folyamat, de aztán látnia kellett, hogy mégsem. Jakab Péter azt mondta neki, hogy Sneider leváltása mindenképpen megtörténik.

Balczó Zoltán lemondott az országgyűlési alelnöki jelöltségről

A Jobbik képviselőcsoportjának nincs lehetősége visszahívni Sneider Tamást az alelnöki posztról, ezért le kellene mondania, vagy akár a frakcióból is kizárhatják. Balczó Zoltán szerint egyik döntés sem lenne elfogadható.